Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt: „U nás zaplatíte jen za opravdu velké přídavky“
30.7.2013 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Povídky volně navazují na svět Zaklínače od A.Sapkowského.
-----------------------------------
http://zaklinac-povidky-vlastni.webzdarma.cz
http://www.facebook.com/pages/Zaklínač-povídky-které-volně-navazují-na-Zaklínače-od-ASapkowského/133671083400568
http://www.youtube.com/user/EmhyrThe
http://www.uloz.to/xwhqdX2b/zaklinac-povidky-napsal-emhyrvaremreis-kralovska-vule-krev-za-krev-stesti-v-nestesti-ukol-nadeje-malleus-receny-kladivo-www-zaklinac-povidky-vlastni-webzdarma-cz-rar -
-
vypada to moc dobre zatim jsem jen nakoukla ale urcite si prectu mam moc rada knizky o zaklinaci diky moc
-
-
na tretiho zaklinace se moc tesim ale knizky jsou jeste lepsi
-
jasny to zname a jeste od polskych smelinaru. A ted chcteji ojebavat cely svet s WB. Nojo udellame kopiu Skyrimu a budem se mit .
Boha clovek si chce koupit zaklinace 2 aaaa asi 20 DLC no k tomu ta ochrana co zvysovala hw naroky.Kdyz si tohle clovek secte vyhde mu ze toje podprumerna hra. -
-
Koupili jsme si stejnou hru? Hra byla za rozumnou cenu a všechny přídavky vyšly zdarma. Co se týká kopie skyrimu, třeba na rozdíl od něho udělají i něco zábavného (bez milionu modu).
Ovšem místní příspěvky přeci nemusí mít logiku :). Hlavní je aby byl alespoň nějaký ten hate :). -
ta ochrana byla ve hre tyden a slo jen o klasicky vlozeni DVD se hrou, nepamatuju si, jestli to po me chtelo nejakou prvotni aktivaci pres internet, ale i tak po tydnu ochrana zmizela, tak nevykladej picoviny prosim te. A i kdyby vsechny ty updaty a DLC byly minimalni, tak porad jsou zadarmo (v cene koupeny hry) a nemusis za ne davat dalsi nemaly penize, jako u jinejch studii
-
zaklinace 2 muzes na GOG koupit naprosto bez DRM ... za mizernych 20USD, nedavno byl dokonce v akci zlevneny na polovinu. to uz opravdu musi byt clovek naprosty social aby musel krast i takhle levne hry
a nevim co mas s 20 DLC ... pokud vim tak DLC bylo jen jedno a navic zadarmo, jinak jen updaty -
-
bol dokonca na steame zaklinac 2 enhanced za nejakych 7eur, ale to bolo iba nahodou ze som zbadal tu akciu, tak som nevahal
-
Vetsina pc hracu krade i takto levne hry.
-
-
Ty mínusy v tomhle případě nechápu, vždyť je to pravda :-D
Osobně neznám nikoho, kdo by nekradl cokoliv co si chce zkusit zahrát. Stáhne, zkusí, když to stojí za to, prostě to jde koupit ať mají vývojáři nějakej výdělek, a když to stojí za houby, jde to z disku. Já to dělám taky tak.
-
-
-
-
Nebojte kuci polsky ja si to vemu zadarmo *14*
-
-
kur.o zlodějská
-
-
krást hry od CD projektu je jako nakopnout štěně bígla
-
-
proc ma minuska?? :DDDD
-
-
asi tu lidi rádi kopou do bíglů nebo nevim *4*
-
-
nebo rádi kradou hry
-
-
za toho čokla, PETA úřaduje všude :D
-
-
Asi nakej pravdolaskar vid , od Cd projektu ne ale jinde ano vid?? Pokrytce!!!
-
-
na pravdě a lásce není nic špatného, měl bys to někdy zkusit *1*
-
Neurazej pravdolaskare.
-
-
-
CD Projekt je bezpochyby kvalitni studio, ale nejvetsi uspech tohoto studia vidim v tom, ze se jim podarilo presvedcit lidi, ze CD Projekt je proste jinej. Hodnej, vse pro hrace, o penize jim vlastne nejde :D Staci si precist tuhle diskusi (az na vyjimky). Podle me jim jde o penize az v prvni rade jako komukoliv jinymu, ale z nejakyho duvodu jim to mnozi žerou...
-
-
Ten důvod je
A) lidi jsou obecně idioti. Čeští a slovenští hráči jsou ještě častěji idioti. Ten závěr, že "jim nejde o peníze" je závěr těchto idiotů. Rozumnej člověk ví, jak se věci v reálu mají, ale i přesto je zjevný, že přístup CDP k monetizaci jejich produktů je úplně jinde, než kupříkladu u EA.
B) dobrá práce PR oddělení CDP
EDIT: Tadyhle Killer hnedka nade mnou je přesně ten případ, o kterým mluvím v bodě 1 *1* -
A robiť niečo pre peniaze je akože apriori zlé a ostatný sme sa nechali oklamať? Podla mňa všetci oceňujú hlavne korektný prístup k zákazníkom. A radi nechajú CDProjekt zarobiť. Alebo ty chodíš do práce robiť zadarmo aby si bol dobrý?A keď niekto dostáva za svoju prácu zaplatené je hneď zlý? Ako som napísal väčšina oceňuje hlavne korektný prístup a to robí CDProjekt odlišný od ostatných.
-
-
Mne nechapes, dostat za dobre odvedenou praci dobry prachy je zcela spravne. A CD Projekt si za svou praci zaslouzi poradnej balik! Ja jen pisu, ze CD Projekt uspesne vyvolal v hracich pocit, ze oni jsou ti dobri a ostatni studia ty zlý. Tohle se jim povedlo nejvic... Pritom CD Projektu jde o prachy jak komukoliv jinymu (coz neni spatne ofc).
-
-
Killer: Jo, jde jim o prachy jako komukoliv jinému, ale oni chápou, že se ty prachy dají vydělat i nebuzerací a pozitivním přístupem.
-
Aha, jde jim o prachy jako komukoliv jinemu? Proto vydavaji sve hry bez DRM? Proto jsou DLC a dokonce cela herni rozsireni zadarmo? Ale chapu, je to jen muj pocit. Ve skutecnosti jsou to stejni smejdi, jako EA, co vydaji DLC na hodinu hrani za 15 dolaru, ze?
-
A o to by si je trochu inteligentní jedinec měl více cenit. Když ve hráčích vyvolá pocit preciznosti a oproti jiným oprávněně, tak je to jedině dobře. Rozumím jak to myslíš, ale není na tom nic špatného když se vyzdvihuje studio, které vyniká svoji přístupností nad ostatními.
I díky tomu, že ve hráčích vyvolávají dobrý pocit, mám cdprojekt rád. Což nemusí být nutně navěky :) Horší jsou lidi, kteří se nechají zmanipulovat 8 dlc na svoji "best" hru :D -
V tom robia lepšiu tú politiku. Robia to pre hráčov, tí ich majú za to radi a sú im ochotný platiť. A CD projekt si to uvedomuje a snaží sa tak postupovať ďalej(aj vďaka zárobkom). Je to sympatický postup. Lepší ako Ubisoft, ktorý už pred vydaním hry sľubuje 20 DLC za plnú sumu a tá hra je obohatená prakticky o nič. Doplní to príbeh alebo dokončí ságu a to malo byť ale v pôvodnej hre. Otázka nastáva čo si vlastne kupujem??? Celú jednú časť ságy alebo diel z jednej časti ságy???
-
-
Nejsou, zaklinac se piratil uplne stejne, jako jine hry.
-
-
Mě* (stydim se)
-
-
Přesně tak, není se za co stydět, v tomto případě lze psát jak "mě", tak i "mne" (druhý případ samozřejmě bez háčku nad "e")
-
-
Jenze ja prave chtel napsat mně (akorat bez diakritiky). Takze se jako omlouvam!!!
-
-
Nestyď, nemáš proč.
-
-
-
-
-
To neznáte pana Čepičku? Vrchního uklízeče v CD Projektu? Styďte se! Ten si to může dovolit.
-
-
To patřilo pro:
Pan Čepička
Nebojte kuci polsky ja si to vemu zadarmo.
Hodilo mě to dopředu i když jsem reagoval na něj..
-