Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koupili jsme si stejnou hru? Hra byla za rozumnou cenu a všechny přídavky vyšly zdarma. Co se týká kopie skyrimu, třeba na rozdíl od něho udělají i něco zábavného (bez milionu modu).
    Ovšem místní příspěvky přeci nemusí mít logiku :). Hlavní je aby byl alespoň nějaký ten hate :).
  • Ona ARMA je vždycky sázka na jistotu :) takže to zas takový zajíc v pytli není :)
  • Sem tam čtu , ale knížku zaklínače sem eště v ruce neměl. Každopádně po dohrání serie až mě bude Geralt chybět mám vplánu si to přečíst. Tajně doufám že mě to následně nabudí znova to zahrát *3*
  • vypada to moc dobre zatim jsem jen nakoukla ale urcite si prectu mam moc rada knizky o zaklinaci diky moc
  • to je pravda knihy jsou jednicka....nej a nej
  • na tretiho zaklinace se moc tesim ale knizky jsou jeste lepsi
  • Povídky volně navazují na svět Zaklínače od A.Sapkowského.
    -----------------------------------
    http://zaklinac-povidky-vlastni.webzdarma.cz

    http://www.facebook.com/pages/Zaklínač-povídky-které-volně-navazují-na-Zaklínače-od-ASapkowského/133671083400568

    http://www.youtube.com/user/EmhyrThe

    http://www.uloz.to/xwhqdX2b/zaklinac-povidky-napsal-emhyrvaremreis-kralovska-vule-krev-za-krev-stesti-v-nestesti-ukol-nadeje-malleus-receny-kladivo-www-zaklinac-povidky-vlastni-webzdarma-cz-rar
  • Četl si i knihy? Jelikož mě tu atmosféru více pocítíš.
  • vlastik.plaminek
    Killer: Jo, jde jim o prachy jako komukoliv jinému, ale oni chápou, že se ty prachy dají vydělat i nebuzerací a pozitivním přístupem.
  • Hmm, opravdu miluju narky lidi s x let starymi kraksnami, ze jim nejnovejsi hry nejdou. Witcher 2 mi sel v pohode na starem Core 2 Duo, 4GB RAM a 9800GT.
  • Par DLC mam jedine k Mass Effectu 2 a 3 a vsechna stazena zadarmo. Problem je, ze nektere DLC, zejmena u ME3, nechci ani zadarmo, jake jsou to hovadiny. Hry mam original a opravdu nechapu, proc platit za neco, co tam melo byt od zacatku.
  • Aha, jde jim o prachy jako komukoliv jinemu? Proto vydavaji sve hry bez DRM? Proto jsou DLC a dokonce cela herni rozsireni zadarmo? Ale chapu, je to jen muj pocit. Ve skutecnosti jsou to stejni smejdi, jako EA, co vydaji DLC na hodinu hrani za 15 dolaru, ze?
  • To krapet mícháš hrušky s jabkama. Bohemia Interactive NEchce peníze za Alpha verzi, nabízí Ti slevu za včasný nákup již v Alpha fázi vývoje, na jejímž konci nejen získáš finální produkt za nižší cenu, ale jako BONUS můžeš sledovat a zkoušet i vývojovou fázi hry.
    Je to sice kupování zajíce v pytli, ale nějak tam nevidím jediný důvod, proč se Ti na tom má něco nelíbit.
  • kostejnesmrtelny
    Ten důvod je

    A) lidi jsou obecně idioti. Čeští a slovenští hráči jsou ještě častěji idioti. Ten závěr, že "jim nejde o peníze" je závěr těchto idiotů. Rozumnej člověk ví, jak se věci v reálu mají, ale i přesto je zjevný, že přístup CDP k monetizaci jejich produktů je úplně jinde, než kupříkladu u EA.

    B) dobrá práce PR oddělení CDP

    EDIT: Tadyhle Killer hnedka nade mnou je přesně ten případ, o kterým mluvím v bodě 1 *1*
  • Jako u některých her jsou ty DLC alespoň větší a jejich obsah se finančně dá zaplatit a vyplatí se to, jako např. u Borderlands 2, ale většinou jsou to samé malé DLCčka a blbosti které ale pokud jich je víc dokáží se hrou udělat hodně a člověk by si to jako komplet rád zahrál, jenže jak jsou ty DLC rozkouskované tak za to pak člověk zaplatí víc než za celou hru.
  • Jako u některých her jsou ty DLC alespoň větší a jejich obsah se finančně dá zaplatit a vyplatí se to, jako např. u Borderlands 2, ale většinou jsou to samé malé DLCčka blbosti které ale pokud jich je víc dokáží se hrou udělat hodně a člověk by si to jako komplet rád zahrál, jenže jak jsou ty DLC rozkouskované tak za to pak člověk zaplatí víc než za celou hru.
  • problem je, ze ti dneska nikdo nenapise, ze je jeho produkt nekompletni, sam ho bere jako kompletni a ostatni je jen "bonus", i kdyz podle nas "nutny" ke hrani. taky se mi to nelibi, ale penezni tresty za to co neprokazes dat nemuzes a kdo prokaze neuplnost produktu, ten je jen takovej, jakej ho oni udelali, nikde se nepise jak to ma vypadat, to si udavaj vyvojari sami. je to na pytel, ale je to bohuzel tak no
  • Na hearhfire mi nesahej, ja si jeste nedostavil poradne ani svuj prvni baracek :D Navic, musis uznat ze ta myslenka s tim postavim si vlastni usedlost, naligruju tam starou a dve decka je parada. Muzu rict ze ted beham po skyrimu jak utrhnutej a farmim prachy na ten barak a sakra me to bavi. Konecne me to donutilo prochazet kazdou medvedi sluji na kterou narazim. Z myho pohledu to dodalo skyrimu tu motivaci co sem driv postradal.
  • Koupil sem oba díly Zaklínače a oba stáli za to. Hlavně druhej díl na temnou obtížnost byla výzva ! Za mě zatím nejlepší herní zážitek hned po Falloutovy , kde sem ten svět a atmosféru hltal trochu víc (1-3).. Každopádně čekám na předprodej sběretelské edice Zaklínače 3 a završení X hodin s Geraltem a jeho story *3*
  • minusy (a mozna ani plusy) tu neres, pro nektery fakany je to takovej zvlastni druh sportu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit