Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt: „U nás zaplatíte jen za opravdu velké přídavky“
30.7.2013 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Bohužel nejhorší je že už se to netýká ani lepších zbraní a jiných bonusů do hry. Už se to týká i příběhové linky a to je mnohem větší problém. Já bych za vydanou hru která prostě není zcela kompletní a neuvede to dával peněžní tresty. Také se mi dost nelíbí že s něčím podobným přišla i česká Bohemia Interactive která chce peníze i za Alpha verzi hry Arma 3.
-
Byla by to velká škoda. Pokud jde o velké vydavatele, dokázal bych si je představit pod Square Enix nebo Take Two. Každopádně, nejlepší je současný stav, kdy jsou nezávislý. Díky bohu za to.
-
Ty mínusy v tomhle případě nechápu, vždyť je to pravda :-D
Osobně neznám nikoho, kdo by nekradl cokoliv co si chce zkusit zahrát. Stáhne, zkusí, když to stojí za to, prostě to jde koupit ať mají vývojáři nějakej výdělek, a když to stojí za houby, jde to z disku. Já to dělám taky tak. -
Jenze ja prave chtel napsat mně (akorat bez diakritiky). Takze se jako omlouvam!!!
-
Přesně tak, není se za co stydět, v tomto případě lze psát jak "mě", tak i "mne" (druhý případ samozřejmě bez háčku nad "e")
-
To patřilo pro:
Pan Čepička
Nebojte kuci polsky ja si to vemu zadarmo.
Hodilo mě to dopředu i když jsem reagoval na něj.. -
To neznáte pana Čepičku? Vrchního uklízeče v CD Projektu? Styďte se! Ten si to může dovolit.
-
Když PR podpoří posléze výsledky, tak není co řěšit.. a člověk věří dokud nenarazí.
-
Nejsou, zaklinac se piratil uplne stejne, jako jine hry.
-
A o to by si je trochu inteligentní jedinec měl více cenit. Když ve hráčích vyvolá pocit preciznosti a oproti jiným oprávněně, tak je to jedině dobře. Rozumím jak to myslíš, ale není na tom nic špatného když se vyzdvihuje studio, které vyniká svoji přístupností nad ostatními.
I díky tomu, že ve hráčích vyvolávají dobrý pocit, mám cdprojekt rád. Což nemusí být nutně navěky :) Horší jsou lidi, kteří se nechají zmanipulovat 8 dlc na svoji "best" hru :D -
V tom robia lepšiu tú politiku. Robia to pre hráčov, tí ich majú za to radi a sú im ochotný platiť. A CD projekt si to uvedomuje a snaží sa tak postupovať ďalej(aj vďaka zárobkom). Je to sympatický postup. Lepší ako Ubisoft, ktorý už pred vydaním hry sľubuje 20 DLC za plnú sumu a tá hra je obohatená prakticky o nič. Doplní to príbeh alebo dokončí ságu a to malo byť ale v pôvodnej hre. Otázka nastáva čo si vlastne kupujem??? Celú jednú časť ságy alebo diel z jednej časti ságy???
-
Nestyď, nemáš proč.
-
To by chtelo. Optimalizace nepatrila mezi silny stranky Zaklínače 2.
-
Nekupuji si zadny DLC a nejak sem si nevsim,ze bych o neco prisel.
-
Vidis,a ty je v tom jeste k tomu podporujes...:( 2x mer, jednou rez(s).
-
Mě* (stydim se)
-
Mne nechapes, dostat za dobre odvedenou praci dobry prachy je zcela spravne. A CD Projekt si za svou praci zaslouzi poradnej balik! Ja jen pisu, ze CD Projekt uspesne vyvolal v hracich pocit, ze oni jsou ti dobri a ostatni studia ty zlý. Tohle se jim povedlo nejvic... Pritom CD Projektu jde o prachy jak komukoliv jinymu (coz neni spatne ofc).
-
A robiť niečo pre peniaze je akože apriori zlé a ostatný sme sa nechali oklamať? Podla mňa všetci oceňujú hlavne korektný prístup k zákazníkom. A radi nechajú CDProjekt zarobiť. Alebo ty chodíš do práce robiť zadarmo aby si bol dobrý?A keď niekto dostáva za svoju prácu zaplatené je hneď zlý? Ako som napísal väčšina oceňuje hlavne korektný prístup a to robí CDProjekt odlišný od ostatných.
-
CD Projekt je bezpochyby kvalitni studio, ale nejvetsi uspech tohoto studia vidim v tom, ze se jim podarilo presvedcit lidi, ze CD Projekt je proste jinej. Hodnej, vse pro hrace, o penize jim vlastne nejde :D Staci si precist tuhle diskusi (az na vyjimky). Podle me jim jde o penize az v prvni rade jako komukoliv jinymu, ale z nejakyho duvodu jim to mnozi žerou...
-
Od tohoto studia by se měli snad všechny ostatní studia učit! Je to nejlepší studio *14* Mám je ráda. *13*