Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt zítra oznámí zbrusu nový RPG titul
29.5.2012 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
http://www.allgamesbeta.com/2012/05/cdprojekt-announcing-new-ip-tomorrow.html
-
-
V tichosti se modlím za universum jako v Paradise Cracked či Cops 2170 . A vůbec nejlepší by bylo herní cokoli od Gibsona .....
-
-
To číro se zdá být velkým spikleneckým mrknutím směrem ke kyberpunku.
-
-
Ten obrazek mi pripomina svet D&D Shadowrun ( http://www.shadowrun4.com/ ) , kterej jsme hravali s kamosema kdyz nas omrzelo fantasy prostredi Draciho doupete. Cyperpunkovy rpg by bylo bomba.
-
Prosím, ať je to kyberpunk!!!
-
-
Naprosto souhlasím. I když nové RPG od CD Projektu bude v mém případě s největší pravděpodobností znamenat nákup nového PC a upgrade systému. Přece jen ty XPéčka už jsou drobet za zenitem *2*
-
-
-
-
vypada to na Sci-Fi gay RPG...kam se hrabe Bioware?! *3*
-
Pořádné háro,pořádná bouchačka a super brejle?To by mohlo fungovat :)
-
-
Tak to si určitě nenechám ujít... doufám, že hned Tiscali nahodí aktuálku ať to tady můžeme pěkně probrat... *3*
-
Luxusní obrázek :-)
-
ty blaho...kez by to byl zrusenej STALER 2 *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
LOL, STALER 2 *1* Kámo, řekni mi, na co máš u toho příspěvku editaci, když sis tohohle nevšimnul? *5*
-
-
STALER 2 je zkratka pro Sci-Fi RPG hru odehravajici se na planete ETRO kterou napadli STALERI. Jsou o tom knizky.... *7*
-
-
Tak to se omlouvám, já myslel, že doufáš v to, že by udělali přímého nástupce STALKERA. *4* Ale teda o nějakém STALER jsem v životě neslyšel - no jo, to je všude samé COD a WoWko... *7*
-
-
a tu hru bude kutit bethesda a jako Sci-Fi to bude originalni hlavne tim ze tam budou litat vesmirny lode po zpatku *4*
-
-
hlavne aby tam byly ty zachody...
-
-
Já si nemůžu pomoct, ale moje intuice i strýček Google mi říká, že tě tady Jindra docela vytrollil. *1*
-
-
Neboj, přinejhorším se obrátím na víru. *2*
-
Mohlo, ale nenapadlo. *3* Tak doufám, že se ti po tomhle nezhroutili všechny tvoje dosavadní životní hodnoty. *7*
-
Mohlo mě to napadnout, že kecá... *3*
-
Pokud Jindra právě teď nevydal knihu o Stalerech a planetě Entro, tak se domnívám, že tomu tak opravdu bude.
-
Jakto? Já to nezkoušel googlit... Takže s tím STALERem kecá či co? *1*
-
-
-
-
-
-
RPG z Kulankovho univerza... *14* (a potom sa zobudil a ruka v serbli)
-
-
jo jo, Cesta krve by byla výživná.............. čtěte, děcka, to se vám určitě bude všem líbit :)
-
-
Cestu krve mam prectenou asi uz 5x a porad me to bavi cist dokola. Jednou za cas se k tomu vzdycky vracim a zatim se u toho nenudim i kdyz ten pribeh znam uz nazpamet *4* Stejne tak Divoci a zli, Vladci strachu ... Kulhanka mam proste v oblibe.
-
-
Co mají všichni s tím Kulhánkem? A přirovnání k Tarantinovi? Neneche se vysmát.
-
-
Já to s tím Kulhánkem také nechápu. Asi si od něj budu muset něco přečíst, abych to pochopil.
-
-
Já to zkusil, ale nepomohlo.
-
-
Stroncium je nakupený mišmaš s několika hodně dobrými motivy , který autor ovšem prolétne rychlostí blesku . Nápady mu nechybí ovšem moc rychlé dějové tempo a zvraty na každém rohu , kdy hlavní hrdina několikrát změní svoji bytostnou podstatu románu zrovna nesvědčí
Snad dokáže popohnat nudnou upírskou fantasy , ale zrovna podle Stroncia bych jej jako rybu do scifi vod pouštěl opravdu ale opravdu obezřetněji .
Humor ala Tarantino ? No podle mne hlášky dostatečně suché ale těžko s takovým popkulturním přesahem . -
-
Stroncium je jeho nejhorsi knizka . Takze hodnotit kvality Kulhanka zrovna podle tohohle dilka je na pikacu . Precti si Vladce strachu nebo Divoci a zli . Nocni klub je taky fajn . To je takova Blejdovina :-)
-
-
-
-
-
-
The Witcher number 643?
-
-
Doufejme že ne Witcher 40 000 ;)
-
-
Jde jen o to, aby to nebyl Witcher... přeci jen Activision novému CoD také vždy říká ultra power zbrusu nové OMG WTF FPS
-
-
Souhlasím, již studio PeopleCanFly si při vydání svého Bulletstormu dělalo z CoD WTF HS srandu. Zaklínače jsem nehrál, nijak mně to k němu doposud netáhlo ale poslední dobou u mě panuje zvýšený zájem o tuto hru. Z dostupných informací, které budí spíše spekulace bych si osobně přál aby z toho vznikl titul ne podobný STALKERovi.
-
-
-
-
Ok Kombinace slov Nové, RPG a CD Projekt ve mě vzbudila očekávání. *14*
-
-
To mám vždycky, když v titulku vidim "Half-life 3", "Valve" a slovo "vyjde".
-
-
Tak pozor , ta ikonka rozhodně není zadovka ani bubínkový revolver..... že by konečně RPG pro dospělé z dospělého univerza ?
Jako by dle toho facebooku a duplicitních pozic tvořili rovnou dvě hry ...RPG IN A BRAND NEW SETTING ..... a staré otřepané ... RPG IN A DARK FANTASY WORLD... -
-
Pribeh a svet Zaklinace ti neprijde dospely?
-
-
FANTASY samo o sobě dost dospělý žánr nikdy nebude . A věřte že s nedostatkem krve a vyhřezlých těl to zrovna nesouvisí ...
-
-
Že by se vyspělost žánru hodnotila podle litrů krve a kilogramů useknutých končetin tu přeci nikdo netvrdí. Zjednodušeně řečeno jde většinou o nějakou hlubší myšlenku (nebo i více), kterou si sebou dílo nese, o formu apod. Nicméně to mohou mít společné téměř všechny žánry od dramat, historických románů, přes fantasy, sci-fi až po cyberpunk. Jako příklad může sloužit otřepaný Tolkien. V jeho dílech se násilí, natož sex nijak neexhibituje, přesto jde o velmi dospělou tvorbu. Ty tu tvrdíš, že fantasy žánr nemůže být dospělý, tudíž analogicky je celá Tolkienova tvorba nedospělá. Ovšem já osobně upřímně pochybuji, že jsi moudřejší, než tisíce kritiků a čtenářů po celém světě. Bez urážky. Ale přesto by mě zajímal tvůj názor na téma, co dělá žánr (ne)dospělým (pokud si tohle někdy přečtete).
-
-
Tak tak. ''Nejdospelejsi'' rpg na trhu *2*
Ja jen doufam ze Zaklinace 3 k ledu neposlou.
A nova hra by mohla byt poradne ''dospelacke'' sci-fi. Ne jako ty parodie z dilny BIOWARE.
A kdyz rikam sci-fi,tak myslim poradne HIGH-TECH sci-fi. Zadne postapo -
-
A Deus Ex ti nevoní?
-
-
Deus Ex .... zklamal . Koridorové FPS s největší soudobou volností možná , ale volnost jaké jsme navyklí u RPG či prvého dílu byla ta tam .
-
-
Docela souhlasím. Ale myslím, že by to mohlo mít ten správný "dospělácký feeling", který zde kolega u erpégéček hledá.
-
-
-
-
-
-
To je jasný, že to bude úplně nová hra, když jsou teď napakovaný pracha z prodejů konzolové verze Witchera 2. O něčem takovém se jim na PC ani nemohlo zdát.
-
-
Přesně tak!! Pravdu máš!!
A teď odlez psát na nějaký xbox fórum jak jsi nám to tu nandal...
-
-
Však jsem tady psal, že "Ne.", ale nikdo mi to nechtěl věřit... *3*