Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt zítra oznámí zbrusu nový RPG titul
29.5.2012 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
Ok Kombinace slov Nové, RPG a CD Projekt ve mě vzbudila očekávání. *14*
-
-
To mám vždycky, když v titulku vidim "Half-life 3", "Valve" a slovo "vyjde".
-
-
Zaklínač 1 je užásná, atmosférická hra kterou jsem dohrál snad čtyřikrát a v mym osobnim žebříčku je dokonce nad Zaklínačem 2, ale jestli je to pravda, tak jsem přece jen čekal oznámení něčeho většího. Ne hned Zaklínače 3, ale třeba takovej datadisk k Zaklínači 2 by byl skvělej.
A jak už tu psal misho8723 port 5 let starý hry kterou mám navíc projitou křížem krážem několikrát je pro mě trochu sklamání.
Na druhou stranu jestli už měli část hotovou a to určitě něco stálo, tak by byla škoda to nedodělat, protože Zaklínač jednička si určitě na konzolích vyjít zaslouží.
Pořád ale doufám, že to pravda není a zítra oznáměj něco uplně novýho. -
-
Ja prvniho zaklinace zkousel tesne pred zahranim dvojky, ale vazne jsem nedokazal prekousnout kameru a tak jsem hrani, bohuzel vzdal (co se tyce pribehu, ocenil bych maximalne nejakej interaktivni komiks, abych byl vice v obraze, ale hra uz starne a chut ji dat dalsi sanci se jen snizuje). Jinak, k novince, nepripada mi ze by se k jednice mel CDPROJEKT vracet a zaroven si myslim, ze zaklinac dve uz je tak vypilovanej, ze nepotrebuje zadne datadisky ani peci... Vzhuru za necim novym!
-
-
Máš jich, víc, Diablovskou a z třetí osoby, co chceš víc?
-
Co je s kamerou u prvního zaklínače ?
-
-
Tak si to slovo nahrad treba "ovladanim". Me se to zkratka hralo natolik nepohodlne a neintuitivne, ze jsem to vzdal.
-
-
Poslechnou a věděl že kamera se dá změnit? Zaklínač je jedno z nejlepších rpg a rozhodně stojí za chvíli adaptace. Jinak vše na full vypadá hra k světu i dnes.
-
-
Vubec nic.
-
-
-
-
Doufam že ne... když nějakou pecku udělají exkluzivně na konzole, tak to na konzolich taky zůstane a na PC hráče kteří by si taky rádi zahráli z vysoka ser*ou, ani pos*aný NHL nejsou schopný portnout... Tak proč by se měli všechny PC pecky rvát do chřtánu konzolistům?? Ani náhodou, ať mají taky co závidět...
PS: poznámky typu at nedržkuju a koupim si konzoli mě nezajímají a nereaguju na ně, takže se neobtěžujte ;) -
-
To je ale detinska reakce. Kdyby se ti nabizela moznost udelat port pc hry pro konzole s moznosti zisku par desitek milionu, tak bys do toho taky sel :-)
-
-
No ale proč to neni i naopak?? O to mi jde.. výdělek by určitě taky nebyl malej, prostě na nás se*rou no ;)
-
-
vážně myslíš, že kdyby EA věděla o zaručeným zisku, že by do toho nešla? *1*
-
-
Ne, protože jsou asi se plní stupidních předsudků a do PC verze která by jim "hrozně" komplikovala vývoj nechtějí investovat ani korunu a radši si to ulehčí tím že se zaměří jenom na konzole a můžou se zabývat jenom hrou a né se zdržovat něčím co se týká funkčnosti PC verze.. Jsou blbí.. FIFA taky po těch letech (co nebyla next-gen) na PC měla slušnej úspěch si myslim, s NHL by to bylo minimálně stejný, ne-li lepší...
-
-
-
-
tak třeba proto, že ke koupi nhl musíš přibalit i gamepad (za předpokladu, že ho nemáš), což už může některé lidi odradit a nakonec pc trh (znaletně protknutý warezem - není to flame!) není hokeji příliš nakloněn, není ve světě tak populární a známý jako fotbal...nakonec výroba her není charita a chcechtáky se sypat prostě musí...nebo počkej na nějakej indie hokej *1*
-
-
promiň ale to co jsi tu teď napsal je od prvního po poslední písmeno naprostá blbost.. *1* sorry
-
-
-
Tak to si určitě nenechám ujít... doufám, že hned Tiscali nahodí aktuálku ať to tady můžeme pěkně probrat... *3*
-
http://www.allgamesbeta.com/2012/05/cdprojekt-announcing-new-ip-tomorrow.html
-
-
V tichosti se modlím za universum jako v Paradise Cracked či Cops 2170 . A vůbec nejlepší by bylo herní cokoli od Gibsona .....
-
-
To číro se zdá být velkým spikleneckým mrknutím směrem ke kyberpunku.
-
-
Ten obrazek mi pripomina svet D&D Shadowrun ( http://www.shadowrun4.com/ ) , kterej jsme hravali s kamosema kdyz nas omrzelo fantasy prostredi Draciho doupete. Cyperpunkovy rpg by bylo bomba.
-
Prosím, ať je to kyberpunk!!!
-
-
Naprosto souhlasím. I když nové RPG od CD Projektu bude v mém případě s největší pravděpodobností znamenat nákup nového PC a upgrade systému. Přece jen ty XPéčka už jsou drobet za zenitem *2*
-
-
-
-
vypada to na Sci-Fi gay RPG...kam se hrabe Bioware?! *3*
-
Pořádné háro,pořádná bouchačka a super brejle?To by mohlo fungovat :)
-
-
paráda :) pamatuju, kolik jsem u Z1 na pc strávil času, pro mě rozhodně jedno z top rpg, východní styl a dospělý příběh mě natolik učarovali...aaaa nesmím o tom mluvit. Sem s tím hoši z CD red!!! *2*
edit: *9* -
Ten kver na obrazku mi pripada jak z Blade Runnera, i to pozadi za nim :)
-
Podla mna je toto velmi hlupy predpoklad.
1. ani Witchera 2 neportli na PS3 kvoli deb*lnej architekture, ktoru sony vyvojarom pripravila. A ked neportli TW2 tak portnu jednotku? Asi tazko
2. jednotka bezala na Aurora engine od Bioware, co nie je zrovna engine vhodny na portovanie na konzole. Rozpracovali to cele odznova? Teoreticky by mohli, ale vzhladom na to ze su relativne male studio a doteraz stale pridavlai obsah do TW2, robili port na Xbox 360 a pracovali na RED Engine, tak mi pride velmi nepravdepodobne ze by sa popritom zapodievali portom stareho zaklinaca. Je to sice super hra, ale nejak mi to tam nesedi.
3. V najblizsich rokoch maju vydat 3 nove hry. Jednu zo sveta Witchera, jednu z uplne noveho univerza a este neviem aku. Podla mna oznamia tu novu originalnu. Aby to nebolo stale to iste.
Takze ja si myslim ze to bude nejake nove RPG, ktore bude trochu ineho razenia ako witcher, mozno z pohladu prvej osoby, mozno open world, mozno party based. Proste nova znacka s novym gameplayom. Aspon dufam. Teda s witcherovcami som nad mieru spokojni, ale privital by som aj druhu alternativu, s prepracovanejsim vyvojom postavy, pripadne celej party. A k tomu ich prepracovany system rozhodnuti, ktore aj maju naozaj dopad, dospely a kruty svet a vsetky ostatne dobrotky.
A uvital by som aj nejake novinky od GOGu, napr Freedom fighters, alebo nejake hry zo serie Anno, to by bolo uzasne <3 -
tak to se maj konzole na co těšit =)
-
Mě ten obrázek připomněl Paradise Cracked. Znáte to někdo? Tahové Cyberpunk RPG na dlouhé zimní večery :-)
-
-
mne sahdowrun
-