Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt zítra oznámí zbrusu nový RPG titul
29.5.2012 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
RPG z Kulankovho univerza... *14* (a potom sa zobudil a ruka v serbli)
-
-
jo jo, Cesta krve by byla výživná.............. čtěte, děcka, to se vám určitě bude všem líbit :)
-
-
Cestu krve mam prectenou asi uz 5x a porad me to bavi cist dokola. Jednou za cas se k tomu vzdycky vracim a zatim se u toho nenudim i kdyz ten pribeh znam uz nazpamet *4* Stejne tak Divoci a zli, Vladci strachu ... Kulhanka mam proste v oblibe.
-
-
Co mají všichni s tím Kulhánkem? A přirovnání k Tarantinovi? Neneche se vysmát.
-
-
Já to s tím Kulhánkem také nechápu. Asi si od něj budu muset něco přečíst, abych to pochopil.
-
-
Já to zkusil, ale nepomohlo.
-
-
Stroncium je nakupený mišmaš s několika hodně dobrými motivy , který autor ovšem prolétne rychlostí blesku . Nápady mu nechybí ovšem moc rychlé dějové tempo a zvraty na každém rohu , kdy hlavní hrdina několikrát změní svoji bytostnou podstatu románu zrovna nesvědčí
Snad dokáže popohnat nudnou upírskou fantasy , ale zrovna podle Stroncia bych jej jako rybu do scifi vod pouštěl opravdu ale opravdu obezřetněji .
Humor ala Tarantino ? No podle mne hlášky dostatečně suché ale těžko s takovým popkulturním přesahem . -
-
Stroncium je jeho nejhorsi knizka . Takze hodnotit kvality Kulhanka zrovna podle tohohle dilka je na pikacu . Precti si Vladce strachu nebo Divoci a zli . Nocni klub je taky fajn . To je takova Blejdovina :-)
-
-
-
-
-
-
No musím napísať, že som sklamaný z toho, ak toto má byť to "veľké" ohlásenie o ktorom hovoria CD Projekt.. "veľké" oznámenie, ktoré sa týka portu 5-ročnej hry? a ak to vyjde na budúci rok, tak už 6-ročnej.. no ok, ale ja by som bol radšej keby to oznámenie sa bud týkalo Zaklínača 3, alebo tej ich novej RPG hry.. načo míňať ľudí a peniaze (ktoré CD Projekt zase nemá veľa) na takýto titul, keď fakt naprostá väčšina ľudí čaká už teraz na Zaklínača 3
-
-
Šak co řešíš? že bude Zaklínač 3 je jistota.
-
-
Však jasné, ale bol by som rád, keby sa hlavne už nato zamerali, a nie sa zabávať ešte s takýmito projektami.. a ak toto je pravda, tak potom sa dá očakávať, že budú chcieť spraviť port dvojky Zaklínača na PS3 a to sú ďalšie stratené roky práce, peňazí, ľudí,.. nech pracujú pekne na trojke, nech všetky rozhodnutia z dvojky majú veľký význam v trojke, nech je pekne všetko spravené a hlavne nech to robia aj pár rokov, a hlavne teraz, keď už majú technológiu (engine) spravenú
-
-
Šak je běžnou praxí, že porty má na staorst nějaké externí studio nebo postradatelná část týmu. Mimo to penízky, který na portu vydělají, můžou nalejt do třetího Zaklínače nebo do toho novýho RPG. Where is the problem?
-
-
No ale CD Projekt po skúsenostiach práve s portom prvej hry si porty chce vždy sám.. preto aj port TW2 vznikol priamo vďaka CD Projektu.. takisto na oficiálnych fórach už niekoľko týždňov ľudia priamo z firmy hovoria o tom, že to ohlásenie sa týka "really major stuff"..a to je podľa nich port 5 ročnej hry? a takisto načo to písať na fóre, kde asi tak 95 % ľudí je PC hráčov, ktorí sa už pozerajú dopredu (Zaklínač 3, nové RPG IP) ?
-
-
-
-
-
že by pořádnej Shadowrun
-
-
Ten už ti startují tvůrci toho původního přes Kickstarter.
-
-
to dofám.zatim se knize a hře na hrdiny nic nepodobalo
-
-
-
No nevím, na porty x roků starých her se*e pes.
-
-
Ale jednička má stále co nabídnout!
-
Až na to, že stejně kvalitní RPG jako první Zaklínač na boxu nenajdeš *1*
-
-
už jo Zaklínač 2 :)
-
-
Však právě *2*
-
-
-
-
Určitě bych to bral. Na PC sem ho rozehrál dvakrát ale nedohrál. Konečně bych se k tomu snad dokopal když by to vyšlo na PS3.
-
ty blaho...kez by to byl zrusenej STALER 2 *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
LOL, STALER 2 *1* Kámo, řekni mi, na co máš u toho příspěvku editaci, když sis tohohle nevšimnul? *5*
-
-
STALER 2 je zkratka pro Sci-Fi RPG hru odehravajici se na planete ETRO kterou napadli STALERI. Jsou o tom knizky.... *7*
-
-
Tak to se omlouvám, já myslel, že doufáš v to, že by udělali přímého nástupce STALKERA. *4* Ale teda o nějakém STALER jsem v životě neslyšel - no jo, to je všude samé COD a WoWko... *7*
-
-
a tu hru bude kutit bethesda a jako Sci-Fi to bude originalni hlavne tim ze tam budou litat vesmirny lode po zpatku *4*
-
-
hlavne aby tam byly ty zachody...
-
-
Já si nemůžu pomoct, ale moje intuice i strýček Google mi říká, že tě tady Jindra docela vytrollil. *1*
-
-
Neboj, přinejhorším se obrátím na víru. *2*
-
Mohlo, ale nenapadlo. *3* Tak doufám, že se ti po tomhle nezhroutili všechny tvoje dosavadní životní hodnoty. *7*
-
Mohlo mě to napadnout, že kecá... *3*
-
Pokud Jindra právě teď nevydal knihu o Stalerech a planetě Entro, tak se domnívám, že tomu tak opravdu bude.
-
Jakto? Já to nezkoušel googlit... Takže s tím STALERem kecá či co? *1*
-
-
-
-
-
-
že by hra s asocialem a nasilnikem v hlavni roli pro pubertaky?
-
Další metrosexuální pankáč, jak originální...
-
snad to jejich VELKY odhaleni neznamena port 5 let stary hry *13*
-
Já jen říkám, že i když bude dělat port Zaklínače CD projket, určitě ho nesvěří "kreativnímu jádru" studia. Tak "really major stuff" může být klidně port Zaklínače, protože i první Zaklínač je stále "really major stuff" CD Projetku*1* Ale samozřejmě taky nepředpokládám, že by došlo "jen" k ohlášení portu.
-
-
Aj keď nie celý tím, ale koľko ľudí pracuje v CD Projektu? A koľko ľudí musí robiť na porte pre dve platformy? Stále je to dosť veľká časť ľudí, ktorí momentálne pracujú v CD Projektu + prečo vyhlasovať na fóre, kde chodia ľudia, z ktorých PC hráči tvoria veľmi veľkú väčšinu, o "really major stuff", z ktorého sa vykľuje konzolový port hry, ktorú hrali pred min. 5 rokmi? (a nemyslím si, že hra bude na ich engine W2, ktorí by bol asi jediný prínos pre PC hráčov v prípade možnej PC verzie tohto portu) .. ale ak toto fakt nejde byť to veľké vyhlásenie, tak potom ok, v pohode - fakt len v to môžem dúfať
-
sorry, pro misha dole
-