Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dal bych Z1 kdyby byla graficky jako Z2
  • Jooo to by byla pecka, to chcíííííí.... *3*
  • Nons3nse
    Bude sa to dať sledovať online?
  • Toolset! Tedy lepší toolset :-D
  • Ešte by som dodal že to je predovšetkým knižný hrdina. *3*
  • PreidaQ
    Škoda, že také nepředělají soubojový systém ze dvojky do jedničky. Ten podivný hybrid v jedničce zrovna žádný zázrak nebyl. (A je to pravda!) *1*
    • Ja doufam, ze bojovy system ze dvojky zustane ve dvojce a nikam jinam uz ho cpat nebudou.
    • Tak mě třeba zaujal jako skvělá cesta pro další level diablovek. Spíš dle mě potřeboval trochu dobalancovat, skupinovka třeba byla pro víc nepřátel skoro nepřekonatelná....no ale prostě jen chci říct, že já bych to udělal naopak, i když dvojku jsem hrál jen dvě hoďky u kamaráda, takže zase nemůžu říct jak moc by byl můj názor ovlivněný po celé dvojce.
      • PreidaQ
        Já bych hlavně nedělal to, že ve hře, kde záleží při soubojích na kliknutí v ten správný čas, si to můžeš zapauzovat a přesně si to kliknutí načasovat (nebo kliknout i při pauze). Celou dobu hraní jsem nad tímhle kroutil hlavou. *8*
        • Hezký glitch, ale ve hře to nebyla absolutně potřeba.
  • Však jsem tady psal, že "Ne.", ale nikdo mi to nechtěl věřit... *3*
  • To je jasný, že to bude úplně nová hra, když jsou teď napakovaný pracha z prodejů konzolové verze Witchera 2. O něčem takovém se jim na PC ani nemohlo zdát.
    • Cypri
      Přesně tak!! Pravdu máš!!

A teď odlez psát na nějaký xbox fórum jak jsi nám to tu nandal...
  • Luxusní obrázek :-)
  • tak ten pankáš s kvérem ve mě vyvolává následné zbožné představy

turn based realtime souboje (ala fallout tactics), řádný rpg podklad, neurazilo by shadow run like prostředí a eventuelně i pravidla a hlavně, hlavně hlavně coop režim a ideálně mise co mohou vytvářet hráči (jako NWN) .. být tam i pvp tak si cvrnknu

anó anó, dyk píšu zbožné představy :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit