Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulie88
    Tak PC je celem mrtvá platforma ale divím se, že utrhl tolik. Zvlášť když Zaklínač je teď asi nejnáročnějšíhra na HW, GTA V je oproti tomu procházka růžovým sadem ...

Ale stejně nechápu jak takovouhle hru někdo může hrát na ovladači :D zkusil sem to hrát na TV s Xbox ovladačem a to je prostě strašný ... *1*
  • Protože to říkáš? Sorry, ale Bloodborne přestalo být "okrajovou" záležitostí od chvíle, kdy nad tím převzalo žáštitu Sony. Máš někde zdroj kolik stál vývoj a marketing té hry? Musel jsem tě tou záplavou faktů skutečně naštvat, když to hned stáčíš do osobní roviny, tak schválně, kdo podle tebe jsem? *4*
  • No je to spis ostuda pro vas. Zrejme neumite ani zakladni pocty, ze. Pokud to nemůžete spočítat, tak je to 1/3 na PC a 2/3 na konzole. Ale není receno jak to je u konzoli rozdelene. Takze je to klidne po 1/3 na kazdou platformu. Tak nevim , ale zda se mi ze to vůbec ale vůbec není zle pro PC. Ale chápu ze pro nekoho kdo neumi 1+1 je to asi opravdu tezke.
  • jasny, vsichni to ukradli a i pres to se prodalo 700 000 jen na gogu a to jsou jen lidi s gog galaxy, klient kterej pouziva jen par lidi, protoze neni potreba...fuck logic
  • a nebo tam nejsou PCckari, protoze to pulka z nich ukradla
  • ale prosím tebe. Ten GoG obsahuje aktivované kody z grafických karet... Myslíš, že mají vlastní počítadla na kody pro NV a nákup. Nenech se vysmát...
  • ja bych rekl, ze je to uplna plichta

nemluve o tom, ze v tom nejsou zapocitany offline hraci gogu a steamu, stejne jako tam nejsou ty witcherove rozdany ke grafickejm kartam, takze dost mozna ma pc vic...
  • o prodeje se postarala hlavně nVidia *15*
  • To je dobrý.

Na to, že se podařilo určité publikum předsvědčit o tom, že na hraní potřebují další stroj a to konzoli. Protože na PC se nehraje, to je na práci. Tak to je velice dobré. PC nemá marketing, nestojí za ním žádná firma a snadnějí se tam pirátí.

Jsem potěšen, jak se tam hráči postarali o prodeje.
  • Zajimavejsi by bylo zjistit kolik je na pc nelegalnich kopii.
    Americane nakupuji konzolove hry stejne jako my pecivo, velka cast z nich to nejspis ani nezapla nebo to vzdali kdyz zjistili ze je tam treba cist.V dnesni dobe uz proste pc nikdy v prodejich nepovede ^^
  • o combatu totálně lhali. Je to copy and paste ze dvojky + okopčení úskoku z Bloodborne.
  • Bloodborne je artová a okrajová záležitost. Vždycky to tak bude. To naní AAA masovka. Marketing CDP je dražší než vývoj Bloodborne. Srovnáváš nesrovnatelné. Ikdyž víme, kdo jsi, že ano?
  • Tolik asi ke kotoulům. :D
  • Hra je docela náročná - spousta lidí podle mne čeká až bude situace pro ně příjemnější jak po cenové stránce, tak té HW. Na steamu šla cena druhého dílu velice dolu po pár měsících.

Tomu většímu zaměření na konzole taky odpovídá design hry. Neměl jsem možnost hrát, ale některé věcí, co byly ve dvojce zajímavé - zmizely. Tak například pasti jsem docela ocenil. Nutnost kalkulovat s lektvary před samotným bojem atd.

Co mne, ale nejvíc mrzelo je, že zmizel ten proklamovaný soubojový systém. Pro připomínku, to co si pamatuji a našel jsem to zpětné:" Mimochodem, Geralt má prý 96 bojových animací, ve dvojce jich měl 20. A konečně nedělá bojové kotouly, ale prostě se rychle uhýbá a dělá piruety, jak to má Sapkowski rád. Celkově boj doznal změn, aby byl lépe ovladatelný a zdlouhavé animace některých pohybů vám neškodily – vše půjde přerušit a uhýbat nebo parírovat."

Taky někde byla ta zpráva o tom jak ve hře půjde jít u potvory na určitý cíl. Vybrat si srdce nebo třeba hlavu. To tam taky není.
  • Pěkný clickbait titulek pro potenciální flamewar... MS a Sony jsou jedna společnost, že "vedou"? Co je na předpokladu, že 1 platforma = zhruba +- 1/3 prodejů vlastně tak zajímavého?
    A konečně, opravdu se zdá někomu v diskuzi minimálně 1.3M kopií pro PC, ani na za měsíc od uvedení, jako "málo"? Witcher 2 na PC vyšel v květnu 2011 a milion měl "až" v srpnu téhož roku. Na tom je vidět, jak moc lépe se trojka prodává lépe než předchůdce. A na závěr aktuální srovnání, výborné Bloodborne nemá tolik co nyní Witcher 3 jenom na PC dodnes a to vyšlo na sklonku tohoto března...
  • nejlepší bylo prohlášení, že optimalizace na PS4 je ukázková a jejích lidi jsou šamani. Pak 20FPS. Každý pach FPS ještě zhoršuje a pak prohlásí, že je to chyba enginu. TVL tohle si nedovolí ani Ubisoft.
  • Ja spis reaguju na tu druhou vetu. A ze je ve hre min nebo vic polygonu mne taky nevadi. Spis mi vadi, kdyz nekdo prezentuje hru a hotovy produkt tomu neodpovida... A pak se jeste blbe vymlouva.
  • to je velice pravděpodobné, ale až za rok a půl až to bude stát dva dolary *15* Jde o peníze a ne kolik se prodá ve slevách, proto je PC platforma tak slabá...
  • Lživý titulek! Správně mělo být vypadáto že prodeje Zaklínače 3 jsou na všech platformách takřka vyrovnané
  • Že je v geniální hře o par polygonů mín rozhodně nepatří mezi důvody k pirátství :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit