Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doprovodná reklamní kampaň pro Bloodborne a bundlení ke konzoli, tak to je skutečně "okrajovka" jak blázen. Věděl jsem, že se vyhneš otázce ohledně nákladů, evidentně nemáš nic. Ano, Sony jako vydavatele mělo i Demon's Souls. Neříkej mi něco, co už vím, tvorbu From Software mám odehranou od prvního King's Field po Borne. ;). A opět tu máme jedno relevantní srovnání - ačkoliv byl první Witcher neznámé východoevropské RPG pod záštitou upadajícího Atari, tak dodnes prodal více než obdobně "niché" Demon's Souls těšící se krytí Sony. Že se prodává PC hra lépe, než konzolový protějšek, není zas tak nic výjimečného, stačí se podívat na případ 2 FPS, prvního Crysis a Killzone 2, btw. zrovna tam jsou zveřejněné i náklady na vývoj & marketing, ale taková srovnání se ti moc nehodí, chápu. *3*
  • To je hra z minulosti ja mluvim o soucasnych releasech. Dnes uz se nestane, ze by hra vysla na pc a na konzole az o rok pozdeji. Popularita Diabla2 se da tezko s necim srovnavat, i kdyby vysel half life 3 tak by to slo rovnou na konzole.
  • Ty máš číslo kolik se prodalo karet kde byl Witcher 3 a kolik se skutečně aktivovalo? Jestli ne tak pouze plácáš ručičkou do vody a nikdo není okolo aby tě vyslechl.
  • Jo ale ty tři p*dele se nepoužívají na hraní, nýbrž jako pracovní nástroj ve firmách apod. Nemluvě o to, že většina takových kompů nedosáhne na minimální požadavky Z3 + a k tomu přičtem, že ne každého pcčkáře, který výkon na to má, baví rpg.
  • prudislav
    WOW clickbait na flame jako prase - tohle bych čekal spíš na BW nebo JDgameru... *16*
    PC je na tom přibližně stejně jako průměr z obou ostatních platforem a vzhledem k převaze PS4(2 ku 1) tak tozdělení zbytku mezi obě platformy bude cca PS4 1.8m a Xbone 0,9 ..

A já myslel že porovnávat 2 platformy s jednou dokážou jenom trollové na fórech a ne redaktoři herní webu *13* *13*
  • tak srovnávat Diablo a W3. *15* Diablo má jméno daleko větší. Možná největší na PC scéně. To byla herní událost x let. Diablo by mělo takové prodeje i bez DRM.
  • Proč měnit něco co fungovalo? Navíc je Geraltův styl založený na skutečném šermu a většina je proveditelná i naživo, *1* Kotouly nedávají nejmenší smysl, úskoky a piruety jsou krokem vpřed. Kopie Bloodbone, proč?
  • Já to hrál na ovladači po celou dobu. Přišlo mi to pohodlnější.
  • Já za něj teda na ps4 dal asi 1100, což teď koukám je cena pro pc na xzone, tak jak?
  • Předpokládám, že vyrovnané prodeje na konzolích nebudou, protože prodeje konzolí PS4 a Xbox One byly 2:1, takže lze předpokládat, že i prodeje Zaklínače na konzolích budou v podobném poměru...
  • Tak je logicke. Na konzolich je hrac nucen hru koupit za plnou cenu, ikdyz ji chce jen vyzkouset, a po te vymyvaci PR masazi maji amici nakoupino, stejne jako chytri evropane stazeno.
    Kdyby CD projektu slo jen o prachy z PC verzi, a meli na podobne zhovadilosti koule jak blizzard, tak by udelali online protekci jak v Diablu3, coz by jim odhadem mohlo vynest i nasobky prodeju PC verze oproti soucasnemu stavu.
  • možná proto, že to má výpravu a styl, jaká to snad ani nebyla. Není to žadné barevné fantasy, jakých jsou mraky, ale taková zvláštní hra. Líbí se mi ta poenta o těch studentech, o té škole, o těch výzkumech a to co našli, v chalice dungeonech. Takový béčkový horor. SUPER.
  • Novinári nie sú žiadni nadšenci, ale si v prvom rade prihrievajú vlastnú polievočku.
  • Právěže naopak, jelikož PCček jsou tři p*dele zatímco obou konzolí se ještě tolik neprodalo (tipuju celkově do 40 mega)...
  • Treba v Diablu 3 pc vede dost jasne *7*
  • Ja teda o bloodbourne slysim ze vsech stran, kazdej je z toho hotovej a srovnava to se vsim co vidi, at je to adventura nebo tahove rpg, s witcherem to srovnava snad uplne kazdej konzolier.
    Jestli ono to nebude tim ze vetsina her pro konzole jsou remastery z minule generace a exklusivita, at je sebehorsi, automaticky ziskava status modly.
  • prodeje Bloodborne jsou pro Sony a FS vítězství. Nečekali, že se tolik kopíí prodá. Takže ano, pořád je to okrajovka. BTW záštitu Sony už mělo i Demon Souls. Takže neplácej vy víte kdo...
  • jak ze byla ta pohadka o konzolovych hracich, kteri nezvladnou hrat nic slozitejsiho nez CoD?
  • Konzoliste se musi spokojit s drazsi a podradnou verzi tak uz se s tim smir a prestan tady brecet. Ty si pravdepodobne konzolovou verzi nemuzes dovolit a na pc to nerozjedes tak tady radsi spamujes.
    Stejne ty konzolove prodeje dela pouze severni amerika.
  • Jo a tenhle případ není jen u Witchera. U Rome 2 total war zase tvrdili jak mají nový renderový systém a na taktickém poli bude možnost ovládat až deseti tisíce vojáku. Prd - stejný jak jednička.

Když se pak na to zpětně člověk kouká tak ten Hype nemá cenu číst. Novináři ( i zdejší) jsou nadšenci, kteří hype předají dál a snad nikdy jsem neviděl, že by trošku šťourali a byli kritičtí v rámci toho co autoři sdělují a jak činí. To pak je ta novinařina pěkně k pr**du.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit