Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Alt-tab nad zlato, krásně se po tom protáhneš když odhodíš ovladač a natáhneš se pro klávesnici a myš *4*
  • CD Projekt řekli že bez rozšíření na konzole by Zaklínač 3 nemohl vzniknout ve stávající podobě ( obsah, velikost světa atd.) a pan Homola s toho udělá že by nevzniknul vůbec. Slovíčko sem, slovíčko tam hlavně že mají křiklouni do diskuze dost munice. *3*
  • Asharak
    Jenže GTA 5 je oproti W3 optimalizovaná hra.
  • To nepomůže když zde stejně reklamy nevidíme ani tu blbou lištu. *3*
  • Ja spis myslim ze ma zkreslenou predstavu takze to uvedu na pravou miru.
    Kdyz si zapojis gamepad do pc tak nemusis odpojovat k+m a rozhodne te ten gamepad nebude nutit ovladat s nim windows je to ciste herni zarizeni a kdyz alttabnes tak ho proste odhodis a nemusis se o nej zajimat.
  • Asharak
    Správně, ale mít něco hned je mít něco hned *3*
  • del0
    Hlavně si vymýšlet pravidla, aby to sedělo do krámu. Typické chování jisté skupiny... *7*
  • homeles8
    questo è fottutamente sorprendente !!!
  • Asharak
    Odplata za Adblock no *15*
  • Ja myslim ze tohle bylo v planu, je to hra pro pc hrace kterou zaplati masa konzolistu. Kdyby to chteli cilit ciste na konzolisty tak bude jeste zjednodusenejsi a hlavne by vydali tretinu hry a zbytek by sazeli jako dlc.
  • del0
    Vypadá to na hloupou spekulaci, navíc opomíjející bazarové přeprodávání konzolových her... *7*
  • Asharak
    Na PC si to Ubisoft teda u AC:U dovolil *1*
  • zaty
    No tak jsou i hráči, kteří když hrajou, tak hrajou a neřeší jiné věci. Já si kupříkladu "urvu" od práce, přítelkyně a jiných volnočasových aktivit, tak 6 hodin týdně, takže jsem se naučil se do hraní maximálně ponořit a neřeším nic. Maximalně si zajdu doplnit vodu a na zachod a přitom se protáhnu.

BTW jak často alt-tabuješ, že řešíš to, že musí položit gamepad a položit ruce na myš a klávesnici.
  • To je logická úvaha. Až budeš akcionářem, jistě budeš chtít vydělat co nejvíce a nejvíce se vydělávaj prachy při vydání během prodeje za plnou cenu...
  • Asharak
    BOhužel no, chytří mají PC a platí míň ?/
  • asi jsem prechází ty způsoby z jejich bulvárního webu *15*
    Presně. To hle ja krátké info do bleskovek s odkazem na zdroj.
  • "pro CD Projekt a jeho akcionáře jsou zajímavější prodeje za plnou cenu hned po vydání, ne po dvou letech za pět dolarů v nějaké akci. "
    Toto je převzaté z nějakého jejich vyjádření, nebo jenom autorova hloupá spekulace?
  • homeles8
    Prostě mě to nebere, ani mě ta hra, nebo příběh, postava, nic z toho mě nezajímá, tohle je první koment, co jsem napsal pod nějakej článek o této hře, tak proč bych si jí kupoval? Navíc teď mám dost her, co hrát, na to jak mám málo času. To jsou zase názory, todlecto *16* *9*
  • ...tak určite...
  • Prosté Info z bleskovek povýšilo na bulvární článek. Holt když někdo zadá reklamu chce patřičnou odezvu. Dešek byl zřejmě jalový a tohle přitáhne hejna haterů a zachrání denní bilanci. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit