Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo dlc jsou taky jeden z důvodů, proč čekám, další je, že hraju pillars of eternity(taky krabicovka, ale tu jsem dostal) no a zítra odvážím na reklamaci motherboard, ale komp zatím šlape, sice jenom jeden dimm slot, ale jakmile začla zlobit síťovka tak nadešel čas to jít řešit, ale od té doby co to zlobí jsem dohrál spoustu her, začalo to zlobit ten den, co jsem koupil GTA5, musel jsem vyndat druhý modul a nejvíc jsem čuměl na to, jak fachá naprosto bez problémů gta5 na 4 gb ram(ale zas 2400mhz) ale je vidět, že optimalizovali a brácha rozjede Zaklínače 3 skoro všechno na střední na 550tce, tomu říkám taky parádní optimalizace to se musí nechat a i na snížené detaily to vypadá dobře, ale moc jsem neokouněl, nechci si prozradit nic dokud se nedostanu k vlastní krabičce, což bude klidně až v srpnu, já nevím, co mám hrát dřív a to je prej PC hraní mrtvý *15* prodeje jim přeju a když opomeneme trollbait v názvu článku a budeme předpokládat prodeje na obou konzolích plusmínus stejné, znamená to, že se na všechny tři platformy prodalo zhruba stejně, takže žádnej hejt pánové. pro mě je to naopak dobré znamení a klidně ať se na konzole prodá 10x víc, hlavně ať se zaplatí vývoj cyberpunk *3*
  • Jen bych dodal že se zde opomíjí i to že PC verze je oproti konzolovým skoro poloviční *3*
  • No k těm exkluzivitám PS3 jich měla v řádu desítek , X360 jich měla možná těch deset
  • Myslíš jako odplata předplatitelům? *15*

Nemají to lehký kluci *15*
  • Dvojka je super. Doporučují to hrát skutečně za ty 2 cesty. Je to velký rozdíl.

Bohužel vliv savu na W3 je minimální i když se tam řeší zda některé postavy žijí anebo ne. Dvojka vypadá na max stále pěkně Hlavně Flotsam a ten les :) Navíc když si počkáš budeš mít ve 3 DLC a to potěší. Nebude se muset vracet na konci pro level 10 úkol ale uděláš ho rovnou
  • +1

Ale ty chceš aby ten kdo tohle napsal jako bulvár, předem zjistil nějaké inforamce a poradil se / zamyslel se. To chceš jaksi moc :(

Je větší sranda napsat to bulvárně a poté se smát, mazata, banovat ty bl*ce v komentech....

*7*
  • Adam chtěl psát bulvárně aby poté mohl dokázat jak umí mazat a banovat v komentech. A to, že začal bulvárním nadpisem i pojetím článku mu je jaksi jedno....to je panečku seriózní redaktor...

Tohle přesně nesnáším na webech kde si hrají na serióznost. Tyhle nadpisy a poté i ten styl psaní.
    Seriózní web by napsal prostě nadpis "...zveřejnil prodeje" a tečka. V článku napíšeš konzole tolik, pc tolik a tečka. Prostě neutrálně.

Ale ty bulvární komentáře jako od Alžběty na bulvárním webu jsou trapné.
    Games.cz.... Jde to z kopce.
  • Přiznám se že jsem ho ještě nehrál, a to jsem si koupil krabičku 4 dny po vydání, ale ještě jsem nedohrál dvojku tak si to nechci vyspoilovat(2jka mě dřív nebavila, ale teď jsem se vrátil se savem z jedničky a navíc to konečně rozjedu na max). Obsah balení překvapil(první dva díly mám jenom digitálně, zato kompletně se všema těma blbostma jako jsou dlc nebo digitální komiks, phe), mapa je nádherná ale ty samolepky si nechám asi jako sběratelský předmět, než abych to někam lepil, mám dokonce tričko se zakrvaveným amuletem (momentálně na sobě) a dva plakáty a to jsem to ani nehrál *1* jo vlastně poslouchal jsem na magiči soundtrack, palec nahoru
  • navic tu jsou gog sales,steam summer sales, gmg sales a dalsi bundly, lidi radsi za 60 euro koupi 30 her na rok dopredu, nez jednoho zaklinace...a toho zaklinace koupej az za rok kdyz bude v tech slevach on *6*
  • del0
    Ano, pojďmě se hádat a psát články o "férovém" porovnávání PC platformy se dvěma konzolovýma, které jsou paradoxně taky PC, akorát v bledě modré (resp. černé *1*). Musím se fakt smát, ale ne autorovi článku. Můj smích patří SONY a Microsoftu, za velmi povedené divadlo.
  • Jo dobře když si to myslel takhle tak ok.
  • alladjex
    Nemůžu si pomoct, ale tenhle článek mi v rámci Games připadá jako pěknej ústřel a bulvár. Minimálně jeho nadpis a první část. Není mi jasný jestli to byla od Adama cílená provokace, ale po přečtení názvu musí být jasné, že to spustí flame. Nedotýká mi to navíc v kontextu, jak se chlapci na dané téma vyjadřovali v posledním FC.

Každopádně pozitivní mi na tom přijde to, jak výrazně se diskuze na Games po změně režimu zlepšili. Přesto se říkám, že v tomhle případě by asi bylo lepší nechat jako čtenáři diskuzi být, protože to je od Adama regulérní trolling ... Schválně jestli mu dá Petr ban až se vrátí z E3 *1*
  • JohnyTheZik
    Pardon, ale tohle je fakt ostuda.. Clanek (bohuzel nejen titulek) lvl novinky.cz.
    Tolik chybnych implikaci a zaveru, to se jen tak nevidi. Nebudu opakovat to, co uz tu bylo nekolikrat receno (prodeje na PC ~ prodeje na jednotlivych konzolich), ale tohle fakt neni znamka dobry novinariny.

Jeste jedna vec pomerne bijici do oci:
    "Každopádně to neoddiskutovatelně podtrhuje fakt, který CD Projekt konstatoval už dříve, tedy, že by bez konzolí Zaklínač 3 nebyl." > I kdybych hral tu hru, ze budget pro marketing a vyvoj je stejny pri vyvoji pouze na PC jako je pri multiplatform vyvoji (coz samozrejme neni), tak jen z tech PC prodeju byl prekonan budget o nekolik milionu, zhruba o 15-20M USD (~ profit). Vyjadreni CD projektu totiz vubec nenarazi jen na cisla. Taky se musi uvazovat risk/opportunity costs a spousta dalsich promennych, ktere do tehle vyvojarske sranda-rovnice vstupuji.
  • Paul_cz
    Takhle odpadní článek bych čekal na eg.cz a ne tady.
  • no dobře..prosel jsi s odrenejma usima..ale v evrope vysli jen dva dily..jednicka(japonska dvojka) a pak ctyrka..dvojka(japonska trojka) vysla jen v americe:)

Mimochodem From prezival hlavne an serii Armored Core, nebyt ji, mozna by zadny Demon Souls ani nevzniknul, AC je z historického hlediska pro firmu zasadni, taky ma daleko nejvic dilu..

takze rph tvorbu mas na mysli, takze jsi hral Evegrace, a druhy dil Forever Kingdom..a co takhle Shadow Tower ? :D
  • del0
    "prodeje Bloodborne jsou pro Sony a FS vítězství"

Když si někdo plete dojmy a fakta... *15*
  • del0
    Bloodborne jako prakticky vlajková loď RemakeStation4 je vlastně jen okrajovka? Sure. *7* Krásný příklad argumentace "chytání se stébel" typický pro bramboráře. *15*
  • zaty
    Měnit baterky? Kdy jsi naposledy viděl bezdrátový ovladač? ;)
  • Často když mám hru zapnutou stále od doby co jí zapnu. a protože nechci mít hodně věci na stole je to problém. Motat se tam s gamepadem i když nemá kabel (pak se zase musí měnit baterky a lag je velký).

Není to ideální. Zapojím ho do PC pouze když hraji ten Fotbal s kámošem. Jiank je v šuplíku.
  • flash: Tedy, připadám si jak u státnic a tohle je tak trochu chytáček. Vidíš, Armored Core není zrovna můj džem, takže měl jsem být konkrétnější a říct "RPG tvorbu".

Field sérii mám fyzicky v rámci Dark Side box re-edice z roku 2007, ale následovalo to po sobě následovně: King's Field (ten vyšel jen v Japonsku) King's Field (ve skutečnosti druhý), King's Field II (třetí) a PS2 King's Field: The Ancient City (v Evropě jako IV). Mezitím byl nějaký editor, ale jenom pro Japonsko. To znamená, že v Evropě vyšly díly 3, qui? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit