Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Mohu jen zopakovat příspěvek, na který reaguješ: Tvůj názor na Skyrim je velice hezký a máš plné právo ho mít, ale je absolutně irelevantní. Skyrim sbíral desítky po celém světě a prodal desítky milionů kusů, tudíž je to "dobrá hra".

Mně se nelíbil film Kmotr a můžu ti to i naprosto logicky zdůvodnit, ale protože drtivá většina lidí se mnou tento názor nesdílí, můžu Kmotra těžko nazvat "hrozným" filmem. Jediné, co můžu říct, je, že MNĚ OSOBNĚ se nelíbil.
  • Skyrim jsem dohral vcetne obou datadisku. A bez modu a datadisku je opravdu hrozny. Mody a datadisky jeje posunuji na lehky nadprumer. Docela me rozesmalo, kdyz nekdo porovnaval Skyrim s Z3 s tim, ze ve Skyrimu je vetsi volnost - napr. stehovat nabytek nebo hrat za maga ci zlodeje. Fakt nechapu takoveho cloveka, ze si koupi hru s nazvem Zaklinac 3, ktera je prekvapive o zaklinaci a navazuje na 9 knih o zaklinacovi a 2 predesle hry, ktere jsou prekvapive take o zaklinacovi, a neni o stehovakovi nabytku nebo carodeji. Proste hloupost svetem vladne.
  • Kazdyho vec. Ja radsi koupim jednoho plnotucnyho Witchera, nez 30 v podstate nehratelnych blbosti.
  • Konzole ovsem zas nemaji ten virus jmenem Windows.
  • PS4 se prodava vic nez XBone uplne vsude, nejen v Japonsku.
  • Máš pravdu, tehdy vyšly Windows 95 a Playstation 1 a psalo se o tom, že je to konec hraní na PC, že hrát se bude na Playstationu a na PC se ve Windows budou formátovat tabulky.
  • Psychotic
    Ne stránce o hrách čekáš "seriózní" novinařinu?

Kromě toho... ač si byl určitě vědom toho, co tenhle článek rozpoutá, nemyslí, že by byl nějak zodpovědný za hloupost platformových válečníků :-)
  • Psychotic
    EDIT: reakce na uživatele sk

Neřekl bych, XOne má základnu pouze v USA, v Evropě dostává hodně na zadek. A Witcher je evropská hra... Možná bude i větší rozdíl...
  • Psychotic
    Možná, kdybys viděl dál než za vlastní nos, viděl bys, že Bethesda RPG docela umí, vzhledem k tomu, že Skyrim se prodával naprosto neskutečně a z Falloutu 4 si každý ustřikuje už po prvním traileru *1*
  • Samozřejmě, Playstationy byly vždy v japonsku úspěšnější, než Xboxy. Co jsem však koukal na netu, tak v Japonsku se prodalo před třema měsíci 1,3 mega konzolí, což také není zovna kdovíjaký podíl na celkových prodejích.
  • Som rad ze si to tolko ludi kupilo priamo na GoGu, cize vsetky peniaze putovali do CDProjektu, zasluzili si ich.
  • tjn, ale neni to hlavne kvuli japonsku ? nevim jestli jsou japonci cilovka pro zaklinace
  • Ono to z druhé stany je to taky tak, že krabicovky se na PC prostě neprodávají (mám pocit nějakých 10% z celkových prodejů) a to je prostě riziko, jestli se distributorovi takto rozsáhlé překlady vůbec zaplatí. A bude hůř. Když jsem se koukal, co všechno se překládalo před 8 lety, tak ten pokles tam je fakt brutální...
  • Prodeje dle mého nemohou být na konzolích stejné, když PS4 měla 2x více prodaných konzolí, než XO. Spíš teda to vychází 1,3 mega PC, 0,9 mega Xbox One a 1,8 mega kopií na PS4...
  • Jack1947
    GZ,gz... to byla vyhrádně pc hra? *7* byla je důležité protože už není.
  • Tak ještě je tu Bioware. Bohu žel pro mně je pakt s EA takovou fackou nebo plivancem do xichtu pro fandy DA a ME kde se s nějakou tou podporou neobtěžují. ( a ano narážím na češtinu ) Už si asi žádnou jejich hru nezahraju *9*
  • drasta
    "Konzole není pro informované lidi."

Dneska je diskuze fakt legracni na pocteni :D
  • Asharak
    + je dost lidí co mají PC a konzoli, resp. být to na PC pak se převede část zisku z konzolí na PC že
  • del0
    Souhlas. Tvůj předřečník zapomněl dodat, že konzole je zastaralý komp v menší krabičce a s omezenými schopnostmi.
  • del0
    Trochu mě zaráží, že se opíráš hlavně o Bethesdu. Bethesda RPG nikdy moc neuměla. Spíš bych sázel na Torment, Bard's Tale 4 nebo novou Ultimu Underworld. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit