Přejít na výpis diskuzí
Čeká sérii Call of Duty stejný osud jako Guitar Hero?
15.2.2011 | levis
75 příspěvků
-
Tihle analytici žijí na úplně jiné planetě, na to už jsem si zvykl.
-
Tak jistě že bude CoD přežívat, ale v jakém stavu?
-
-
Ve špatném, hraníčícím s coma. To už bude potřebovat umělou intravenózní výživu a vylučovat bude pravidelně (bude to hodně smrdět :-) ). COD4 super, ale jen MP. COD5 jakž takž MP kvůli 2.válce. COD6 fajn mp, ale tuna cheaterů a nic moc převratnýho. Vývojové studio IW (dnes Respawn) by mělo vyvinout hru na Crytek3 enginu s možností destrukce jako v BF3 a mají na další 3 díly vystaráno a budou z nich boháči. Jen ať to není žádná futuristická nesmyslnost. To by je vysoko nevyneslo. Úspěch BO a MW2, který stojí za tou "vzestupnou" kvalitou, teží hlavně z MP. Singl je tam IMO jen proto aby piráti co si to stáhnou měli zhruba představu jak vypadá MP a šli si hru koupit...
-
-
Activision si vykoval hrob svoji lakotou a nenazranosti. Doji porad tu samou kravu az na krev,uz v ni nic neni a porad ji zdimou. Me COD primitivni koridorova strilecka prestala bavit s dilem modern warfare. I starsi crysis me bavila vic nez tupa arkada pro zauhrovany dementy s podprumernym iq george bushe. tak a ted do me.
-
-
Bush má i jiné IQ, než podprůměrné? *2*
-
to stim iq me pobavilo *1* jo George Bush ho takovy ma :)
-
-
hral jsem jeden dil COD a jsem tomu rad, protoze jsem diky tomu hral vsechny predchozi dily a vsechny dily nasledne
-
Call of Duty? Ano, čeká ho stejný osud, pokud nepřijde s novým herním systémem! *3*
-
-
Měli by si dát tak 3 roky přestávku a vytvořit konečně nový engine ,kde budou nějaký náznaky fyziky a AI.Taky bych uvítal ,aby to nebylo tak přeskriptovaný a tunelový.Toho se asi ale nedočkáme, protože by je stálo moc peněz *12* .Z COD se stala serie jako FIFA nebo NFS *10*
-
-
Tak tak 4. až 7. díl pořád stejný engine... Pokrok v grafice nebo fyzice 0,0001%...
U 7. dílu by se dalo polemizovat jestli vůbec nákej pokrok oproti 6. dílu vůbec byl... ba možné dokoncer i krok zpět...
A co 8. DÍL? Nečekaně zas stejný engine... V roce kdy má vyjít crysis2,BF3.... To je vtip? :D
Dlouho budu rozmejšlet jestli si 8. díl koupim...
Každopádně děkujme bohu za BF3! -
-
Omyl, ten istý Engine už od CoD2 (2005)
-
-
No dokonce... CoD2 sem nák vynechal v té době byla česká pecka VIETCONG a od toho mě náké call of duty proste nedostane...
-
Ve 4 byl aspoň vidět nějakej ten pokrok
-
-
BF3 už jsem předobjednal.Určitě toho nebudu litovat *2*
-
-
Duty Calls
-
-
Myslim,ze minimalne jeste par dilu se stejnymi mechanismy nebudou mit nejmensi problem.
Lidi to ocividne zerou,takze az budou hrat to stejny po desate,tak jim mozna zacne dochazet,ze tady neni neco v poradku a pak mozna zacnou prodeje klesat *1* .
Ale myslim si,ze par dalsich dilu jsou jeste v suchu *1* -
-
Cituji jednoho týpka: "Jistě to znáte: až pojedete v kabrioletu kolem pláže v Miami, žádná prsatá kočka se na vás nekoukne, protože auťáků bez střechy viděla za ten den tolik, co průměrná Pražanda za život. A naopak - vás taky přestane bavit sledovat furt stejné bikiny." Jenže Call of Duty znají všichni i "Pražandy" a to mluví za vše. Půjde to do kytek, pokud nepřijdou s úplně novým herním systémem. Jako značka je to good, ale musí udělat reformy od základu. *3*
-
-
Ja osobne si myslim,ze zmeny koncepce je to posledni ,co cod fandove chteji,kdyby chteli komplexnejsi a propracovanejsi herni koncept ,tak nehrajou cod.
-
-
Máš pravdu, teď je jen otázkou, kolik fandů je schopno tolerovat monotónost na dalších cca. deset let? :-) Ja nevím, ono je to složitý, přichazí nové generace a těm se to jistě zalíbí a jestli chtejí čerpat na tomhle, ouukej... Ale může to tak fungovat? To se přesvědčíme v blízké budoucnosti.
-
-
nebo konecne zmeni engine a to jim zajisti prodeje minimalne dalsich 3 dilu....protoze kazdy spravny cod fan musi mit ten novy cod s tou super grafikou *1*
-
Taaaak, teď jsi tomu dal tečku! *3* Protože až se to negativně projeví na prodejních číslech, musí si říct: buď to úplně pozastavíme a vratíme se k tomu za 20 let, nebo změníme herní koncept... *3*
-
Tak urcite je jen otazkou casu,kdy i fanboyum dojde,ze je to jen zdimacka furt stejneho konceptu a zatim i enginu.Otazkou je ,kolik dilu jeste stihnou vydat ve stejnem duchu,nez se to zacne projevovat v prodejnich cislech *3*
-
-
-
-
-
-
Podle mě jo, nic se nedá "spotřebovávat" do nekonečna. A selská logika praví, že čím víc budu žrát, tím dřív bude spíž prázdná.
To by museli totálně překopat koncept - a to už by nebylo CoD. -
zrovna hraju black ops a opravdu me to bavi. po tom skepticismu co k tomuhle dilu koluje notem me to mile prekvapuje. vedle MW2 a CoD2 je to muj nejoblibenejsi dil.
-
Já si myslim že když vyjde BF3 tak pokoří CODy ale když vyjde další díl CODů tak to zas přeskočí na tuhle stranu a zase bude zájem o parádní akci.Takže zůstanu u CODů a rád si počkám na další díl *3*
-
-
CoD 8 má stejný engine jako předešlé 4 CoD...
engine BF 3 by měl být uplně někde jinde než u CoD 8...
Activision chce peníze tak musí vydávat co nejrychlejš... Novej engine by je jen zdržoval a u starého engine maj záruku že bude stačit přibližně podobný HW jako u předhcozích dílů...
Tak proč dělat kvalitní díl CoD když můžou mít peníze i za méne kvalitní? -
-
Právě protože BF 3 bude mít jiný engine než COD tak musí zkusit něco nového když ještě nebude další díl CODů na světě.
S tim enginem máš pravdu ale myslim si že by se nic nestalo kdyby jednomu dílu darovali víc času a zkusily nový engine. -
-
Nevim BF3 si koupim určitě... je to evidentne hra na které si někdo dal záležet a mohla by taky konečně zatížit muj compl...
S CoD sem skončil... IW už není IW a pochybuju že by tam mohli předvést náký zázrak ve starém enginu... CoD8 bude podle mě těžit z příbehu který bude spojenej s CoD4 a CoD6...
Pokud budou chtít předehnat BF3 tak až na konci roku 2012 pokud se bude Activision držet svého megalomanského plánu co rok to díl... A prosinec 2012 je sakra dlouhá doba... A do té doby estě vyjde spousta her s lepším enginem než v CoD8...
CoD8 je proste pro mě předem pase... Zvlášt po zkušenosti z CoD7... A cod9... Na to si počkáme...
Navíc do konce roku 2012 by si EA s BF mohlo udělat další plán kterej by moch zas CoD9 předem odepsat jako ted odrovnává BF3 CoD8 eště před vydáním...
A nesmíme zapomína na crysis2 nebo na Respawn...
Pokud CoD9 nepřijde s nadupanym enginem tak by se možná moch předpovídat konečnej pád... Nebo by ho moch CoD8 odrovnat stejně jak už to tu někdo řikal... Se odrovnalo NfS... *10* -
-
V tomhle máš naprostou pravdu no.
BF 3 si taky objednám to jak o tom mluvěj tak se mi to začíná líbit.
Crysis 2 bych sem asi moc nemotal protože to je jiný druh akčí střílečky ale né o moc.
Myslim si že když CoDy budou pokračovat v příběhu který byl v CoD 4 a CoD 6 tak to bude mnohem lepší. -
-
nojo bohuzel i ten Crysis 2 vypada ze se blizi k tomu CODu .. sice trochu sirsi tunel ale stejne docela sok .. pro COD i pres engine (na jednu stranu zastaralej .. na druhou stranu v podstate splnuje vsechno co hra potrebuje a je svizny (krome BO, coz ale neni problem enginu), na druhou stranu hodne lidi proste na grafice lpi .. COD si ale vytvorilo docela silnou zakladnu lidi a pritahuje zrovna ten typ lidi, kteri zas tak moc herni principy, nenarocnost, repetitivnost atd. neresi .. do toho prichazeji novy mladi hraci, kteri stare CODy nezazili coz myslim postaci jeste na par dalsich point and click dilu ...
-
Mně šlo o ten novej engine v crysis2... To určitě zvedne dnešní standart...
Na kterej CoD8... Prostě nemůže mít...
-
-
-
No ak Activision bude vydavat CoD s rovnakym enginom kazdy rok tak znacku pochovaju ale ja si skor myslim ze po tom co vyde BF 3 na ktorom engine robil DICE 5 rokov tak Activision ohlasi ze robi uplne novy engine pre CoD a to im zaruci to ze napr CoD 9 alebo ktory bude mat nalepku new engine predbehne aj BF 3 hoci bude menej kvalitny.
-
-
Zejmena ,kdyz hraci to koupi i tak *3*
-
-
-
OT: Ukázka soundtracku k modu Lost Alpha do Stalkera SoCH. Mňamózní, hlavně teďka v noci. *5* http://www.youtube.com/watch?v=v4ozj_JEo-s&feature=feedlik
-
-
Na lost alpha jsem moc zvedavy.Snad se jim podari se aspon trochu priblizit puvodni vizi ,jakou meli tvurci se stalkerem,nez prislo osekavani.
Presto vsechny 3 dily patri pro me mezi jedny z nejlepsich fps her za poslednich par let.Zejmena CoP byl z tech 3 nejvymazlenejsi a te puvodni vizi se aspon trochu vic priblizil.
Pribehove pro me byl ale puvodni stalker lepsi.
No su zvedav co nam soudruzi predvedou s plnohodnotnym pokracovanim ,na kterem prave pracuji.S vice jak 4miliony prodanych kopii a urcitym renome maji prece jen lepsi zazemi a predpoklad udelat stalkera takoveho,jak mel vypadat uz ten prvni.
Tvurci cod by se od nich meli ucit jak se dela poradna SP hra *1*
sry za OT *2* -
-
ano prvni dil byl co se pribehu tyce neprosto dokonaly, navic jedinecne bylo vicerozakonceni! Uzasne, a COP mel zase dokonale lokace, grafiku, a provedeni rpg prvku, hledani artefaktu, komunikaci s osobami apod. Pokud by se neco podobneho povedlo ve stalkeru 2 dostat z obojiho to nejlepsi byla by to jednim slovem BOMBA!!
-
Souhlas se vším. *3*
-
-
-
ono možná kdyby trošku na tom zapracovali, neříkám nic alě mě už od koupě odradí hrací doba okolo 6-ti hodin a cena nad 1000Kč to si můžou nacpat někam.......