Přejít na výpis diskuzí
Čeká sérii Call of Duty stejný osud jako Guitar Hero?
15.2.2011 | levis
75 příspěvků
-
Nevim a je mi to jedno
-
u6 se stalo *1* *1* *1*
-
-
oprava už se stalo
-
-
podle mě vítezí ampsulutně COD1 a united offensive a samozřejmě COD4 COD5-COD7 odpad! *5* *10* *10* CODMW2 mě sklamalo hodně a black ops jediná výhoda vietnam jinak nuda
-
Prodejnost CoD stoupa, tak nema logicky cenu nic na konceptu a zpracovani serie menit. Uz davno nejde o hratelnost ci dokonce originalitu, ale dokonale zvladnuty marketing. CoD je zkratka znacka, ktera jeste par let proda jakykoliv produkt, at uz bude sebevic spatny. To mate to same, jako treba s iPhonem... Pokud dalsi dil netrhne prodejni rekord, tak se mozna u pristi hry dockame noveho enginu, ale na nejake novinky ozivujici hratelnost muzeme podle me jeste minimalne na 2 roky zapomenout. Vetsi "zlom" prijde ale mozna az s novou generaci konzoli (vetsi volnost, propracovana fyzika, destrukce prostredi). Uvidime...
-
Tak zrovna kvalita sla u COD dost dolu v prubehu let uz davno. Jediny co to znovu postavilo na nohy, bylo pro mne Modern Warfare a Modern Warfare 2 - dvojka se mi libila silene, jednicka byla slabsi, ale napr. mise v Prypjatu byli skvele. Jenze ten team uz nemaji. Takze co bude ted? Proste kecaj pred tim, nez to zas predelaji do tupe strilecky ala "spawnpoint bude spawnovat dokud se nekam neposunes". A ze multak je nezachrani. Za chvili je tu BF3 a budou mit po ptakach.
-
-
Ono vubec. To prokladani dilu zpusobilo to, ze i COD 5 a black ops se prodavalo dobre. Jenze ted by mel prave nasledovat ten "dobry" dil, tudiz MW3. Dle myho je zase ceka stejnej upadek, jako to bylo s COD1 - 4.
Na druhe strane ma ted EA Medal of honnor, takze na ten se na rozdil od COD budu tesit :P A myslim ze Riccitiello je si toho vedom. Maj medal, maj Crysis, maji i tvurce COD. Activision je dle meho v tomhle zanru hodne slaby.
-
-
ano, sérii CoD může potkat podobný osud, ale za zcela jiných podmínek...
-
treba si uz vsimli, ze COD se zazil jako pejorativum pro kratke, repetitivni, primitivni hry, pripadne spatnou AI, nikdo nerekne, ze je hra linearni..kazdy rekne ze jej jako COD .. a i pres to je to svym spusobem zabava (rikam si, ze pro to delaj ty kampane na 3 hodky, pac v tempu v jakem se to deje to clovek tak nejak proklika aniz by si nejak uvedomil, ze je to v podstate uplny shit) .. tak se i pres to co si o tom myslim stalo, ze jsem kazdy dil dohral nekolik krat :) .. ale ono je to fakt dobre kdyz zrovna nemate dobry film a holka je vecer nekde mimo :)
-
Pro mě je CoD série od počátku uplně stejná a nic se němění. Stále shodné herní mechanismy a zábava tvořena monstozními přestřelkami. Žádný úpadek tam nevidím. Problém je v tom, že dnešní hráč je mnohem kritičtější a je těžké se mu zavděčit. Já nejsem krytický hráč a dokážu se pobavit u velké většiny dnešních her z mojích oblíbených žánrů jako fps,rpg či 3rdperson akce. Hráči by měli více hulit na hraní, potom to více baví.
-
-
Tak hráči by měli více hulit? Pojď sem, ať ti můžu plesknout, když už to adminům je patrně jedno.
-
-
Poď sem a zvopakuj to!
-
-
ehm... fail... to malo byť na fiLLkiLL... sry :P
-
-
-
Mě se líbyly první 2 díly a ještě Modern warfare 1.potom to šlo dost z kopce.Vrchlem byl Black Ops *11*
-
-
líbily