Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já taky *4*
  • Veskoslav
    Takže ty si vybíráš hry podle češtiny, ale nikoliv podle her samotných? Nebo je to jenom gesto navíc, co ti pomáhá se rozhodnout, ale váhu nemá. První možnost by byla totiž docela tragédie.
  • BoB.2
    V češtině jsem spokojenej.
  • Super časem koupím ;)
  • Tak to je super hlavne aby cestina byla kompletni, tohle gesto me vzdy primeje minimalne zvazit koupi.
  • Ale tak hlavně, že lze tradovat nebo si cd klíč koupit jinde.. Vyloženě terno založit si byznys na hrách, které jsou "reedemable on Steam only", pak to schytává koncovej zákazník tak akorát.
  • Veskoslav
    Jo to mě tak neskutečně sralo, když jsem hlasoval pro nějakou slevu a pak jsem si to nemohl koupit, já byl tak vytočený.....
  • Trotle! Zkus sa prvni naucit cist!! Muj prispevek nepojednava o kvalite CZ, ale o REGION LOCKU ceskych verzi her na steamu!
  • Na co Cenega sáhne, to de do kytek. *7*
  • proč pomalu? a proč alergie? to je regulerní nemoc! cenega je něco jako ea/activison, akorát v menšim podání..zatim *11*
  • Cenega si zaslouží tak maximálně dostat přes hubu a ne poplácat po zádech! Za ten region lock na Steamu (Skyrim, Fallout NV DLC, Batman AC DLC, RAGE a kopa dalších) a nemožnost se svobodně rozhodnout, kde si hru koupím, na tu jejich češtinu z vysoka kašlu.
  • Hanzales
    http://www.systemshock.org/index.php?topic=211.0
    ;o)
    http://www.gog.com/en/gamecard/thief_gold
    ;o)
    K tomu Thiefu akorát ještě tip: Ve správci úloh kliknout na process thiefa a nastavit cpu affinity na 1. Případně půjde asi permanentně fixnout exe:
    http://www.robpol86.com/index.php/ImageCFG
  • to já moc dobře vím, podle toho se rozhodnu zda koupit v čr nebo jinde, např. v Polsku klíč
  • Jesteze to de na steamu darovat od nekoho kdo se nenachazi v CR, takhle sem mel rage za 10 USD v letnich slevach :)
    Zajimal by me borderlands jestli bude dostupnej na steamu kdyz to ma taky cenega pod sebou. Pomalu zacinam byt na cenegu alergickej.
  • Zakoupení Steam klíče online, výměna za jiný titul na Steamu. COKOLIV, jenom nedávat peníze lokálním malomyslným obchodníkům, kteří blokují rozvoj lepších obchodních modelů. 3x FUJ! *16*

A když už, tak ať tu češtinu aktivujou jenom majitelům těch klíčů, které byly zabaleny do oněch zpropadených krabic. Na Franty Nováky z Horní dolní s malou nebo žádnou znalostí AJ přece míří, no ne? *7*
  • zdeeneek
    Jestly(!) bude mit ceskej preklad takovou uroven jako tva cestina, tak to bude masakr. Jestly(!)
  • Pokud bude mít hra Steamworks, tak by neměl být problém si jazyk vybrat. Angličtina je i u východoevropské verze Fallout New Vegas.
  • Když v tom má prsty Bethesda a Cenega, tak se můžeš vsadit, že dostupná nebude. Rage a Skyrim tu doteď nejdou na Steamu koupit.
  • To co koupi krabicovky usetrim proti cene na Steamu mi za dva roky bude stacit na novou kopii, to kdybych snad mel potrebu si mezitim s DVD udelat podlozku pod sklenici.
    *6*
  • Ehm ... vzor her v tomhle pripade u Cenegy znamena, ze si to aktivujes na steamu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit