Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lipkozzi
    http://en.wikipedia.org/wiki/Looking_Glass_Studios
  • Nedá se nic dělat, ale kupuju:) Tahle hra mě vážně zajímá a patří pro mě k nejočekávanějším novým značkám od...Já vlastně ani nevím od kdy, dneska je to samý pokračování...
  • když to takhle čtu po ránu ,hned je lepší nálada
  • bioshock byl vybalancovaný dobře, tak snad se povede i tohle.

Hodně mě překvapilo, že když jsem prolézal staré časopisy, hry jako System Shock (1+2), Thief... byly od studia Lookinglass. Copak se s nim asi stalo?
  • A všichni se poserme z toho, co EA dělá už dobrých 10 let.
  • ALIENVIK
    Ale to je zase ten případ hry kdy z reakcí lidí z diskusí a celkově z tý atmošky okolo cejtíš, že to dopadne ok a jesli ne, tak se z toho všichni poseremm a budeme to na forech vytahovat dalších pět let *1* A čeština pro vemeno jako já potěší.
  • sleepless
    Podle mé krátké zkušenosti si hrou budeš moci proccházet, jak se ti zlíbí. A ony přesílené schopnosti - k těm je třeba říci, že ve hře rozhodně nebudou tak snadno použitelné, jako v promo videích, protože many bude konstantní nedostatek.
  • DangerousDave
    z tejto hry mám fakt dobrý pocit ... taký thiefovský :) je dobre, že sa sústredili na pravý stealth a nie opičárny z assassinov ... jediné čo mi tam nejak nesedí sú niektoré nadprirodzené schopnosti, dúfam, že bude možné hru prechádzať bez nich.
  • Izmæl
    Paráda. AC III a Dishonored jsou teda jasné koupě. A to anglicky umím dobře, ale čeština vždy potěší. *14*
  • Phillios191
    Bob.2 asi spinká, jinak by tu skákal na prvním komentu :D :D
  • cenega? neverim, ale jsem popravde rad, protoze s CZ me ta hra alespon zajim... kdyz je nejaka hra stavena na rozhovorech a neni v CZ, tak prilis nadseny nejsem.... ;) takze snad se nic nepokazi a na xku, pripadne PS3 at to teda vyjde ;) a doufam ze to zvedne prodeje, at se prekladaji i jine hry
  • Veskoslav
    To je tam Steam Punk hra, která nabízí X desítek možnosítí zabíjení a přetvařování světa, na kterou jsem si choval penízky? Čeština potěší, nebudu muset oprašovat angličtinu:)
  • MoravaGeorge
    *5* Uvěřím, až to budu hrát na Xboxu s Cz titulky... do té doby to bude jen hezký slib, jakých tu už bylo. Pc je pravděpodbné, ale X360 a PS3 moc nevěřím.
  • No nekecej, to uz toho "mongola" co sefoval lokalizacnimu oddeleni vyhodily a blyska se na lepsi casy. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit