Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "...se snaží držet přírodních zákonů, reálné fyziky a co se týče technologií, neodchylovat se do nějakého hájemství science fiction. Moderní technologie NASA je rozvinutá tak, jak by reálně mohla vypadat za šedesát let."

=> Jenže tohle právě je SCIENCE fiction. Fikce vycházející z reálné fyziky, reálné vědy, reálných znalostí a spekulující, jak by to asi mohlo vypadat za X let. Všimněte si toho slůvka "science". Filmy a hry nerespektující fyzikální zákony nejsou "science fiction", ale jen "fiction".

Mimochodem, moc se na tenhle kousek těším.
    • rancor1223
      Pominuli, že zbytečně slovíčkaříš, nikdy jsem neviděl, že by se se sci-fi a fiction nějak rozlišovaly.
      Řekl bych, že mají prostě na mysli, že nehodlají použít zcela nereálnou umělou gravitaci a pohyb ve vesmíru jak to často vidíme ve filmech/seriálech). Víc bych se v tom nehrabal.
      • Bohuzial gravitacia bude jedna z vynimiek proti realizmu. Budem o tom pisat na blogu, ale v zasade je to tak, ze dostupne riesenia umelej gravitacie su: rotacia, akceleracia alebo "magneticke boty". Tieto riesenia sa bohuzial do hry nehodia, spravne pouzivanie by bolo tak zlozite ze by to vacsinu hracov asi otravovalo.

Tak sme si vytvorili vlastny model umelej gravitacie, bohuzial fakt neni realny. Resp. nepoznam fyzikalne zakony ktore by ho umoznovali.
        • Tikov
          Jak bude ta gravitace fungovat? Jen jestli by to nešlo přebudovat i na pohonou jednotku- viz gravitorový klín v honorvers. Přeci jen mne láká si zalétat v LAC Ťuhýk.
        • ucho
          a není náhodou gravitace nejdůležitější prvek realizmu ve vesmíru? :) já chápu, že v rámci hratelnosti je tam v té gravitaci potřeba udělat hodně kompromisů, ale v tom případě co dělá v tomto článku tahle věta?
          "Hra využívá vlastní volumetrický fyzikální engine a snaží se tedy držet přírodních zákonů, reálné fyziky a co se týče technologií"
          jako takový jiný druh minecraftu ve vesmíru to vypadá zajímavě. určitě jsem zvědavý, co z toho vyleze, ale zatím se trochu bojím toho, aby v tom vesmíru nebyla nuda a rychle to neomrzelo.
    • To jsme dva :)
  • zdeeneek
    Jejich hra Miner Wars me nezaujala, protoze takovy typ her nehraju. Tohle ale vypada nadejne - tesim se a drzim palce.
    • Miner Wars totiž za moc nestálo. Je to škoda, mohla to bejt dobrá hra.
  • Bože, po takové hře toužím už hrozně dlouho. *14*
  • promitac
    No to vyzera nehorazne dobre ! *8*
  • Tahle hra vypadá vážně skvěle a věřím, že po implementování všech slibovaných featur si ve vesmíru pořádně zablbneme. *1* Co se týče videa - myslím, že do dvou minut se konstruování tak velké lodi bez urychlení opravdu nevejde, zvláště pokud chtěli developeři ukázat ještě něco dalšího. *5*
  • Gordar
    Tu svářečku chci domů.
    • ja taky upadne my kolo u auta hned ji prilozim a ono se mi vygenerujou nove *1*
  • Lawliet
    Trust me. I'm an engineer!
  • Maju tam super-dokonale generatory umelej gravitacie *4* - hlavne ked ta postavicka sprintuje po vesmirnej stanici. No jo, asi zabudli nastavit nulovu gravitaciu vo fyzikalnom module.

Ale inak to vyzera velmi zaujimavo a nadejne...
    • On ani ten fyzikální model chování vesmírnýho plavidla v téhle alfa verzi není podle videa ... nic moc (slušně řečeno), akorát ve spojení se zmínkou v článku "Hra využívá vlastní volumetrický fyzikální engine a snaží se tedy držet přírodních zákonů, reálné fyziky" působí hodně kostrbatě :) Ale jinak by to mohla být povedená taškařice!
    • rancor1223
      Vzhledem k tomu, že má na sobě skafandr bych si vsadil na magnetický boty, ale uznávám, že běhá trochu moc svižně.
      • Tj, ale možná to bude tím že je to alpha, uvidíme jak to bude vypadat ve finalní verzi :) . Já osobně jim moc fandim a těšim se na to až to vyjde v podobě alphě na steamu, tohle a Dayz jsou moje jasný koupě.
  • Zrovna jsem si říkal, že by to chtělo něco takového.
  • zaujimavy projekt, som zvadavy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit