Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruské klíče došly soudruzi. Nakupujte už jen na Steamu. *7*
  • Llour
    Co se studia nebo dovolené týká, musím souhlasit, že určitě má čtečka něco do sebe *3*
  • Jak to můžeš vědět, že čteš raději knihy? To je jako tvrdit, že raději chodím pěšky a nikdy jsem nezkusil jet na kole
  • Coffin.Corner
    Nebo do chvíle, když se polovička rozhodne že "zevzdušníme" byt moderním minimalistickým nábytkem, který s knihami moc nepočítá a ty musejí v lepším případě na půdu... *4*
  • solomon.short
    Ano. Přesně do chvíle, kdy se stěhuješ *1*
  • Sorry, ale nevíš o čem mluvíš. E-ink není monitor. Já zas považuju čtečky (pozor, čtečky s e-inkem, nikoli tablety) za geniální vynález.
  • Prachobyčejný fetišismus. Nechci vytahovat nadužívaný termín "hipster", ale i v okruhu nejbližších mám jedince, kteří ti zkrátka musí pokaždé dát se svou ohmatanou knížkou z antikvariátu najevo, jak je zrovna ten jejich výtisk unikátní a kterak tvá digitální kopie postrádá "duši". V pohodlí domova pak nesmí chybět knihovna, které si všimnete jako první, když vejdete k onomu člověku do bytu. Paradoxně se pak stává (k jejich ostudě), že málokdy přečetli všechny z vystavených titulů.
  • A vyzkoušel jsi aktivně používat e-ink čtečku?
  • houmrhoumr
    to vubec neva ted ctu v originale ballarda *5*
  • To nepopírám, jen upozorňuju na fakt, že mnoho lidí bere knihu hlavně jako předmět.
  • Tu doporučit bohužel nemůžu, leda při výborné znalosti angličtiny, protože je to první díl trilogie a další dva, pokud vím, zatím nepřeložili a vzhledem k tomu kdy to vyšlo tak to asi ani nepřeloží
  • přesně já miluji tu old school atmosféru včetně grafiky jenom trochu zapracovat na mechanismech a máš super hru
  • Radši ať nevoní, než aby smrděla plísní nebo chemií z barev. Většina nových knih, hlavně encyklopedie zabalené v igelitu naopak hnusně smrdí, ale zrovna tyhlety barevný encyklopedie pořád kupuju. Beletrii ale už čtu buď tak, že se vracím k některým tištěným knihám, ale ty co jsem ještě nečetl a nemám v tištěné podobě čtu na kindlu. Kindle možná nevoní, ale ani nesmrdí a hlavně svítí a je to příjemné na oči(při nastavení nízkého osvětlení), rozhodně příjemnější než ostré odražené světlo z lampičky, na čtení ve stanu ideální, dřív jsem sebou brával na dovolenou 5 kg knih na 14 dní a pak jsem stejně neměl co číst (nehledě na to, že si dneska 14 dní dovolené v kuse nemůžu dovolit)
  • Llour
    Je řada knih, které kromě obsahu slouží i jako estetický doplněk
  • Paulcz
    hlavně ty z antikvariátu plné genetického materiálu :)
  • GlaDOS
    A ty knihy čteš, nebo k nim jen čucháš? Tedy, já chápu, že číst papírovou knihu má svou atmosféru, ale vždycky když čtu názor "ke Kindlu si nemůžu čuchnout", připadá mi to jako znevážení samotného obsahu.
  • Morraw
    Kurňa, že to ale byla skvělá hra, asi zapomenutá, ale skvělá. Temný příběh, vyšetřování, upalování, božská grafika dokreslující hutnou atmosféru.
    Rád bych viděl i ten první díl knižně. Hra totiž není pro každého a je docela hardcore a ve formě knihy by to více lidí ocenilo. Včetně mě, ptže hrát už to asi znova nikdy nebudu a přesto bych si to zase rád "přečetl".
    Za pokračování bych byl rád. I kdyby to mělo trvat dalších 10 let..
  • Knihy existuji predevsim proto, aby byly čteny. Ne proto, aby byly vlastněny. Jde o obsah, ne o papír a výstavku na poličce. Vlastně mi ty kecy typu "kniha krásně voní a papír hezky šustí" lezou mírně na nervy, protože je považuji za pozérské.
  • Hlavně čerstvě pokácený les voní nádherně..
  • Knihy voni. Kindle ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit