Přejít na výpis diskuzí
České RPG Inquisitor se vrací v románu Renesance zla
26.2.2015 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
dik za tip zrovna nemam co cist
*4* -
c)prostě čtou raději knihy *3*
-
texty nechat, souboje zkrátit na desetinu :)
-
už sto let slibujou taky Daemonicu 2, a nic... :(
-
To říkají lidé, kteří za a) nemají tolik knih, že je nemají kam dávat, za b) nikdy nevyzkoušeli kindle paperwhite 2. Já už knihy nemám kam dávat několik let, přesto si je občas ještě kupuju, ale jakmile někdo zkusí číst v noci s lampičkou/baterkou knížku a pak přejde na podsvícený e-ink, už se ke klasické knížce vrací jen občas a spíš nerad, hlavně čtu pořádné bichle, čtečka zabírá míň prostoru a míň váží než třeba rtuť od Stephensona
-
Já jsem u toho vydržel asi dvě hodiny. Ty souboje byly docela děs a pomalej regen staminy neuvěřitelně sr*l. Člověk se přesunul přes půl obrazovky a už mohl pít další láhev na staminu. Ne díky.
-
Proč z toho námětu nemůžou vypracovat herní pokračování? Ten Cinemax čím je starší a zkušenější tím dělá jednodušší hry, momentálně na mobily a 3DS. Za pět let budou navrhovat aplikace pro Tamagoči? Kdyby dali na kickstarter kampaň na Inquisitora 2, splašili původní tým lidí, jsem si celkem jistej že by to klaplo.. nechat původní izometrickou grafiku (žádné 3D ala Wasteland 2), lidi by backovali jako vzteklí!
-
Přesně.
-
U mě je i další důvod a tou je knihovna. Vidět pěkně vyskládané celé série vedle sebe dává takový hřejivý pocit *1* *14*
-
Stačilo pár minut se čtečkou s e-ink displejem a změnil jsem názor *4*
-
Jo to je pravda, papír je papír, taky jsem si na tohle nezvykl.
-
Určitě bych to pořídil, ale knížky zásadně nekupuji v elektronické podobě. Čumět při čtení knihy do nějakého monitoru je prostě strašný *7*
-
no paper, no buy *3*
-
Mi se to hodně líbilo po grafické stránce, atmosféra a zasazení světa, ale boje byly strašné a úplně mě odradila přemíra textu. Ty by šly zkrátit na desetinu.
-
ten setting i příběh mi přišel geniální, ale právě ty souboje jsou důvod, proč jsem to nedohrál (a ani se o to už nebudu pokoušet)
strašná škoda... jako, nechtěl bych zase, aby to byla vyloženě adventura, ale něco ve stylu Daemonica, ňam -
hrál sem inquisitora a může mi někdo vysvětlit proč místo toho aby to mělo fighty jako diablo to mělo fighty jako wowko? klikni a čekej až se umlátěj? fakt strašná chujovina pro mě
-
Inquisitora jsem sice dohrál a poctivě vše pročítal, ale dalších 800 stránek textu už bych asi nesnesl.
-
Příběh v Inquisitorovi byl napsaný výborně i ty povídky k němu, takže tohlo určitě taky pořidim. Jenom by to ještě chtělo převést na herní pokračování :)