Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no krása, tohle dám, to je jasný, vypadá to na lobovost
  • Fandím moc, vypadá to úžasně ač historické hry nemusím. Věřím, že se jim to podaří realizovat *3*
  • Přál bych jim úspěch, ale nezdá se vám, že si ukousli příliš velké sousto? Když se pročítám slibovanými featurami, zdá se mi, že je to na menší studio skoro nemožné všechno funkčně zakomponovat. Navíc rozdělení na tři díly se marketingově může jevit dobře, ale u sandboxu mi dělení přijde dost nešťastný s ohledem na konzistenci herního zážitku. Pokud ovšem nebudou další dva díly jako datadisky, které svět postupně rozšíří, to by pak bylo ok. Pokud se ale bude jednat o tři samostatné hry, tak mi to přijde přinejmenším zvláštní...
    • Řikali že i kdyby hra vyšla celá tak by se mezi těmi 3 lokacemi cestovalo nějakým prolukem, aby dávali smysl vzdálenosti. Takže to rozdělení vůbec nevadí.
    • ucho
      s 35 lidma už zase o nějaké menší studio nejde. obzvlášť když teď plánují ještě nabírat... pod správným vedením a se schopnými lidmi to sousto tedy zase tak velké není...
    • budou. kdyz si koupis "Act III" tak tam by meli byt vsechny featury a muzes prechazet do vsech map. Pokud to vyjde samozrejme.
      • mozna budes potrebovat i act I a II, nevim.
        • Tak to asi jo, ale takhle by to šlo. Měl jsem hlavně strach aby to nebyly tři samostatně spustitelný hry.
  • A draci teda budou jako DLC? *5*

No zatím to nevypadá špatně, jen si myslím, že by nebylo od věci začít reálně počítat i s 3rd person pohledem. Jsem si dost jistý, že absence magie a vůbec dnešního standardního herního nadpřirozena nebude na závadu, ale podle TES nebo Zaklínačské komunity (a počtu různých modů) je evidentně vizáž hlavního hrdiny pro hráče dost důležitá - kromě očividného faktu, že postava tak lépe zapadne do prostředí... A pokud vím, všechny hry, na které na ofiko stránkách autoří odkazují, 3rd person pohled mají...
  • "ve hře, která se má jinak rozkládat na ploše zhruba 10 kilometrů čtverečních" - to je nějaký renonc né? Originalní informace na kickstarteru je snad ještě horší. Proč tam budou koně? To je tak pro chromého veterána.
    • Magister_Peditum
      Jestli se snaží o ztvárnění realistického středověku, tak tam nedat koně, by byla podobná chujovina, jako tam nedat brnění.
      • Zbroj, brnění je kroužkovka.
        • Magister_Peditum
          Ehm? Krom toho, drátěná košile byla součástí plátového BRNĚNÍ...
          • Správnej výraz je ZBROJ, brnění je výraz používanej pro brni - kroužkové pletivo. Takže kroužková zbroj, plátová zbroj, brnění pouze v ruce nebo noze :)
            • Magister_Peditum
              Ano, určitě za všech okolností vždy a všude používáš přesné termíny, co? Zvlášť pak na internetových diskusích, že? Ach lidi, co jste to dnes snídali za vtipnou kaši? *15*
          • Jasně, já nevěděl, že pláty vznikly ve stejnou dobu jak kroužky *3*
            • V té době už byly plátovky.
              Je to 14 století ne 6 století.
              Vem si třeba válku růží nebo stoletou válku (i když válka růží je myslím 15 století).
            • Magister_Peditum
              No, nevím historii vývoje brnění ve starověku, ale v pozdním středověku bylo brnění v podstatě kombinací plátů a kroužků (a prošívanice).
    • walltar
      Protože jestli hra bude opravdu realistická, tak v plné zbroji ti i těch 9km2 bude trvat přejít hodinu. Pokud bude postava sprintovat tak jako ve všech ostatních hrách, tak potom budou koně spíš proto, že sou součástí středověku.
      • Mě šlo právě o tu realističnost. Jestli budou banditi tábořít 1 km od vesnice a nikdo o nich nebude vědět tak to moc reálné není. Nevím jaké tam budou questy aby to na tak malém prostoru působilo realisticky, ale snad to vyjde.
  • ucho
    prej 500 tisíc dolarů. 300 tisíc liber to je :)
  • Kr.Pa
    Hmm, chápe někdo to dělení na Acty ? Nebude to snad vycházet jako SC2 ?
    • Bednas
      budou to tři díly z jinýho období
    • Jsi nikdy nehrál Witchera?
      • Kr.Pa
        Díl a část hry je sakra rozdíl.
        • Erien
          No a? Pokud má jeden act tolik herních hodin proč ne.
    • Možná to bude něco jako film Pán Prstenu, rozděleno na 3 velmi kvalitní části. :)
      • Kr.Pa
        To byly ale 3 knížky, toto je jedna hra.
        • To na tom nic nemění, byl to 1 příběh rozdělený na 3 části.
  • Udělalo to na mě velký dojem.
    Snad to nebude stát moc, já bych uvítal možná i nedodělanou a horší grafikou warez verzi, protože moje peněženka zeje prázdnotou.
    Doufám že to bude jen v české verzi s anglickýma titulkama, ať si lidé z ostatních taky zkusili titulky *4* .
    • Větší krávovinu jsi říct nemohl :-D Pokud sis všiml, na této planetě je světový jazyk angličtina. Takže pokud chceš něčím zaujmout celý svět, musí to být anglicky.
      • Sází na realističnost tak proč by v českých zemí mluvili anglicky (v té době se mluvilo u nás i německy myslím).
        • Tak zkusit by se to mohlo že.
          Není to špatnej nápad a myslím že by se toho vývojáři mohli chytit.
        • Kein
          Vsadím koule na to, že bys staročeštině stejně nerozuměl. :-)
        • Po tomhle by mě napadlo že by tam mohli dát styl hraní(myslím tím třeba hard, easy apod..) autentic (Tož znamená bez titulků dobovou mluvou, bez ukazatele zdraví, bez (možná) neomezených loučí). Tak by si mohli přijít na své jak češi tak i cizinci.
    • Kein
      "Doufám že to bude jen v české verzi s anglickýma titulkama, ať si lidé z ostatních taky zkusili titulky."

Nějaké další nápady jak prodej této hry ještě zkomplikovat?
    • Když se dívám na video, tak budeme rádi za ty titulky a kdo ví jestli vůbec oficiální.
  • To byl Radek Hulán. Hned jak se dozvěděl, že to má vyjít i pro Linux :-D
    • Sakra, to měla být reakce na to, že někdo si zaplatil xicht v kostele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit