Přejít na výpis diskuzí
České RPG Kingdom Come na vlastní oči – svébytná cesta do historie
22.1.2014 | Petr Poláček
278 příspěvků
-
Nikdy jsem si nekoupil žádnou hru. Nejsem typický pařan jako většina z Vás tady na games.cz. S mým notebookem z roku 2008 a hraním především občasně LOLka bych si to o sobě nedovolil tvrdit. Začínám ale uvažovat o přispění na kickstarter, protože tohle je něco víc, než jen hra. Jsem vlastenec, mám rád středověk a celkem i RPG. Jsem otráven komerčností a tuctovostí dnešních her a lituji, jak dopadly tituly jako Sim City atp.
Tento projekt musí dopadnout a Vávra to musí dotáhnout do úspěšného konce. Češi mají šanci ukázat molochům jako EA záda a dokázat, že to jde i jinak. *5* -
-
A český dabing s anglickýma titulkama !!!!!!!!!!!!!
-
-
Ha ha, to by byl krutý výser.
-
-
S vyvojarema? ;)
-
-
-
-
Tak špatná zrpáva. Dle vyjádření na kickstarteru, Kingdom Come nebude podporovat volant. *13*
-
-
Tak to se hrou už snad nemá ani cenu zabývat :)
-
Sbohem, realistické ovládání koně! *13*
-
-
Taky už sem se těšil jak při ovládání koně budu šlapat na spojku a řadit =D
-
-
Napsali "probably", takže nic není ještě ztraceno!
-
to není vůbec pravda, ještě ho zcela nezavrhli. zatím jen oznámili, že pravděpodobně nebude podporován... když o to bude žádast dost lidí, klidně by mohl být i ten volant...
-
Ty vole, jsem se lekl než jsem to dočetl :)
-
-
Nechtěl bych být teď v kůži pana Vávry... odstranil bych z jeho okolí ostré předměty, lana, střelné zbraně a pořádně bych zajistil okna, protože předvést tak parádní hru a nemít kam poslat lidi s jejich připravenýma kreditkama a paypalama musí v hlavě vyrojit nemálo sebezničujících myšlenek.
-
-
A hlavně tužky!
-
-
Snad se jen zamkne v kadibudce. *1*
-
-
-
Ta hra vypadá tak úžasně, že prostě nemůžu pochopit, jak může mít potíže sehnat kvalitního publishera - respektive měla, protože tahle hra se na 100% dokončí (Kickstarter kampaň jistě dopadne kladně.) Chtěl bych i pochválit celkovou prezentaci hry na Kickstarteru, není mnoho her, které ukážou tak moc skvělého materiálu v tak pokročilé fázi. Navíc mnoho informací, obrázků + pěkné odměny pro podporovatele - jde vidět, že Warhorse mají respekt k lidem, od kterých požadují finanční podporu, protože se připravili velmi důkladně. Palec nahoru.
-
-
Já myslím, že je to dobře, aspoň můžou Warhorse udělat hru tak jak si ji představují a ne tak jak diktuje vydavatel. Ještě by jim tam nacpali zombíky, tak jako se dneska cpou úplně do všeho.
-
-
Nebudu se přetvařovat, já byl po dlouhý době nadšenej z nějakýho herního traileru. Jestli Danovi vyjde všechno, co slíbil, tak mě dva tři měsíce po vydání hry nikdo venku neuvidí.
-
Super Vávro, teď kvůli tobě nemůžu dva tejdny do hospody.
-
To je taková nádhera, že jsem málem plakal! *14*
-
Ou, malé studio v srdci Evropy je schopné udělat hru, která nemá lineární příběh a není to vyložená koridorovka, která se po*e*e jen z toho že hráč udělal něco, co udělat podle autorů neměl. Co na to Dice a Infinity Ward? :-D
-
-
Od nich sebereflexi nemůžeš čekat, jinak by už dávno spáchali hromadné harakiri. *3*
-
-
Takhle rychle kdyby se mi lidi složili na nový auto, no vůbec bych se nezlobil. *1*
-
-
Tak se dej na kickstarter. *1*
-
-
otázka je co by nabízel jako protihodnotu :D
-
-
Pokud má všech pět pohromadě, tak něco vymyslí. Když koukneš, co tam občas je za projekty (a teď nemyslím v herní sféře), tak zůstává rozum stát, ale lidí platí.
-
-
¨nesouhlasim. Ti co vybiraji stredni az vyssi castky, to maji dobre promyslene vzdy. A kdyby to bylo tak jednoduche, tak byli na kickstarteru vsichni. Dale by pak asi vsichni byli uspesni a to teda sakra nejsou. Je to vzycky obrovskej uspech, kdyz se napad chytne. A cim vetsi malickost a vic penez, tim je to genialnejsi napad.
-
-
-
-
-
Boží, tohle bude první projekt na KS, na který pošlu peníze!
-
-
Napodobne :D
-