Přejít na výpis diskuzí
České RPG Kingdom Come na vlastní oči – svébytná cesta do historie
22.1.2014 | Petr Poláček
278 příspěvků
-
Vypadá to dobře, to přiznávám, ale je legrační, jak jsou najednou všichni hrozně hrdí a patriotičtí, protože vyšel trailer na jednu dobře vypadající českou hru.
-
-
Naopak, spíš je to dobře. Je dobře, že ještě existují chvilky, kdy se každý vykašle na brekot nebo hejtařinu, chytnem se (my Češi) společného lana, a pomůžeme dotáhnout kvalitní projekt z dílny české do finálního konce.
-
-
Neříkám, že je to špatně, jen říkám, že je to legrační. Kór ve chvílích, kdy se z českých luhů a hájů nic kloudnýho neděje, tak stojí v Česku všechno za hovno, všichni Češi jsou čůráci apod. Pak vyjde trailer na jednu českou hru, která vypadá opravdu skvěle a zničehonic celonárodní mír. *7*
-
-
Tak vidíš jak trailer dokáže zvednout národní hrdost a náladu *1* .
-
-
-
-
200 000 .... to je nadhera, timhle tempem vyberou dvojnásobek...... moc jim to preju a sem rad, ze to zavre tlamu tem co tady hazeli spinu na Vavru jakej je zoufalec, ze musi jit na kickstarter
-
1 Clovek uz si zaplatil oblicej v kostele. :D
-
-
Nebo třeba chce jen pokecat s Danem. Možná s tím má nějakou souvislost i ten ručně kovanej meč, kdo ví *1*
-
-
Ať už sakra pustí ten KS, jinak se asi zblázním z toho, že jim nemohu poslat peníze!!!!!! *16*
To vypadá naprosto božsky. -
-
Ono to tam ještě neni? Já to tam jak v*l hledám, prohlížím ofic stránky a řikám si "kde to sakra je?" *1* RPGčka jsem nikdy moc nehrál (vlastně jen Skyrim) ale tohle vypadá suprově. Fakt věřím tomu, že to bu.... že to je úžasná hra a chci je podpořit a hlavě to už chci hrát *14*
-
-
Backnuté. *4*
Earl edition za 65 £. Nespomínam si kedy som mal taký zážitok z rozhadzovania peňazí... *1* *1* -
já si nemůžu pomoct, ale chlápek v traileru v 1:45 vypadá jak Pavel Dobrovský *5*
-
Konečně někdo dal do AAA hry možnost vzdát se! Logické a reálné. Odpadá nutnost boje nahrávat dokola jak blbec. Prostě se vzdám když bude možnost a budu hrát s menšími následky dál.
-
-
Jj, vzdáš se, shlédneš animace, pak nápic game over a pak stejně load. *1*
-
-
To je možný. I když sranda by bylo kdyby jsi se vzdal a protivník by dělal jako že jo a pak tě stejně dorazil :)
-
-
-
Je to nádhera a hrdost v jednom! Zbývá jen podpořit a gratulovat k dosavadní odvedené práci.
-
Tak do kasičky už přihodili Brian Fargo i Chris Roberts. Z tohohle projektu se díky kickstarteru pomalu ale jistě začíná stávat fenomén.
-
-
Vávra psal, že mu dokonce přispěli i lidé z vydavatelství, kde hru nechtěli *1*
-
A jak jsi na to prisel?
-
-
-
Taková sympatická odpověď :-)
Jan Smejkal @MadSmejki
@BrianFargo @kickstarter Thank you, sir! Believe me that at least one man on the team was wearing Wasteland 2 backer T-shirt today. ;-)
A tahle také pobavila *1*
Gill Vandenbroeck @Gill_vdb 21 h
@croberts68 goddammit Chris every time you open your mouth money flies out of my wallet to some awesome project!
-
-
-
Já tu nemluvím o soubojích s monstry ale o nádechu české mytologie. Btw: Procházet temnej dungeon bude dost nuda když víte že vám tam nic nehrozí. Prostě si myslím že by bylo bezva při procházce nočním zámkem zahlédnout za oknem bílou paní, četl jsem české báje a pověsti a skvěle by se to k tomu hodilo...
-
-
Až tam na tebe vyběhne naháč s vidlema by ses divil a pak zjistíš že neni sám a tak moc tě vojebou až ti koule upadnou *1*
-
Může tam hrozit nějakej inbred hajzl nebo nějakej autista a věř mi, že ty hajzlové maj docela sílu :D
-
-
!
-
-
Muzou tam byt lapkove, vlci, psy ... tech moznosti mas dost
-
Myslím, že pád do temnoty, lapkové, loupeživí rytíři, náboženští fanatici (a že jich bylo za husitských válek) a mnohé další ti přijdou jako málo? To vážně potřebuješ pavouky, draky, nemrtvé, upíry, vlkodlaky, bludičky, vodníky či hejkaly? *7*
-
-
Pád do temnoty? To jsi se o pár století seknul. Husitství nebylo takovou pohromou jak se dnes traduje. Už jenom protože na konci 15. století byly České země z 90% nekatolické a zdůrazňuju nikdo je k tomu nenutil.
-
To vážně potřebuješ pavouky, draky, nemrtvé, upíry, vlkodlaky, bludičky, vodníky či hejkaly?
Co jsi nepochopil na větě že nemluvím o soubojích s monstry? Je ta věta tak složitá??? Já tu mluvím o vzácném zahlédnutí nadpřirozeného jevu z českých pověstí... -
-
Ale nikdo nic takového nechce kromě tebe.....A řekni mi, co by jsi tam asi tak chtěl dát z pověstí?.... *7*
-
-
Ano zapadla, k českému středověku prostě patří nadpřirozené jevy jako bílá paní, ať už se to tobě líbí nebo ne...
-
-
Tak zapadne tak maximálně do romantických představ o středověku z 19. století. *1*
-
Já tě chápu, bílá paní, polednice, poklad v jeskyni a tak... taky by se mi to líbílo. Ale oni hrajou na čistou realitu, což pro mě osobně je trochu nuda, na druhou stranu chápu, že taková hra tady ještě není, takže to spoustu lidem udělá radost.
-
Tak možná jako easter egg ale jinak ne.
-
V době, kdy se upalovalo za názor jistě bylo přípustné, aby člověk viděl bílou paní a ještě o tom mluvil.. *7* Jinak pověsti o Bílé paní jsou nejčastěji psané v 19. století například.
-
Od toho máš Zaklínače, opravdu neni třeba cpát tyhle fantasmagorie úplně všude.
-
-
je toho spoustu, určitě jsi je četl. Taková bílá paní by krásně zapadla do atmosféry...
-
-
Ne nezapadla. Sice nevím, co má bílá paní a období husitských válek společného, ale přijde mi to jako nesmysl.
-
-
-
-
Jestli to chtějí udělat opravdu realistické, tak lapka nebo náboženský fanatik bude možná v každém dvacátém dungeonu. Takže ta námitka má něco do sebe.
-
-
Nehledě k tomu, že někteří rytíři a správci, kteří rádi loupily, se u nás rozhodně neschovávali v jeskyni, a někteří z nich se cítili dost silní na to, aby ukázali i královi zadek.
-
V době vrcholu husitckých válek byly české lesy tak bezpečné asi jako je bezpečné strkat koule pomazené krví lvovi do tlamy *1* V jeskyních systémech například Moravského krasu se skrývalo tolik "vojáků", že občas to bylo jako malá armádka.
-
-
Hra se nebude odehrávat v době vrcholu husitských válek...
-
-
-
Co je na pavoukach ?
-
-
Pavouci jsou v pohodě pokud nemají velikost náklaďáku.
-
-
Cokoliv je v pohodě, pokud to nemá velikost náklaďáku...
-
-
No že největší u nás žijicí dosahuje cca 8 cm (tělo) a pokud nemáš silnou arachnofobii, tak je neškodný *1*
-
-
Tak ja nesahnu ani na 2 mm pavouka.
Jinak na tebe muze vyskocit treba 20 pavouku na oblicej na lekacku.
-
-
-
-