Přejít na výpis diskuzí
České RPG Kingdom Come na vlastní oči – svébytná cesta do historie
22.1.2014 | Petr Poláček
278 příspěvků
-
Doufám že to vyjde. Zdá se, že se nakonec na kickstarter.com přece jen podívám...
-
KONECNE http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance?ref=search
-
tak jsem jim tam trochu dal doufám ze to dodelají *5*
-
vypada to uzasne :) prva hra kupena cez kickstarter:)
-
Naprosto perfektně připravená prezentace a video na Kickstarteru. Gratuluji warhorsu, přispívám a těším se na jejich hru.
-
Jéé Rataje nad Sázavou to je kousek od mého bydliště a mám tam babičku to by bylo příjemné hrát v prostředí které je mi známé sice dneska je zcela jiné ale i tak ten pocit z toho *1*
-
-
Jestli tam bude celé české království za Lucemburků tak bych mohl navštívit moje město.
Ale myslím že by to udělal v každý.
Navštívil bych nedaleký Bouzov a Sovinec a přitom nezvednu ani zadek. -
-
WTF? Celé Království České? No to snad raději ne, protože to by jsme se vydání nikdy nedočkali a nebo by byla města a vesnice automaticky generované a opakovalo by se jen pár vzorů rozložení budov. Raději ať udělají jen jednu oblast ale pořádně :)
-
-
No jo, no. Kdybych měl hrát tam, kde bydlím dnes, tak by tam bylo pár chalup a rybník. *15*
-
-
Dejte pokoj s nějakou fantazy, nicméně možná by nebylo trošku od věci tam nějak zapracovat anděly a ďábly, zvlášt když se to jmenuje "Přijď království tvé". Ale asi fakt jen jako zjevení. Zasezení do Ratají nad Sázavou, kde dlel pan Ptáček (který se proslavil dobytím hradu Sion patříci Janu Roháči z Dubé,což měl být jeho vlastní strýček.) a tím pádem se naskýtá možnost setkat se nejen s panem Ptáčkem, ale zřejmě i Roháček z Dubé či Jiříkem Poděbradským a to samo v době kdy ještě nebyl králem. Myslím že tvůrčí záměr proč je to zasazené tam kam to zasazené je, je nejen kvůli dvěma hradům (byť je to zajímavost) ale že díky místu a skutečně žijícím osobám lze hru - jest - li rozdělena na tři části - datovat do doby předhusitské - husitské - a jaggelonsko-poděbradské - přičemž bude určitě začínat těsně po Lipanech...Wau ! Tohle se mi prostě líbí !
-
Češi už se na to koukám vrhli útokem *1* Ani se nedivím po tom traileru, co ke kickstarteru udělali. Tak snad to dopadne, už jsem si "předobjednal" *1*
-
Moc pěkné preview, hodně navnadilo. Díky za článek.
-
prvni kickstarter na ktery prispeju, nastesti tam maji jeste 28 dni, coz bych vzhledem ke sve lennosti mohl stihnout, pokud to po me nebude chtit zadny registrace... mozna si mohli zazadat i o vic penez
-
-
Kickstarter registraci požaduje.
-
jim "nejde" tolik o ty prachy z kickstarteru, jenom tím investor potřebuje zjistit, jestli je o to zájem ;)
-