Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A vysoká míra pirátství jak na Androidu, tak na PC je daná tím, že málokdo dělá dema. Jseš línej vývojář? Tak se nediv, že lidi nechtěj kupovat zajíce v pytli. Je mi jasné, že to neplatí pro hru za 24 Kč. To je obecný problém.
  • CrazyDiamond
    Jo, v tom bude asi tak problém. A nejde jen o to, že někdo nechce dát číslo kreditky, ale i to, že podlé mého velká část cílového publika zkrátka ještě ani vlastní kreditku nemá.

Btw. asi není možné platit např. prostřednictvím SMS? Resp. nevíte, jestli by byl pro dané společnosti problém něco takového realizovat?
  • Odulin
    "...protože Android je ráj pirátů a spousta uživatelů dobře ví, že jednoduše seženou zdarma cokoli se jim líbí".. na iTunes mi přijde situace podobna. V prumeru tam tydne sice necham kolem tech 200Kč, ale dost věcí tahám předem na zkoušku a sehnat si je zvladne snad i male decko.

Jinak free-to-play je podle zatim jeden z nejucinejsich leku na to, co jsem psal. Nebo ne? Pokud vim, tak In-App nakupy nejdou cracknout ?
  • Len pre doplnenie. Nemám android/ios/wp telefón/tablet takže niesom androidácky pirát.
  • U mňa je hlavný problém to, že všetky tieto služby podporujú len platbu priamo kartou a ja im číslo nedám ani keby mi tam ponúkali všetky app za dolár. Môžem si síce spraviť v banke druhý účet so samostatnou kartou len na google play a pod ale človek je tvor lenivý :D
  • Jedno z nejlepších spodně kvašených piv bez filtrace. Samozřejmě se za takovou cenu prodává jen v pivovaru.
  • dokonce i na zachode
  • co to je za sra*ku?:D
  • Ty zombii jsou dneska taky všude *1*
  • Za 21 korun si můžeš dát Hubertus 12° z Kácova a ještě ti 5 korun zbude. *3*
  • A to pivo dneska dražší než dolar se nedá v kvalitě srovnávat s tím jenž se prodávalo pod dolar.
  • CrazyDiamond
    Bohužel, přitom za ten jeden dolar dneska už nekoupíš ani pivo.
  • EuroSamurai
    Dolar a lidi to stejnak stahujou z warezu....
  • Kdybych já si to minulý týden za ten dolar nekoupil!!!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit