Přejít na výpis diskuzí
Český Dead Trigger je zdarma kvůli vysoké míře pirátství
24.7.2012 | Petr Poláček
94 příspěvků
-
Krasny a presvedcivy dukaz, ze kdyz bude mozno snadno krast, tak se krast bude, at bude hra sebelevnejsi a jeji nakup sebejednodussi. A vysvetluje to, proc se herni prumysl nevzda drm pres jeho nevyhody. A take to dokazuje, ze na pc se vic krade jednoduse proto, ze je to snadnejsi.
-
kéž bych si přečetl diskuzi, nemusel bych psát ten horní příspěvek, už chápu
-
Proč se takové hry pirátí nechápu, má to cenu dvou kopečků zmrzliny proboha, to je to tak krátké nebo proč?
-
Tak uz sem to stahnul free a musim rict ze to je celkem dobry *4*
-
Ano. A co?
-
Mam Androida a v zivote jsem si nekoupil placenou aplikaci. A ani to neplanuji. Proc? Na temer kazdou aplikaci(vcetne her) za penize totiz existuje nejaka podobna aplikace zcela zdarma.
-
hehe, uvedomujes si, ze presne toto iste plati aj pre PC hracov? ^^
-
Proč hned idioti? Hrál jsi to? Bez placených věcí to nikdy nedohraješ.
-
Já nevím, ale za ty prachy, co člověk v důsledku utratí za mikrotransakce. Raději bych si to koupil za 150 Kč full než si za 2000 dokupovat blbosti. A když hned třetí zbraň je už placená, tak je něco špatně.
-
Prostě .apk soubor hodíš na kartu a už instaluješ. Nikdo ti v tom nebrání.
-
Od té doby co mám Lumii 710 s Windows Phone tvrdím, že otevřenost Androidu bude jeho vlastním koncem (měl jsem i Androidí mobil). Pirátství tam prostě nemá obdoby. Na WP má každá placená aplikace trial (časově omezený, nebo s reklamou,...) což Google Play nehrozí. A pak další věc, za jak dlouho přestane bavit vývojáře upravovat aplikace pro ty hromady rozlišení a chipsetů? Nakonec budou možná vydávat aplikace jen na ty nejrozšířenější přístroje a ostatní budou mít smůlu. Android je utopie, která se s námi do deseti let rozloučí. Jeho otevřenost je obdivuhodná, ale všeho s mírou, uživatel si nemůže dělat úplně co chce (a beztak je to 90% uživatelů k h*vnu).
-
To je prostě fail. Android uživatele jsou idioti.
-
Jj, Kácovská cenová a kvalitativní politika je tak trochu kult .) Udělal jsi mi chutě chlape.
-
Jen pro info nová bleskovka... je to k tématu , tak ať je to tu pohromadě*3*
" Demo (recenzenty velmi dobře přijaté) hry Monstaaa! si během tří týdnů stáhlo 11135 majitelů Android zařízení, přičemž zakoupit plnou hru za 99 centů se rozhodlo už jen 22 z nich. " -
Warez vs mikrotransakce+dlc. Zcela ferovy souboj, prasarny delaji obe strany.
-
treba je to jednodussi nez se nekde registrovat vyplnovat osobni udaje adresu atd. (proc proboha pri digi distribuci) u warezu kliknou a stahujou resp. ten jeden dolar je nic v porovnani se ztratou casu/penez pri nakupu - je to evidentne slozitejsi (chapu ze vyvojar aplikace na to moc vliv nema a predstava ze si vybuduje vlastni e-shop je nesmysl) to je pro nej lepsi dat to zdarma... IMHO jake jsou ted, kdyz je to za 0 "prodeje" vs. stazeni z warezu?
-
presne tak
-
asi je to jednodussi nez se nekde registrovat vyplnovat osobni udaje adresu atd. (proc proboha pri digi distribuci) u warezu kliknou a stahujou resp. ten jeden dolar je nic v porovnani se ztratou casu/penez pri nakupu - je to evidentne slozitejsi (chapu ze vyvojar aplikace na to moc vliv nema a predstava ze si vybuduje vlastni e-shop je nesmysl to je pro nej lepsi dat to zdarma... IMHO jake jsou ted, kdyz je to za 0 "prodeje" vs. stazeni z warezu? *3*
-
presne takto to ale funguje i na google play. a zatim jsem s zadnou aplikaci odtud problem nemel, a ze jsem jich uz par set vyzkousel. divne ze?
-
no to ze sis hru koupil a v nejakym 3. nebo 4. levelu ti sebrali utocnou pusku m4 s tim ze si ji muzes za dalsi penize koupit me zrovna moc koser teda neprislo.