Přejít na výpis diskuzí
Český Dead Trigger je zdarma kvůli vysoké míře pirátství
24.7.2012 | Petr Poláček
94 příspěvků
-
s applem jdi pryč :) na ios bych ty hry dal ještě za 5-ti násobek. když máš na appla, máš i na drahý hry. kupuješ si něco jenom kvůli značce????? kupuj si i dražší hry, jen kvůli značce
-
nesnáším hry na android, i když si ji koupíš jak blb, tak potom zjistíš, že aby si nemusel jedno kolo oprakovat třeba 10x a nasbíral dostatečný počit kreditů nebo xp, pro postup dál, tak si musíš koupit přes mikrotransakce další věci. buď to dám zdarma s mikrotransakcema, anebo si to zaplatím a budu mít plnohodnotnou hru. a koupit si za jeden dolar hru a pak další mikrotransakce? no tak to ne prosím
-
Lynch: hromadný warez má za následek jediné, vznik dalších restrikcí, které odnesou pouze platící zákazníci. ale chápu, že tebe tohle vůbec netrápí :)
-
Opravdu? Kolikrat jsi od velke firmy slysel, ze upravili produkt, protoze se to lidem nelibilo vs. upravili jsme prodku, protoze byla velka mira piratstvi?
Ignorace produktu v masovem meritku je neuskutecnitelna, za to hromadny warez je mnohem realnejsi v provedeni. -
není. obrana na přístup firem je ignorace jejich produktu...
-
Warez je jedna z obran na pristup firem:
Prodam hru za 1500,- do roka vydam par blbyn za dalsich 1500,-, opravime par nejzasadnejsich bugu a na zbytek se vykalime, rekneme par lzi pred vydanim a zisky budou obrovske. -
Google Play Licensing service je podlemě zbytečná věc,jelikož i tohle se dá obejít za pomoci jiné aplikace.
-
Já mám Lumii 800 a mám stejný názor, jako ty. Microsoft to dela dobre ten si nadiktuje presne jake podminy musim mobil splnit (od rozliseni po procesor, pameti az treba po to ze fotak musi mit mech. spoust) aby na nem Wp mohli být. Dřívější Wp byly na prd, ale 7.5Mango (aktualizovane tango) je supr ! rychlé, přehledné a jednoduché a je provázané s Xboxlive. Takže když jsem před měsícem vybíral telefon, hned jak sem si jich pár ošahal, tak mi bylo jasné že to bude Windows phone , takže lumia jasná volba *3*
-
nechapu proc minuska chlapec ma pravdu
-
A ja magor som hru na iOS po precitani clanku kupil a az teraz zistujem ze je plna mikrotransakcii. Parada!
-
no o tohle já se nepřu, jen jsem rozporoval tvoji tezi o tom, že tvrdíš, že se krade i když je hra sebelevnější. tak u téhle hry to neplatí, protože ve finále stojí trochu víc. tvůj příspěvek tak nevychází ze všech informací. odpusť si proto takovéhle řeči a vnímej, co kdo píše... jinak diskuze nemá naprosto žádný význam...
-
Ja myslel, ze se krade jen na PC
-
Tohle by mělo být na hlavní straně.
-
Na ios plati na androidu ne, na ios se pirati obtizne, na androidu snadno. Komu se hra nelibi at ji nehraje, kdo ji hrat chce, necht ji nekrade.
-
Omlouvám se za překlepy a chyby, ale psal jsem to v zápalu zuřivosti, která se dostavila po přečtení zdejší placené reklamy a související diskuze, protože tento jednostranně zaměřený text papouškující slova "ubohých" vývojářů, který zjevně zcela záměrně zamlčuje řadu velice podstatných informací, nelze považovat za nic jiného, než mediální odpad hodící se tak leda do časopisu Blesk.
-
Už samotný koncept "budu hrát, ale nebudu platit, protože x" je zcela úchylný. Když nechci platit, nehraju.
-
Nu a co chudáci uživatelé iOS ? Ti opět ostrouhají ? Já chci aspoň nějaký bodíky navíc, když droiďáci to mají zdarma (a tvůrcům se zlepší karma.) Je to trochu nespravedlivé, že na iOS je to za peníze a na Droida zadarmo. Ale takhle je to všude, vemte si kolik stojí licence Windows v ČLR a kolik v ČR...
-
taky sem si to po přečtení článku stáhnul a je to zajímavý :) takový Killing Floor na mobil
-
no a teď si přečti, proč za tohle lidi nechtěli platit...
-
protože to jsou prostě lidi