Přejít na výpis diskuzí
Český prezident píše řeckému kvůli zadrženým vývojářům
21.11.2012 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Libi se mi podton dopisu - jste nezavisly stat, rozsudte si to sami, ale pozor, aby se regionalni nalady zbytecne nepromitly negtivne na obraz recke justice.
-
Njn, nejdřív Schwarzenberg řekne, že vývojáři jsou idioti a každý na to z vysoka kašle. Poté co se to rozšíří, tak se najednou chovají jako charita, aby tím získali na popularitě... Každý politik dělá věci jen kvůli sobě a nedivil bych se, kdyby se po tomto aktu připojili další, kteří se budou chtít obohatit. Ale co se týče reálného výsledku, tak to řecký prezident odsouhlasí, aby nás umlčel a stejně tam budou roky čekat než to projde jejich zpomalenou byrokracií... Doufám, že se brzy vrátí, ale nevidím to moc růžově... *9*
-
-
Ty seš teda pesimista. I v tom dobrém hned najít něco špatného *15*
-
-
Ale ne, normálně jsem realista. Ale co čekat od země, která se blíží státnímu bankrotu... Kdo ví, třeba se to pohne, ale už jen to, že je takhle zavřeli a to jak to do teď probíhalo ve mě nebudí pozitivní pocity...
PS: No a co se týče těch "nelíbí" u mého prvního příspěvku, tak se jim vůbec nedivím, realita se většině lidí nelíbí, mě taky ne...
-
-
-
Měl mu napsat, že když je propustěj, pošle mu za odměnu nějakou propisku, prej má doma pěknou sbírku....
-
-
Humor alá novinky.cz... *7*
-
-
Tomu rikam milostny dopis. Co takhle poradne to okorenit nejakou tou vyhruzkou ?!
-
-
Ono ta diplomacia v realnom svete nefunguje ako v Rome Total War: "Přijmi nebo zaútočíme" *1*
-
-
Sranda musi byt. Kazdopadne by se okamzite meli povolat jeste zalozaci a vyjet smerem k reckym hranicim !!!!!
-
-
Vzhledem k velikosti naší a řecké armády by je to nejspíš opravdu pobavilo.
-
-
Mužeme je obléhat třeba jim dojdou zásoby a získáme region *1*
-
-
-
-
Jo. Vyhruzkou vymatlanejm kretenum s pochodnema misto rukou, kteri maji jednu z nejvetsich evropskych armad :). Napsal to dobre. Btw.. to je snad prvni clanek o presidentovi, co jsem cetl, ktery o nem pise s uctou. Palec nahoru, Games.
-
mam pocit ze ste nemocny nejsi prvni kdo by jim chtel vyhrozovat opravdu jste tak hloupi ? cim jim jako chces pohrozit? mimochodem jsem myslel ze sme celkem civilizovana zeme kde se za vyhruzky schovava vetsinou jen traged
-
Statni korespondence mezi demokratickymi staty se obejde bez vyhruzek.
-
-
At' už se kluci vrátěj domů přeju jim to :-) *4*
-
konečně a pěkně
-
Konečně.