Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co to tady melete za nesmysly. Klaus je nejlepsi cesky prezident. Sice Klause nemam rad, ale temer vse co udelal jako prezident udelal spravne.
  • Uvidíme jak si povede pan Franc :D :D :d
  • Už za Vyškovem....
  • Já myslím, že vojáci by tam nakonec došli pěšky. Protože cestou by jim Pandury postupně rozkradli.
  • Jo. Vyhruzkou vymatlanejm kretenum s pochodnema misto rukou, kteri maji jednu z nejvetsich evropskych armad :). Napsal to dobre. Btw.. to je snad prvni clanek o presidentovi, co jsem cetl, ktery o nem pise s uctou. Palec nahoru, Games.
  • Papá Klaus jim vyhlásí válku.A obrněné kolony Pandurů se povalí na Balkán!!!
  • Je to pěkný čin - přesto to je z hlediska jeho kariéra jen malý +. Už jenom 106 dní, 04 hodiny a nula minut do konce jeho prezidentského období!!!
  • Black_Hand
    docela slusny diplomaticky bodycheck od VK. uvidime jestli to na neco bude mit vliv.

tem kdo si stezuji na jemne vyjadreni, doporucuji podivat se na par dilu jiste, pane ministre, aby se poucili jak se nadava a urazi ve vysoke politice... tohle bylo hodne tvrde vyjadreni.
  • Neuchcávám z nich, ale přeji jim co nejrychlejší a spravedlivé vysvětlení jejich situace. Ať už je jakákoliv a může být jakákoliv. Tak ruce na stůl.
  • irdzi
    Dobře Václav!!!.)
  • mam pocit ze ste nemocny nejsi prvni kdo by jim chtel vyhrozovat opravdu jste tak hloupi ? cim jim jako chces pohrozit? mimochodem jsem myslel ze sme celkem civilizovana zeme kde se za vyhruzky schovava vetsinou jen traged
  • Ač mi normálně pan Profesor pije většinou svých postojí krev, za tohle má u mě on a jeho copywriter minimálně patnáct bludišťáku. Sympatické.
  • Foxtrot_cz
    Ale ne, normálně jsem realista. Ale co čekat od země, která se blíží státnímu bankrotu... Kdo ví, třeba se to pohne, ale už jen to, že je takhle zavřeli a to jak to do teď probíhalo ve mě nebudí pozitivní pocity...
    PS: No a co se týče těch "nelíbí" u mého prvního příspěvku, tak se jim vůbec nedivím, realita se většině lidí nelíbí, mě taky ne...
  • Robotron3
    Ty seš teda pesimista. I v tom dobrém hned najít něco špatného *15*
  • Libi se mi podton dopisu - jste nezavisly stat, rozsudte si to sami, ale pozor, aby se regionalni nalady zbytecne nepromitly negtivne na obraz recke justice.
  • Statni korespondence mezi demokratickymi staty se obejde bez vyhruzek.
  • Foxtrot_cz
    Njn, nejdřív Schwarzenberg řekne, že vývojáři jsou idioti a každý na to z vysoka kašle. Poté co se to rozšíří, tak se najednou chovají jako charita, aby tím získali na popularitě... Každý politik dělá věci jen kvůli sobě a nedivil bych se, kdyby se po tomto aktu připojili další, kteří se budou chtít obohatit. Ale co se týče reálného výsledku, tak to řecký prezident odsouhlasí, aby nás umlčel a stejně tam budou roky čekat než to projde jejich zpomalenou byrokracií... Doufám, že se brzy vrátí, ale nevidím to moc růžově... *9*
  • Měl mu napsat, že když je propustěj, pošle mu za odměnu nějakou propisku, prej má doma pěknou sbírku....
  • Tomu rikam milostny dopis. Co takhle poradne to okorenit nejakou tou vyhruzkou ?!
  • At' už se kluci vrátěj domů přeju jim to :-) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit