Přejít na výpis diskuzí
Čeští vývojáři byli propuštěni z vazby - UPDATE
15.1.2013 | Petr Poláček
223 příspěvků
-
128 dni bruceli a v prepoctu 128 000 Kc musi dat za kauci. Za tisicovku denne bych cekal lepsi ubytovani.
-
Nepujde nejak prispet na tu jejich kauci? Takovej prison-break Kickstarter? :)
-
-
V těhle věcech se nevyznam, ale maj nějakou šanci kdyby pak po případnym zproštění obvinění žádali odškodnění za dobu strávenou ve vazbě kvůli stávce?
-
To je ostuda ministerstva zahraničí, že nedokázalo daleko rychleji jednat z řeckou stranou. Přinejmenším měli zaplatit ty kauce.
A na to, že Řecko je považováno za "vyspělí" stát, bych nikdy nečekal takový exces. Kdybych si o tomto případu pravidelně nečetl, tak bych nikdy nevěřil, že je to v Evropě možné. Je to smutné... -
-
njn Kája
-
-
tak to prej kájova práce není
-
-
-
Mozna jeste zustal nejakej rizek a salat. Vesele Vanoce kluci!
-
Nak porad nechapu jak se foti vojensky objekt v demilitarizovane zone... Nebo si t os necim pletu?
-
-
Záleží jak máš demilitarizovanou zónu definovanou. Vůbec nemusí platit, že se tam nenacházejí vojenské objekty, nebo vojáci. Podívej se třeba na DMZ mezi Severní a Jižní Koreou.
-
-
Zda se, ze Rekove objevili novy zpusob, jak ziskavat penize na splaceni sveho statniho dluhu. Tleskam.
-
-
To abychom taky pomalu začali nějaké špiony chytat...
-
-
"oba dva vývojáře sledovala od začátku tajná služba, i když byly na Limnosu pouze na dovolené," což je vskutku divné, protože špehové cestují do země vždy s jasně uvedeným důvodem "špionáž a jiná nepřátelská činnost" *15*
-
-
*1*
-
-
Heh takze 120 dni v base a jeste jim i zaplatit... v p*deli toto
-
Nejsem v tom kovanej, ale přijde mi docela divné, že pustí "špiony" na kauci a navíc jim ještě dovolí vycestovat zpět do ČR.
Mám z toho všeho pocit, že si řekové uvědomili, že je celé obvinění kravina a teď se to budou snažit nějak uhrát bez co nejmenší možné ostudy.
Ale vem to čert, hlavně že už se kluci dostanou z basy *4* -
-
Mám dojem, že vyfasují max. zákaz vstupu do Řecka, plus možná nějaká pokuta.
-
-
Řekl bych, že ti dva už do Řecka nejspíš nikdy chtít nebudou.
-
-
Jakou ostudu? Každýmu jsou ti dva u zadele, to jen tady se hysterčí :)
-