Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejne v tom maj prsty zidozednari.
    • smejki
      a rozvedení topenáři
  • Je to spící buňka, zavřít na doživotí... PAMATUJEME SI 11. ZÁŘÍ!
  • Jsem rád, že se to takhle obrací, a že snad pojedou domů. Ještě mne u téhle kauzy napadla jenda pozitivní věc. Nevím jak ostatní, ale já nepamatuji, že by někdy byla kvůli něčemu herní scéna natolik stmelená jako kvůli téhle absurdní kauze. Jsem rád, že jsem se dočkal doby, kdy roztržky SCORExLEVEL jsou za námi a všichni táhnou za jeden provaz.
  • michaliuz18
    vidno jak je svet blby, skazeny ,nespravodlivy, uz su tam chudaci pomaly rok ci pol roka .. ide to rychlo , no pre nich to musi byt peklo, byt zavrety za NIC :/
    • ty si tusim robis PhD z aplikovanej matematiky
    • Menttor
      120 dní je 1/3 roku.
  • Poměrně nízká výše kauce dává tušit, že to ve výsledku až tak horké nebude. Z toho mám radost. Bohužel (bohužel?) k tomu soudu budou muset jet, narozdíl od "špionů" z Afriky, kteří se žádostem o extradici k trestnímu stíhání můžou jenom smát. Zde v EU by je na základě eurozatykače dostali Řekové poměrně snadno zpátky.
  • huraaaa a arma 3 uz muze vyjit. na co se cekalo ?
  • Jen se neboj mladej, kníže Tě upíše pod EUROPAKT, rozdá majetky církvím a ještě snad vrátí majetky sudeťákům, neb je s Posseltem velký kamarád. Oproti tomu je nějaká opoziční smlouva slabej vejvar omladino
    • janchor
      Rozkrádat stát je oproti navracení ukradenýho majetku "vejvar" celkem solidní, samozřejmě z pohledu zloděje..
      • cirkev krade vic nez 40 let a nakonec mi ji za to jeste z vlastnich kapes platime .... *1*
        • smejki
          říkala máma
        • Vcelku zabavne jak tu deticky bojuju so svojou predstavou o cirkvi.
        • Black_Hand
          [proc jsem vubec takovy kraviny pisu? delete]
      • Prý ukradeného majetku :) Tak tomuhle se budu smát ještě hoodně dlouho :))))
        • janchor
          Posluž si. Ale že komouši ukradli a zdevastovali stovky unikátních objektů mi nepřijde ani za mák směšný.
          • Co stovky ..miliony objektů..Nedokázal by si uvést ani tři z tech stovek :)
            Jinak hezká věta.Můžeme ji bez problému zařadit na úroveň této - "Bojujeme proti korupci".
      • Zajímavé je, že ten zloděj byl tehdy tak nedůvtipný, že si zapomněl zajistit, aby jeho krádež vynášela po dobu 30 let. Možná těm dnešním koumákům tiše závidí. :)
        Ideální je holt rozkrádat stát a nazývat to vracením majetku..
      • ucho
        navracení ano, ale jako vždy, naši politici tady opět tak nějak vše nepromysleli tak, jak měli. a je jen otázka, jestli jsou to opravdu takoví hlupáci nebo v tom byl záměr...
      • Coffin.Corner
        Největší paradox je když se pod šlechetnou záminkou vracení majetku okradených, rozkrádá stát. Viz. nastavení cen za metr čtvereční tzv. církevní půdy, versus, její skutečná tržní cena. A nikdo není schopen vysvětlit jak se tyto ceny nastavovaly, nikdo není zodpovědný...
        Docela ti závidím že v tom máš tak jasno.
    • Ty brdo! Tohle vsechno muze prezident udelat? No tak to budu volit radsi Zemana. Dik ze jsi me nechal prozrit :D
  • škoda že tiscali nemá smajlíka pro bouchání šampaňského. tak aspon takhle *4* *4* *4*
  • KIMCID
    20let !!!za to že řecko i turecko jsou v Eu a v Nato.A zato že na googlu si najdu super fotky vojenské záklany *1* *1* *1*
    • Turecko není v EU. :)
      • KIMCID
        aha no vida ja se sekl tak v tom připadě 20let sedí *1*
        • Už zase. Doplň si vzdělání. Jsou v jedné alianci, kamarádi ale nejsou. Vedli spolu ozbrojený konflikt ještě v době, kdy už oba státy byly dávno "spojenci" v NATO.
          • KIMCID
            áá pán je chytrej tak jsem se spletl tobě se to nestává že
            • Napsal jsi blbost a ještě máš kecy.
        • Jojo, to bych jim napařil i 40. A jeslti nenajdeš nějakou fotku ve fakt parádním rozlišení, ať jim klidně nasolej doživotí.
  • Vypověděl bych všechny řecké velvyslance, zabavil řeckou ambasádu v Praze, a zadržel každého řeckého občana na území našeho státu. Pak bych je vyměnil na neutrální půdě za naše dva Čechy. Jako ministr zahraničí bych sice způsobil diplomatický skandál nevídaných rozměrů,ale kluci by byli doma už v září a né teď a ještě za mastnou kauci(pořád jim hrozí až dvacet let). Jinak dneska jsem koukal na google mapu toho jejich supertajného objektu .Vím rozmístění letadel i budov. Dokonce i kde chodíte kadit vy potomci Platona! Už brzo čekám řeckou tajnou službu u mých dveří. Udělám jim přivítání a lá konec filmu Leon.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit