Přejít na výpis diskuzí
Čeští vývojáři byli propuštěni z vazby - UPDATE
15.1.2013 | Petr Poláček
223 příspěvků
-
Tak já rovnou poprosím o DLC k Armě 3 a detailní interiéry věznice. Dean může udělat psychologickej test a aspoň se špatné události zůročí.
-
-
Na tohle téma se vtipkovalo první den, pak nás ten humor rychle přešel.
-
-
Proč vtipkovat? Si myslím, že by to byl silný marketingový tah.
-
-
Pro BI možná. Ivan s Martinem by asi moc nesouhlasili.
-
-
-
bla bla bla
-
-
Vy to máte ešte dobré, pri Slovenskej právnej stránke by ich ešte obžalovali z vlastizrady SR :D
-
-
Netrep chujoviny ty ,,Kapitalisto´´
-
-
Konečně je pustili!!!
-
-
Konečně jsou kluci venku nejlepší zpráva za celej tejden.
-
-
No, za poslední desetiletí.
-
-
Gratulace klukům :)... Kdo se nechcete nas.at a zkazit si den, neotvírejte diskuse na novinkách. Já už jsem tu chybu udělal - vcelku hnědá diskuse o tom, jací jsou to špioni... jak to Schwarzenberg vyřešil až teď, aby si vylepšil volební preference ... zkrátka *11* *11* *11*
-
-
Já si otevřel diskusi na Ihnusu a podobná žumpa
-
A proč by ne. Je tu malá šance, ale je. 90% lidí zajímá jen vlastní prospěch dosažený jakýmkoliv způsobem. Vítej na zemi.
-
-
To víš. Já pořád žiju v přesvědčení, že existuje presumpce neviny a solidárnost. Zvlášt, když ti kluci proslavili (snad v dobrým) ČR víc, než většina těch takzvaných "diskutérů".
-
-
Presunkce neviny neexistuje.
-
-
Máš pravdu. Je to samozřejmě presumpce... Jsem V Ů L
-
jak v reálném, tak gramatickém případě
-
-
Jiste, obvineni ze spionaze proslavuje zemi obzalovanych v dobrem ... facepalm
-
-
On myslel Armou...
-
-
Ok, moje chyba.
-
-
-
-
-
-
OMG vy fakt věříte že v tom má prsty Kníže? Ten s tím nemá nic společnýho.
-
-
Tak doufam, ze az se kluci vrati, hned je games.cz zkusi pozvat do figtclubu. Urcite by meli co vypravet :)
-
-
Určitě nebudou mít nic lepšího na srdci/práci než po čtyrech měsících v řecký base přijmout pozváni do FightClubu...)))
-
-
Ok, pro ty jedince, co maji vic zubu nez mozkovych bunek to upresnim. Nemyslim samozrejme hned z letiste taxik do redakce a sup pred kameru, ale v nejake dohledne dobe, dokud je tato kauza jak se rika cerstva a tudiz pro divaky zajimava. Ostatne, ve fight clubu se vzycky probiraji i aktualni herni udalosti.
-
-
Ok...pro ty agresivnější jedince kteří maj problém s vyjadřováním upřesním, že "hned" pro mne znamená dejme tomu do měsíce, nemyslel jsem, že tim myslíš čapnout je hned na letišti...ale pokud si myslíš, že i tak do období "hned" budou mít na něco podobnýho náladu tak ani nevim, co k tomu mám říct, možná že to byla v řecký base strašná sranda?
Edit: Upřímně řečeno, si myslim, že jim může bejt úplně u prdele, co je aktuální a pro diváky zajmavý -
-
Mozna budou, mozna nebudou. Proto jsem psal "zkusit pozvat"....*7*
A zas neprehanej, bylo to vezeni v Recku, ne nekde v rovnikove Africe. Sice to byla neprijmena nekolikamesicini zkusenost, ale pochybuju ze se vrati domu jako dve zlomeny trosky.... -
-
To se možná nevrátěj ale je to čtvrt roku+ s tim, že kdyby to špatně dopadlo tak tam mohli hnít dýl...nicméně je to přes čtvrt roku, co jim nikdo nevrátí...takže první co by mě následující měsíc zajmalo by byla rodina
-
-
Taky by jim nemuselo bejt u<>prdele, že se Games výrazně podíleli na demonstraci. Neříkám, že na ně máme právo, jen že by jim třeba mohlo v hlavě šrotovat i tohle. Nicméně to nevidím dřív než po rozsudku. Mluvit o něčem, co je právě v šetření soudů, je ošemetné.
-
-
Ano to je fakt, ta demonstrace...ostatní bych lépe nenapsal, jen to co jsem reagoval na kolegu dole...určitě bych si nejen krátké období užíval rodinu + to, že dokavaď neni vynesen rozsudek tak furt je to ošemetný
-
-
-
-
Před tím zajdou do bordeluu
-
-
Nevim, proč by šli na návštěvu zrovna k tobě )))
-
-
-
-
že by přišti hra byla z vězeňského prostředí?
-
-
5000 euro jo, to si z toho řecká justice dělá pěkný byznys... když jsem to četl, vzpomněl jsem si na únosy lodí somálskými piráty
-
-
Kauce se vrací po skončení soudu.
-
-
Navíc jejich zadržení je stálo určitě několikanásobně více než 5000EUR.
-
-
Tak je nemeli zavirat, nestalo by je to nic... *5*
-
-
-
-
Když už se sem tahají volby.... *3*
http://www.youtube.com/watch?v=ZXiCfRlFJ4E
A vysvětlující originál:
http://www.youtube.com/watch?v=8sfoFq4mjfM&NR=1&feature=endscreen -