Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi jsem retardovany, ale cestinu na legacy se mi nedari nahodit
    mam DLC nainstalovane, na nich patch 1.3, na tom cestinu pro DA2, pres to cestinu pro Legacy a pro jistotu jeste jednou cestinu pro DA2, win xp
    kde by mohl byt problem? uz jsem z toho zoufaly ... nemuze byt problem v tom, ze uz jsem legacy zacal hrat?
    diky moc za preklady a snad i za pomoc s mym problemem
    • jo mám ten samí problém :( Možná to je tou Verzí :/ též mám 1.03 ale win 7
    • tvrdy.mar
      Nainstalujte si Legacy pomocí originálního instalátoru, který stáhnete ze social.bioware.com - pak to bude fungovat.
  • Je jasné, že člověk není neomylný, nakonec i computer dokáže udělat chybu, při hraní s finální češtinou za Hawkeho muže, jsem si několikrát všimnul, že má sestra Bethany se občas rovněž vyjadřuje v "mužském" rodě, ale že bych kvůli tomu šílel a rval si svůj řídký porost hlavy, to nemohu říct, ne, opravdu jste odvedli velký kus poctivé práce a při tak velkém objemu textu je téměř nemožné neudělat chybičku, klobouk dolů a velké díky všem, čímž zároveň zdravím i Pavlu Pařízkovou alias Milwu *3*
  • ME2 Genesis?? TO co je?? *13*
    • Tý jo, když jsem viděl Tvůj dotaz úplně ve mně hrklo, jestli náhodou nemá Google celosvětový výpadek...
      • Cahir
        *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit