Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra, která za mě vybere server pro hraní u mě nemá šanci. Zlatý serverbrowser.
    Jinak řešení je to logické a jak už někteří zmiňují- nic nového pod sluncem.
    Např. v CSS jsme jednoho cheatera nechali hrát a soutěžili jsme v tom, kdo ho nejvícekrát zabije. Až to omrzí, voteban to jistí :P
  • Jop, a co teprve ten protahlej ksit hrace, kterej vykesoval litr a vic ... a vubec nejlepsi pak byly pripady, kdy vyvojari slohli crack, a vydali ho jako reseni problemu ...

Neni nad to, vysvetlit praktickou ukazkou svym platicim zakaznikum, ze od nich prachy vazne uz priste nechci.
  • Tyhle balancy vetsinou fungujou ale ponekud jinak ... prevazne balancujes trebas na sumu/prumer ratingu ... a to je problem, hodne zasadni. Pak se ti totiz zcela bezne deje (viz wot), ze je v tymu trebas jeden hodne dobrej hrac, a 14 uplnych idiotu. No a pokud jsou u protivnika rekneme lehce naprumerni a lehce podprumerni hraci (pricemz celkem to da stejny cislo) je bitka rozhodnuta - protoze ten jeden jich mozna 10 sunda, ale ten 11 sunda jeho.

Vubec to neznamena, ze proti tobe stoji hrac se stejnym ratingem.
  • Tohle měl "nedávno" Max Payne 3 ne?

Něco takového si vybavuju.
  • Starcraft 2 imho prekvapuje mne ze toto neni bezne, naivne jsem se domnival ze to to je zakadni vec kazde MP hry bez vyberu hracu s podobnym skillem je jakokoliv MP hra totalni kravina aby zacinajici hraci hrali s hracema co maj nahrano tisice hodin OMG
  • Quake live hledá vhodný protivníky dle - http://www.qlranks.com/ ;)
  • :-D Jak krasne brutalni. Ten ksicht cloveka, ktery si myslel, jak nevydrbal s vyrobcem, protahly do onemeleho uzasu, pomalu rudnouci do nepredstavitelneho vzteku, musel vypadat vskutku uzasne:-)
  • Jason_dinAlt
    Normálně bych to přešel, ale vím, že ty lpíš na doslovné přesnosti. Takže vhodnější bude jedno ze dvou:
    a) "na 99,9% to tam bude" - v případě, že si smlouvu nečetl a jen se dohaduješ.
    b) "na 100% to tam je" - v případě, že si smlouvu již četl - méně pravděpodobné.
  • Jo to znam, to dokaze vzdy zarucene pobavit. *1* A to jsem prumerny hrac.
  • bobsh
    Ale co je na cheatech vlastně špatnýho? Podle mě nic, pokud to nekazí hru ostatním hráčům, který cheaty nepoužívaj. Když někdo chce hrát s cheatama, tak proč mu to neumožnit? Proč ho rovnou banovat, když na tomhle serveru nikomu nebude škodit?

Navíc to vlastně bude taková hezká soutěž o to, kdo má lepší aimbot.
  • WarThunder.
    Server dokonce skládá týmy podle odehrané doby - na jakém letadle - co ti jde sestřelovat - poměr win-lose atd. atd.
    Prakticky to porovnává naprostou většinu statistik aby byli týmy vyrovnané. Podle mne jde o dobrý způsob. V každém týmu je většinou "tvůj protějšek". Tedy pokud je z čeho vybírat.
  • Nevím, proč by se měl za tenhle systém vynášet do nebes zrovna noname Respawn, když první, kdo s tímhle přišli byli Rockstaři s Max Payne 3 multiplayerem...
  • Ne tahle hra sama vybere server na který se připojí. Člověk neovlivní nic jiného než region a druh. Nevýhodou je že i když se snaží najít server s dobrým pingem. Tak často se to prostě nepodaří.
  • wenceslaus
    DoW 2 měl matchmaking na základě ratingu hráče. Určitě není samotný... myslím, že i DotA 2 a mluvili o tom i vývojáři War Thunder.
  • Zajímavé. Cheatr může na privátní server ale člověk který si koupí tuto čistě MP (v ceně AAA titulu) variaci Call of Duty si ho založit nemůže.
    Myslím že vývojáři by se měli zaměřit na skutečné problémy (např. SP který je hloupost). Za X hodin hraní jen narazil jen na minimum podvodníků. Myslím že snad jednoho. Jistě globálně půjde o jiné číslo. Ale ta hra má větší problémy.
  • x_ander: ano, toto je ta smutna cast, ze honba za peniazmi (*tfuj - odplul som si :) *) ma za nasledok, ze taka tvrda anti-cheat polici proste v realite nie je aplikovatelna. Sekat hlavy by som im nechcel ale kebyze sa tie decka boja ze dostanu Ban na cely Origin ucet, trikrat by si to rozmysleli...
  • Co sa tyka prveho odstavca, melies o veciach o ktorych nemas ziadnu sajnu.. Druhy odstavec jednoznacne popisuje chybu na strane vyvojarov WoT.
  • O com prosim ta hovoris ? Vacsina cheatov funguje na binarnej modifikacii DLL kniznic. To je jednoznacne preukazatelny stav. Stav postaveny mimo povolene chovanie vo vsetkych zmluvach.
  • Jason_dinAlt
    Mě by se líbilo, kdyby více her podporovalo nějaký systém, který by ohodnotil skušennost každého hráče a pak sestavoval hry hráčů s podobnými vlastnostmi.

Existuje vůbec nějaká multiplayerová hra, která má podobný systém implementován?
  • C-BEAM
    kedysi boli dosť brutálne AP opatrenia, najlepšie boli tie ktoré ti v posledných fázach hry keď si bol v najlepšom prerušili hru a zmazali všetky uložené pozície.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit