Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a tim by skoncilo jejich utrpeni a my by jsme se pripravili o zajimava videa? :-P
  • jonatan.hanzlik
    No...i cheateři si koupili hru a jsem si jistej, že nikde ve smlouvě nemaj napsané, že pokud použijí cheaty, znemožní jim hrát. EA chce aby hráli. Tohle je elegantní a vtipné. Proč ne?
    EDIT: Ok, mají tam napsané, že se jim může odříznout přístup, pokud budou hackování používat. Argument o tom, že EA chce aby hráli ale pořád platí :-)
  • Co je toto prosim vas za blbost ? Cheaterom ban na komplateny origin ucet a hotovo!!!! Ideme teraz tlieskat Respawnu za toto originalne riesenie ? Ze cheaterov nechaju hrat dalej ?
  • Overwatch
    Valve dělá minimálně v Dotě 2 něco hodně podobného už docela dlouho a podle všeho to docela funguje.
  • To bude sranda, az tam budou cheateri brecet a nadavat ostatnim do cheateru, noobu apod.
    Byla by sranda, kdyby danou osobu hra neupozornila, ze byl presunut na "special" server a jak by hraci dlouho trvalo, nez by mu doslo, ze je neco spatne. *1*
  • jonatan.hanzlik
    Dobré řešení :-) Docela mě to pobavilo.
  • Pete.palis
    Vím, že to sem nepatří, ale vyšel nový Molotov Spring trailer (i patch) na "Insurgency" a Games.cz má v 1:30 svý místo *1*

https://www.youtube.com/watch?v=aUgloGYgeug
  • Jak se do lesa volá ... a mají je tam nechat na pořád, velice spravedlivý trest pro ty zmetky :-)))
  • Musím pochválit vskutku originální řešení. *1*
  • Veskoslav
    No láká mě podvádět, abych to pak natočil, jak to vypadá, když se mezi sebou mlátí podvodníci. Ale netuším jak podvádět. Nikdy jsem to nedělal. Jo zkoušeli jsme WH v CS, ale to bylo ještě v době 1.6 a na našem vlastním servru.

Navíc si myslím, že je to trvalé řešení, takže to ani nebudu zkoušet, zbytečně kazit sobě i jiným hru.....
  • Drzim palce hlavne v detekovani cheaterov.
    Pretoze pokial nebudu vediet ze cheatuje, tak ho nepresunu...
    No a kedze cheaterovi sa ukaze ze vedia ze cheatuje, tak nastava klasicky boj.
    Vylepsovanie cheatov tak aby neboli zistitelne.

Takze riesenie je cheatera presuvat tak aby ho to ale neupozornilo ze o nom vedia.
    V tom pripade nebude zhanat novsi aimbot ktory je nezistitelny...
  • nadherne a adekvatni reseni :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit