Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yenda1
    Koukám nejsem sám, kdo ze sebe při pohledu na video polohlasně vyloudil tak dlouho zadržované : "konečně". Po mnohých spekulacích snad konečně přišla jistota pokračovaní. Celá serie je skvělá, i když musím přiznat, že co do kvality a atraktivnosti prostřědí misí nemá Blood Money konkurenci. Mise, která na mě hodně zapůsobila byla druhá z Contracts : The Meat King's Party. Jako kdyby to vypadlo z Dextera. Řezník Sturrock vyvýzne od soudu a tak je třeba vykonat rozsudek po svém. Kvalita serie má stoupající tendenci a tak doufám, že tenhle trend bude pokračovat.
  • huraa! konecne
  • Nevim odkud čerpal autor článku (že ho čeká zrada tech kterým veril), kazdopádne hitman nikomu neveril a nemel prátele. Veril akorát Diane a ta kdyby ho zradila tak to by byl oničem príbeh. Mimochodem nemuze mi nekdo vysvetlit jak vlastne skončil blood money? z toho zaveru jsem to nejak nepochopil: hitman se mel setkat v nejake restauraci s dianou a vypadalo to jako kdyby ji chctel zabit a pak to skončilo. Vubec sem to nechapal
    • ales.smutny
      Autor čerpá z oficiálního fluffu...který je sice značně generický a zní nablble, ale... jak jsme nakoupili, tak prodáváme...:)
    • Z toho, co píšeš, mám dojem, že jsi nehrál poslední misi a neviděl závěrečný filmeček...
    • RakeW
      Já už si to moc nepamatuji, ale myslím, že se tam Hitman nesetkal s Dianou, ale s někým úplně jiným a neznámým. Každopádně i kdyby to Diana byla, tak to nebylo poznat.

Ale možná už mi paměť tolik neslouží.
      • RakeW
        Ok, v tom případě si to už fakt nepamatuju. Dík za osvětlení.

EDIT:
        Tak vlastně ne. Fakt to nechápu: http://www.youtube.com/watch?v=XG5EGiO8uZw.
        • Zayl
          Co přesně na tom nechápeš? Tohle je hlavně ending cinematic bez kontextu. Podívej se na to od cutscény před tím pohřbem, kdy Diana 47 uspí injekcí. Kolem dokola nikdo pořádně neví kdo přesně Diana je(tedy spíš pro koho opravdu pracuje), právě kvůli tomuhle konci. Holt cliffhanger, předpokládám že se něco nového dozvíme v pokračování.
          • RakeW
            To si pamatuju, ale z čeho usuzujete, že k tomu Číňanovi přišel za Dianou?
            • RakeW
              Tak tos mi vlastně nic novýho nepověděl. Co bylo předtím, si pamatuju dobře :).
            • Zayl
              Uh. Si mě špatně pochopil. Ten konec nemá nic společného s tím co jsem říkal, to se stalo předtím. Ještě před pohřbem. V sekvenci- 47 sedí ve svém hideoutu, čístí zbraně, Diana přijde, zabije ho(naoko samože, uspí), potom hraješ pohřeb kde tě oživí, ty všechny postřílíš. A potom je ten konec který jsi nalinkoval. Co se stane potom se dozvíme předpokládám v Absolution.
      • Zayl
        Ale setkal, těžko by mu někdo jiný než ona pomohl, protože ho dohromady znají 3 lidi. Diana, Smith, a Mei-Ling.

A Bille ty meleš nesmysly. Nesetkal se s ní v žádné restauraci, ale v té díře ze které operoval a Diana a 47 jsou jediní dva kteří přežili útok Franchise na Agency. Možná by ti ten konec byl jasný kdybys ho vůbec hrál / dávál pozor.
        • tak tobe ten konec taky není jasny když ríkaš ze to video v restauraci nedava smysl a že se smysl dozvíme v absolution tak nemel
  • Ano! Ano! Anooo! Konečně!
  • tady je plno noobu ktery začali hrat hitmana od blood money, každopádne ja byl fanoušek ješte když vyšel první díl a každý to kritizoval jak je to nehratelný a nemorální. Ted tady každý delá ramena a dáva rozumy. Dovolim si tvrdit ze ja jsem tady jedinej kvalifikovanej se k tomu vyjadrovat jak ta hra ma vypadat
    • USER47
      eh...:D
    • ne asi, ja uz jsem tricatnik a vsechny dily jsem dohral nekoholikrat, neznam lepsi hru, dokonce jsem si podle prvniho dilu zmenil nick :D KONECNE pokracovani, zrovna jsem dohral znovu contracts, jako kazdy rok :D
    • Ach to ego, viď? *7*
    • Taky jsem je všechny hrál a dohrál..několikrát. A myslím, že nás je tu více, tak si nehraj na jediného pana kvalifikovaného. A když jsme u toho, nikdo z nás tady nemá co vyjadřovat jak to má vypadat. To necháme na vývojářském týmu. A budeme se těšit!
  • No, jsem zvědav. Snad nedopadne stejně jako všechny hitovky poslední dobou. Takže raději se netěšit, protože pak se vždycky všechno pos...kazí.
  • S trochou štěstí bude příští rok štědrý na stealth akce. Pokud se nic nepokazí, tak můžou vyjít - Hitman 5, Thief 4, Metal Gear Solid Rising a Splinter Cell 6.
    • Rising bude mit se stealth malo spolecneho, ale tesim se na ten dil. Hideo Kojima ma fakt super hry.
      • Proč by měl mít se stealth málo společného? Sami tvůrci prohlásili, že ve hře nebudeš muset nikoho zabít...
  • Tuhle herni serii mam hodne rad mam doma vsechny ctyri dily v originalkach v holohlaveho se mi nejvice libily postupy prevleky a proste vse pred nedavnem jsem cetl ze je znacka pohrbena a jsem rad ze neni :) jinak posledni dil nasadil latku hodne vysoko navic zname tvar Diany a dokonce jsem ti oblibil hlavniho zaporaka (toho manika na vozicku-Jack Alexander). takze jsem zvedav kam se to posune dal (a to nejen zemepisna mista misi ) a propos Hitman mel kanarka jako mazlicka ze by presel na hada?:D
    • Tvář Diany? Nevěřím. Máš nějaký screenshot?
    • Ludo
      Diana sice vystupovala v Blood Money v mnohych cutscenach. ale myslim, ze nikdy neukazali jej tvar.
  • Paul_cz
    Konečně...sice o 4 roky později, ale...konečně.
  • Velmi rad bych jsem se na to video kouknul, ale bohuzel mi to pise "video not found"... Kazdopadne -KONECNE!!!- Asi si pujdi zahrat Hitman 3 a Blood money

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit