Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RezavejTank

    Chucel pořád zkažený :/

  • Wolfcastle

    Odporná doba kde se přebarvují postavičky ve hře jen kvůli extremistické menšině a výsledky AI která vyhodnocuje kriminalitu se musí ignorovat protože její naprosto logické závěry jsou moc rasistické....

  • uher

    Ve státech určitě, ale bacha aby tě tam nezavřeli...

  • UltraeMK

    Mimo jsou lidi,kterým toto vadí,což jsou zároveň i lidi,kterým vadilo i KC:D, chuchelem to neskončí a bude hůř.

     Určitě věřím,že černý chuchlík byl HNED v USA tak moc rasisticky bijící do očí,že bylo nutné co nejdříve změnit jeho barvu,aby neklesly prodeje.Hra vyšla 7. března 2018 a doteď byl chuchlík černý a ty články co na to upozorňovaly jsou starý 8 měsíců. Amanitu to určitě tak moc trápilo celou dobu, že to změnili až teď.

     Každopádně tak či tak, právě to, že změnu udělali až teď, těm lidem, co na to upozorňovali, vadí. Když si najdete autora jednoho ze zmiňovaných článků citovaných v tomto,pan Steven Scaife je na svém Twitteru sice rád, že to udělali, ale nemyslí si, že to řeší tento problém a kvůli tomu to vlastně Amanita udělala,ne?

     Čili si myslím, že si Amanita vlastně ani moc nepomohla. Kritici černého chuchela jsou stále nespokojení, protože to udělali až teď a i po změně barvy se ta postavička chová tak, jak se chovala, když byla černá. Odpůrci jsou proti, protože byl černý a zastánci černého jsou taky proti, protože si Amanita nechala nesmyslně nadiktovat od SJW a neobhájila původní podobu.

  • mikezz

    Porovnávaš úplne odlišné prípady čo sa kontextu týka a aj technickej implementácie. To porovnanie je mimo. 

  • Otázka je zda bude mít Level 284 s černým Chuchlem od teď nějakou sběratelskou hodnotu :-) 

  • drasta

    Trikrat se nadechni a vydechni a rekni si nahlas ze prebarveni absolutne abstraktni postavicky ve hre cileny na deti mezi 5-12 let je zacatek obrovskyho pruseru.

    Pruser neni prebarveni Chuchla. Pruser jsou lidi s extremnima nazorama bez spetky sebereflexe ktery se chytaj za ruce s dalsima podobnejma lidma a ujistujou se v tom jak je jejich extremismum v poradku. Je jedno jestli SJW nebo anti-SJW.

  • iSpirit

    ne, ty to nechápeš, on to popsal zcela správně. 

  • iSpirit

    Takhle svět není jednoduchý. Já rozhodně nejsem SJW. Jen nebudu zavrhovat Amanitu za jejich svobodbné rozhodnutí. Navíc Chuchel jako Black Face stejně vypadal. Tak nevím, kde je problém.

  • SJW by měl někdo říct, že touto změnou (černá -> oranžová) kopírují vývoj v Bílém domě kde žije přezident (Obama -> Trump) a je to tedy skrytá podpora Trumpa!!!

  • Nevěřil jsem, že nastane den, abych  zde souhlasil s nickem obsahující GGG...

  • Lukass

    Vubec to nechapes,  to je zacatek,  zacatek obrovskyho pruseru. 

  • Ty sám jsi SJW, tak to se není co divit, že jsou ti protivníci SJW protivní. To je tak nějak logické.

  • drasta

    Tobe pripada ze to ze se tvurci roztomile detske hry snazi vyhnout zbytecne kontroverzi prijde jako fanatismus a zaroven jim prejes aby zkrachovali.

    Jak se snaha byt co nejmin konfliktni presne doplnuje s fanatismem? Mas pocit ze se zmenou barvy chuchla snazi protlacit nejakou tajnou agendu? Nebo ze to je extremni krok proti anti-SJW komunite? 

    Nn oni se proste snazi prezit bez toho aby jejich hra cilena na deti byla spojovana s rasismem. Chtit po tvurcich detskych her aby bojovali proti SJW komunite je proste absolutne mimo a tahle smutna a precitlivela doba si bohuzel obcas zada podobne zoufale kroky.

    Uprimne to Amanite vubec nezavidim protoze tenhle jeden clanek je proste dostal do pozice kdy nemuzou udelat nic dobre ale vzhledem k tomu jak jsou naladena media napr. v US je tenhle krok to mensi zlo. Podobny hry nebudou kupovat deti sami ale ve valne vetsine rodice kteri muzou znat Amanitu prave a jenom z medii a tezko si predstavit ze by nekdo diteti koupil hru ktera je spojovana s rasismem at uz je to spojeni ferove nebo neni.

  • Lukass

    Nemyslim si

  • drasta

    Podle reakci to vypada ze tu par fanatiku je ale lidi z Amanity to nejsou.

  • Šílenství je na postupu. Za chvíli nás budou zavírat za to, že jsme bílí. Protože je to projev rasizmu.

  • Lukass

    Za to co bych chtel napsat bych dostal dozivotni ban. 

    Takze snad jenom to ze Samorost byla posledni hra kterou sem od tech fanatiku z Amanity koupil.  Doufam ze zkrachujete!!! 

  • Dr-Zoidberg

    True story.

    Brothers, its time to pick up our weapons and show the world, that we're no pushovers!

  • TheGGG

    odboj partizánů za druhé světové války taky nemohl přinést vítězství, přesto se lidé stavěli na odpor, jako symbol vzdoru, existence svobodné vůle a snahy potrápit okupanty...

    toto je podobné, nepřátelská ideologie se snaží nakazit zábavní průmysl a šířit pomatené názory a zdraví lidé se jim stavějí na odboj skrze komentáře, ostrá satirická videa na YT a review bombing... může to působit jako málo, ale když nic jiného, alespoň to postup temných sil zpomaluje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit