Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skuteční rasisti jsou ti, kterým chuchel vadil. To oni rozlišují lidi podle barev.

  • Paul_cz

    Další důvod proč si Vávra zaslouží respekt. Ten raději pošle vřískající outrage factory do háje než aby kvůli nim ničil vlastní dílo. Amanita mě zklamala. Měli vysvětlit, že o žádnej rasismus nejde, že Chuchel je koule prachu a nemá s americkým otrokářstvím nic společného.

    • iSpirit

      a pak tě okrade. Borec ten Vávra 😂

      • Paul_cz

        Nevím o čem mluvíš, mě nikdo neokradl kromě dvou šmejdů, co mi ukradli kolo, když mi bylo 9.

    • Ono taky záleží jak moc máš na výběr, že jo.
  • TheGGG

    hyperkorektním SJW fanatikům se nesmí ustoupit ani o píď... ti nikdy nebudou spokojení, protože kdyby jednou uznali, že nastal den, kdy je nic neuráží, tak by se stali nepotřebnými a museli se začít živit prací jak normální lidi...

    proto vycházejí takové články jako: god of war je propagátorem toxické maskulinity, spider man na ps4 je špatný protože spidey pomáhá policajtům, lara croft podporuje bílý kolonialismus, last of us 2 trailer má příliš mnoho násilí na ženách, far cry V příliš paroduje problematiku bílého nacionalismu a držení zbraní, ghost of tsushima ještě nevyšla a už je problém s tím že na E3 hrál na japonskou flétnu běloch, cyberpunk 2077 uráží kultůru transexuálů, RDR 2 málo reflektuje problémy otrokářství a podporuje násilí na ženách.... no takový KCD je už asi všem známý a že i třeba takový warhammer 40 000 začne mít problémy, protože korektníci zjistili, že neexistují v lore ženy space marines, to už člověka asi nepřekvapí...

    nejlepší zroj pobavení jsou na to kotaku, polygon, vg247 a další...

    snad i ten nejkorektnější z redaktorů games musí uznat, že toto už je magořina která je daleko za hranicemi nějaké snahy o fungující moderní společnost...

    a vtipné na tom je, že v 90 % případů nemá problémy ta menšina, ale naprosto pomatený bílý milénial, liberál, který má potřebu do všeho strkat r*pák.... klidně si mě smažte, ale netvrď že vám to připadá normální... palec na horu pro vávru a každého devs kdo se jim vysměje....

    PS: pokud s němi souhlasíte, pak nevím, proč tu god of war dostal 10/10 nebo 9/10 či kolik to bylo, když podporuje toxickou maskulinitu....?

    • Nevěřil jsem, že nastane den, abych  zde souhlasil s nickem obsahující GGG...

    • Taronyu

      Liberálmi by som ich určite nenazval. Tí od liberálnosti majú dosť ďaleko.

      • Sú to liberálni extrémisti, ktorí síce každého označujú za fašistu, ale sami sa najviac podobajú fašistom - chcú presadzovať len svoj názor, upravovať normy, zákony aj vnímanie ľudí na svoj obraz, nepripúšťajú logickú argumentáciu ani diskusiu k problematike, pretože každý kto s nimi nesúhlasí je rasista/ fašista/ homofób/ nacionálny extrémista/ sexista. 

        Liberáli sú liberálni, preto by nemohli okliešťovať slobodu a demokraciu cenzúrou a povinnými kvótami  a likvidáciou umeleckého prejavu. 

        Smola je, že drvivej väčšine normálne zmýšľajúcich je to jedno, lebo si myslia, že z toho nič veľké nemôže byť. preto sú najhlasnejší práve SJW. 

      • TheGGG

        tak neo-liberálové, ale sami se označují za liberály...

    • BohumilCisar

      Souhlasím. Nejhorší je, že tyto problémy rozpoutává jedinec na základě jeho názoru a vůbec se to nemusí týkat toho, že by "menšina" byla nespokojena. Prostě ten jeden aktivní blb začne křičet a mlátit do země, ostatní to začnou sdílet jak diví a hned je z toho poprask.

      U RDR2 pro někoho bylo skandální to, že postavu Charlese (což je míšenec černocha a indiánky) nadaboval někdo, kdo není ani indián ani černoch.

      Amanita tímto tahem klesla na úplné dno. Jestliže si nedokáží stát za svým dílem a budou ustupovat pár křiklounům, tak jsou to u mě obyčejní srabi, které nikdy nepodpořím jediným haléřem. 

    • NEkromanT

      Pod tweety Amanity o týhle změně - doslova ani jeden z těch lidí, kteří jim vzdávají hold za to nebo nazývaj haterama ty, kteří se tomu diví, není černoch. Zajímavý.

  • jenda84

    Amanita Design - chápu, že kvůli prodejům a kvůli obavám z ignoru ze strany zejména US zákazníků to byl asi logický krok, nicméně je to FAIL a mrzí mě, že jsem si Chuchel pořídil. Jestli to tady někdo  z Amanity čte - jděte se vycpat borci, jste poserové, co se nechaj semlít timhle novodobym shitem a obrácenym rasismem. 

    • Lepe bych to nerekl. Kazdej ustupek tyhle sjw rakovine jim dava jenom vetsi moc.

    • Nemyslim, že jde o obrácenej rasismus. Jak říkaj - chtěj mít Chuchla pozitivního a ne, aby se o něm mluvilo jako "o té hře s černouškem". A taky si myslim, že jim jde hlavně o peníze. Na druhou stranu je prostě oranžovej hnusnej (a určitě tím urazí toho Trumpa, jak tu někdo psal :). Možná měli sáhnout po nějaké lepší barvě. Tmavě modrá by byla v pohodě. Myslím si jen, že prostě zbytečně se bojej, že jim to může finančně uškodit. Ono se to třeba na Androidu nijak zářně neprodává, pokud jsou ty statistiky tam pravdivý a asi se tohodle lekli. Zvláštní na tom je, že fakt nepodlehli nějaké kampani... přecejenom KC:D zažilo docela shitstorm kvůli neexistujícím černochům v českém středověku a vykvákli se na to. Jedinej černoch tam byl v questu s halucinacema. Možná si z toho měla i Amanita udělat legraci a neřešit nesmysly. Ale asi fakt - prachy jsou prachy. :-) 

      • toka

        Je to obrácený rasismus. Oni efektivně diskriminují černochy tím, že přebarvili postavičku na oranžovo a ještě k tomu dodávají, že černá být nemůže. Jestli tohle není diskriminace na základě barvy pleti, tak co?

    • Nemyslím si, že jde o prachy, spíš fakt nikoho nechtěj ranit. Navíc SJW hry nekupují.

      • Sr_Lobo

        Upřímně koho tohle raní ten by měl jít vyhledat odbornou pomoc, protože až ho potká v životě něco opravdu špatného, tak půjde asi rovnou skočit pod vlak.

  • Tak, ještě označit skřítka ze Samorostu za člena Ku Klux Klanu, a máme to všechno.

  • Sarra

    Je smutné, že další firma ustupuje tomuto novodobému duhovému fašismu a to ze strachu o své zisky a image v očím pár jedinců. Čím více jim budeme ustupovat, tím více si budou dovolovat a bude to jenom horší a více bizarnější než je teď (USA je krásný příklad). 

    Jedna věc je boj proti skutečnému rasismu a druhá věc jen vymýšlet si rasismus tam kde není a pak proti němu bojovat, to se bohužel dneska děje velmi často, protože někteří pozéři se chtějí veřejnosti vnucovat jako ti správní a pokrokový lidé.

    Divím se, že v USA ještě nemají nějaké ministerstvo, které by vyhledávalo tento pseudorasismus a následně se domáhalo "nápravy" v zájmu všeholidu. 

  • NEkromanT

    představ si, že máš svůj život tak prázdnej, aby tě trápily a řešils takovýhle p*čoviny...

  • Ustoupit znamená souhlasit a aktivně podporovat současný trend politické aj. korektnosti, která podle mě poškozuje společnost jako celek. Pochopil bych to jedině tehdy, kdyby měli zákaz prodat svůj produkt kvůli vzhledu té postavy. To ale neměli. 

    Proto Amanita aktivně podporuje a plně souhlasí s korektnostním šílenstvím a řadí se po bok těchto bojovníků, kteří možná i nevědomky poškozují tzv. západní společnost. Gratuluju! 

    :/

    • redicius

      takže je špatně, když Amanita nechce nikoho urazit? pro tebe je to opravdu až taková křivda, že je Chuchel oranžovej? nebo si hraješ na revolucionáře a budeš trvat na sebevětší blbosti jen proto, že druhýmu to může vadit a tobě ne? nechápu.. nemá Amanita právo si Chuchla udělat jak se jí zlíbí? kdo jinej by o něm měl rozhodovat? :D

  • skaven

    a oranzovi ludia ? napr taky Trump? tiez by sa mali ozvat


  • Rozumím tomu, že existují skupiny lidí, kterým ta černá kulička s oranžovou tlustou pusou připadala jako karikatura černouška a že jim to může vadit. Že to tak prostě cítí, že se jich to dotklo, a že to třeba nemyslí politicky. Ale nepochopim, že na jejich "tlak" vývojáři kývnou. Vždyť i slepec musí vidět, že vyladěnej design Amanity to totálně zmrvilo. Já když to v deset večer četl na jejich instáči, tak jsem si myslel, že je to předvánoční žert a až ráno pochopil, že to myslej vážně a že ho změnili všude i ve videích. Jak Stalin když mazal lidi z fotek... Tím krokem se spíš přiznali k nějakému rasismu - protože kdyby to nemysleli rasisticky, tak to přece nezmění a stojí si za tím, že je to prostě roztomilá koule chlupů a ne ošklivá karikatura černouška se špatným chrupem... nebo nevím. Fakt je mi líto, co udělali. Pro mě je chuchel černej. Jestli si vývojáři spočítali, že jim to v Americe zvýší prodeje, tak ok. Peníze jsou to hlavní a z něčeho žít musej, ale trochu se obávám, že zbytečně podlehli tlaku menšiny internetových prudilů. Já do dneška neslyšel o tom, že by barva Chuchla někomu vadila...

    • celoush

      Já respektuji, že vyslechli nějaké názory a rozhodli se nakonec udělat takhle radikální změnu. Rád bych se tu s vámi bil do prsou, že zbytečně vyměkli, ale já jim asi rozumím. Nicméně to připodobňovat k praktikám Stalina a obviňovat rovnou vývojáře z přiznání k rasismu ... to už zase nedávám já.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit