Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RezavejTank

    Chucel pořád zkažený :/

  • Wolfcastle

    Odporná doba kde se přebarvují postavičky ve hře jen kvůli extremistické menšině a výsledky AI která vyhodnocuje kriminalitu se musí ignorovat protože její naprosto logické závěry jsou moc rasistické....

  • Otázka je zda bude mít Level 284 s černým Chuchlem od teď nějakou sběratelskou hodnotu :-) 

    • uher

      Ve státech určitě, ale bacha aby tě tam nezavřeli...

  • Šílenství je na postupu. Za chvíli nás budou zavírat za to, že jsme bílí. Protože je to projev rasizmu.

  • Lukass

    Za to co bych chtel napsat bych dostal dozivotni ban. 

    Takze snad jenom to ze Samorost byla posledni hra kterou sem od tech fanatiku z Amanity koupil.  Doufam ze zkrachujete!!! 

    • drasta

      Podle reakci to vypada ze tu par fanatiku je ale lidi z Amanity to nejsou.

      • Lukass

        Nemyslim si

        • drasta

          Tobe pripada ze to ze se tvurci roztomile detske hry snazi vyhnout zbytecne kontroverzi prijde jako fanatismus a zaroven jim prejes aby zkrachovali.

          Jak se snaha byt co nejmin konfliktni presne doplnuje s fanatismem? Mas pocit ze se zmenou barvy chuchla snazi protlacit nejakou tajnou agendu? Nebo ze to je extremni krok proti anti-SJW komunite? 

          Nn oni se proste snazi prezit bez toho aby jejich hra cilena na deti byla spojovana s rasismem. Chtit po tvurcich detskych her aby bojovali proti SJW komunite je proste absolutne mimo a tahle smutna a precitlivela doba si bohuzel obcas zada podobne zoufale kroky.

          Uprimne to Amanite vubec nezavidim protoze tenhle jeden clanek je proste dostal do pozice kdy nemuzou udelat nic dobre ale vzhledem k tomu jak jsou naladena media napr. v US je tenhle krok to mensi zlo. Podobny hry nebudou kupovat deti sami ale ve valne vetsine rodice kteri muzou znat Amanitu prave a jenom z medii a tezko si predstavit ze by nekdo diteti koupil hru ktera je spojovana s rasismem at uz je to spojeni ferove nebo neni.

          • Lukass

            Vubec to nechapes,  to je zacatek,  zacatek obrovskyho pruseru. 

            • drasta

              Trikrat se nadechni a vydechni a rekni si nahlas ze prebarveni absolutne abstraktni postavicky ve hre cileny na deti mezi 5-12 let je zacatek obrovskyho pruseru.

              Pruser neni prebarveni Chuchla. Pruser jsou lidi s extremnima nazorama bez spetky sebereflexe ktery se chytaj za ruce s dalsima podobnejma lidma a ujistujou se v tom jak je jejich extremismum v poradku. Je jedno jestli SJW nebo anti-SJW.

            • iSpirit

              ne, ty to nechápeš, on to popsal zcela správně. 

  • Phillios191
  • iSpirit

    Bojovnící proti SJW jsou několikanásobně otravnější, trapnější než samotní SJW.

    • Ty sám jsi SJW, tak to se není co divit, že jsou ti protivníci SJW protivní. To je tak nějak logické.

      • iSpirit

        Takhle svět není jednoduchý. Já rozhodně nejsem SJW. Jen nebudu zavrhovat Amanitu za jejich svobodbné rozhodnutí. Navíc Chuchel jako Black Face stejně vypadal. Tak nevím, kde je problém.

    • TheGGG

      to těžko, vzhledem k tomu, že SJW jsou ti co likvidují jeden brand za druhým a ničí (nejen) zábavní průmysl.... že se zdraví rozum staví na odpor je jen v pořádku.

      No ale to co jsi napsal, to je asi tak přesně to, co bych od SJW očekával...

      • PanS

        Nezdá se, že by ten boj za zdravý rozum přinášel dostačující výsledky, když tady o tom čtu pomalu u většiny článků. Kromě toho že to je neproduktivní je to navíc otravné (byť něco takového by nikdy nemělo zamezit šíření názoru, ať je jakýkoliv). Je to jako hádka v mateřské škole, provokatér a ten, kdo mu na to skočí. Kdyby to bylo jednostranné, tak tenhle konflikt nemá šanci pokračovat. Takhle je to bohužel odsouzené k věčné existenci.

        • TheGGG

          odboj partizánů za druhé světové války taky nemohl přinést vítězství, přesto se lidé stavěli na odpor, jako symbol vzdoru, existence svobodné vůle a snahy potrápit okupanty...

          toto je podobné, nepřátelská ideologie se snaží nakazit zábavní průmysl a šířit pomatené názory a zdraví lidé se jim stavějí na odboj skrze komentáře, ostrá satirická videa na YT a review bombing... může to působit jako málo, ale když nic jiného, alespoň to postup temných sil zpomaluje

          • Dr-Zoidberg

            True story.

            Brothers, its time to pick up our weapons and show the world, that we're no pushovers!

    • NEkromanT

      Ne.

  • TheGGG

    hyperkorektním SJW fanatikům se nesmí ustoupit ani o píď... ti nikdy nebudou spokojení, protože kdyby jednou uznali, že nastal den, kdy je nic neuráží, tak by se stali nepotřebnými a museli se začít živit prací jak normální lidi...

    proto vycházejí takové články jako: god of war je propagátorem toxické maskulinity, spider man na ps4 je špatný protože spidey pomáhá policajtům, lara croft podporuje bílý kolonialismus, last of us 2 trailer má příliš mnoho násilí na ženách, far cry V příliš paroduje problematiku bílého nacionalismu a držení zbraní, ghost of tsushima ještě nevyšla a už je problém s tím že na E3 hrál na japonskou flétnu běloch, cyberpunk 2077 uráží kultůru transexuálů, RDR 2 málo reflektuje problémy otrokářství a podporuje násilí na ženách.... no takový KCD je už asi všem známý a že i třeba takový warhammer 40 000 začne mít problémy, protože korektníci zjistili, že neexistují v lore ženy space marines, to už člověka asi nepřekvapí...

    nejlepší zroj pobavení jsou na to kotaku, polygon, vg247 a další...

    snad i ten nejkorektnější z redaktorů games musí uznat, že toto už je magořina která je daleko za hranicemi nějaké snahy o fungující moderní společnost...

    a vtipné na tom je, že v 90 % případů nemá problémy ta menšina, ale naprosto pomatený bílý milénial, liberál, který má potřebu do všeho strkat r*pák.... klidně si mě smažte, ale netvrď že vám to připadá normální... palec na horu pro vávru a každého devs kdo se jim vysměje....

    PS: pokud s němi souhlasíte, pak nevím, proč tu god of war dostal 10/10 nebo 9/10 či kolik to bylo, když podporuje toxickou maskulinitu....?

    • Nevěřil jsem, že nastane den, abych  zde souhlasil s nickem obsahující GGG...

    • Taronyu

      Liberálmi by som ich určite nenazval. Tí od liberálnosti majú dosť ďaleko.

      • Sú to liberálni extrémisti, ktorí síce každého označujú za fašistu, ale sami sa najviac podobajú fašistom - chcú presadzovať len svoj názor, upravovať normy, zákony aj vnímanie ľudí na svoj obraz, nepripúšťajú logickú argumentáciu ani diskusiu k problematike, pretože každý kto s nimi nesúhlasí je rasista/ fašista/ homofób/ nacionálny extrémista/ sexista. 

        Liberáli sú liberálni, preto by nemohli okliešťovať slobodu a demokraciu cenzúrou a povinnými kvótami  a likvidáciou umeleckého prejavu. 

        Smola je, že drvivej väčšine normálne zmýšľajúcich je to jedno, lebo si myslia, že z toho nič veľké nemôže byť. preto sú najhlasnejší práve SJW. 

      • TheGGG

        tak neo-liberálové, ale sami se označují za liberály...

    • BohumilCisar

      Souhlasím. Nejhorší je, že tyto problémy rozpoutává jedinec na základě jeho názoru a vůbec se to nemusí týkat toho, že by "menšina" byla nespokojena. Prostě ten jeden aktivní blb začne křičet a mlátit do země, ostatní to začnou sdílet jak diví a hned je z toho poprask.

      U RDR2 pro někoho bylo skandální to, že postavu Charlese (což je míšenec černocha a indiánky) nadaboval někdo, kdo není ani indián ani černoch.

      Amanita tímto tahem klesla na úplné dno. Jestliže si nedokáží stát za svým dílem a budou ustupovat pár křiklounům, tak jsou to u mě obyčejní srabi, které nikdy nepodpořím jediným haléřem. 

    • NEkromanT

      Pod tweety Amanity o týhle změně - doslova ani jeden z těch lidí, kteří jim vzdávají hold za to nebo nazývaj haterama ty, kteří se tomu diví, není černoch. Zajímavý.

  • UltraeMK

    Rád bych upozornil,že postavičce zůstali černé ruce a nohy! Je to stále rasistické? Nechme rozhodnout ty,co s tím začali,hádám.

  • BohumilCisar

    Schválně, jestli se teď budou cítit uraženi i zrzci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit