Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude snad první česká hra bez cz dabingu, i ten Polda se na to zmohl, přijde mi trochu divný že se dělaj s detailama jako jsou správný klenby u baráků aby všecko bylo jakože doopravdy a pak tim dabingem totálně zabijou imerzi. Docela přemejšlim, že ten dabing vypnu uplně a budu texty jen číst
    • Mart9
      Klenby vidí všichni, dabing zajímá pár tisíc Čechů... bohužel. Ale pokud Češi byli v Top 3 backerů na KS, bylo by fér dabing udělat.
      • Jestli to ma byt dabing takovej, jako vidime posleni leta, tak radeji snad ani ne, diky
      • Paulcz
        Slovanů je více než pár tisíc. A lidí, kteří by hráli historickou hru v originále také.
        • No a nakonec to stejně budou kupovat hlavně Češi, Rusové, Poláci. Amíky to moc zajímat nebude a na Asii je tam moc málo lolitek s obřimi meči. Nevadí mi že tam nebude pes, medvědi, crafting a děti nebo že si hráč nebude moct pořídit hrad, ale tohle docela jo. Umíte si předsatvit ten mumraj, kdyby poláci vydali Witchera bez polskýho dabingu? To by bylo řevu.
          • Fordzy
            Hochu, když CDprojekt dělal Zaklínače tak měli za zadkem Atari, která jim financovala vývoj, obstarala reklamu atd. A potom nebyl problém udělat 10 dabingů. Warhorse jedou čistě na svoje triko, s tím že Deep Silver jim akorát vyrobí krabice a rozešle do obchodů. Už přestaňte porovnávat Warhorse s AAA studiama, která maji za zadkem publishera.
            • SalemCZ
              Moc českých her se neodehrávalo v Čechách s Čechy. Sice tu nebudou černoši, ale ani v Českým království nežili Češi, jelikož nemluví v té hře nikdo česky.
            • Fordzy
              Bugr: Žádná Česká hra nikdy neobsahovala tak velke mnozstvi dabovanych dialogů jako Kingdom Come.
            • Polsky neumim, ale zkoušel jsem český dabing jen u prvního dílu a bylo to tak otřesný, že sem to rychle zase přepul zpátky do angličtiny. Ani velký prachy nezaručujou dobrý výsledek.
            • ucho
              Bugr: český dabing, obzvlášť kvalitní, by stál fůru peněz i času. jednoduchá matematika: nevyplatilo by se to.
            • Žadná česká hra nebyla AAA, všechny od Dračí Historie dál měly dabing, tak kde je problém?
          • Paulcz
            Potenciál to má celosvětově z různých důvodů a tyhle stereotypy jsou spíše jen v tvé hlavě.
            • Krom toho že jsou to japonská RPG, toho s nimi opravdu nemají nic společného :D
            • Hlavně DS a BB mají do japonskýho rpg hodně daleko...
            • Tam jsou nerealistické obří meče a architektura co by se dle zákonů fyziky a statiky sesypala jako domeček z karet, postavy ani nemaj zasahové zóny a v reálném světě ještě nikdo šermìrský souboj metáním kotoulů nevyhrál, takže bohužel *4*
            • Dark Souls, Demons Souls, Bloodborne :)
            • Fordzy
              Nevim jak v japonsku, ale když jsem se podíval do jakých jazyků přeložili titulky v traileru, tak ocividne je zajem o hru v Číně i Thajsku.
            • Že Vávra mluvil ještě neznamená, že to dává smysl. ;D
            • Paulcz
              Zrovna o Japonsku mluvil Vávra v tom smyslu, že tam je o takovou hru zájem :)
            • Ok doporuč mi japonskou rpg hru ve stylu KC bez těch jejich přepálených blbinek, manga stylu, s realistickou grafikou a příběhem ty stereotype
  • RedEagle
    Ak to náhodou vyjde v rovnakom čase ako Mount and Blade 2 Bannerlord očakavam že Vavra bude mat zisk 0 :))
  • Za sebe muzu rict, ze souhlasim a ani nemam v planu si poridt (vcetne Mafie, ktera mi taky prijde nic moc, ikdyz byl v prvnim dile Vasut aspol)
    • Pockej to jako myslis to co vyslo nedavno s cernochem v hlavni roli? ok ... *4*
  • Tohle bude průšvih roku na CZ/SK herní scéně. Už se na to těším.
  • Mám rozpísaný článok 100 dôvodov prečo nenávidím Kingdom Come a už mám vyše 200 dôvodov, takže to budem musieť škrtať. A to hra ešte ani nevyšla.
    • Mart9
      1. Dan Vávra
      2. Dan Vávra
      3. Dan Vávra
      4. Dan Vávra
      5. Jsem blbec
      6. Dan Vávra
      .
      .
      200. Dan Vávra
      • No asi stejne jako článek od Vávry o Skyrimu:

1. Bethesda
        2. Tod Howard
        3. Tod Howard.
        4. záchody
        5. draci
        6. všechno umím líp
        .
        100. mám velké ego
    • ? Proste se na to vybodni a zapomen ze ta hra existuje, proc mas tohle zapotrebi nekam psat? *8*
  • Vzdycky me pobavi jak se pokazdy kdyz nekdo neco vytvori, odkudsi vyroji hromady mudrcu, ktery vedi nejlip jak je to cely naho*no a jak mel autor radsi stejne jako oni kybicovat na netu a nes*at se do veci, na ktery zadnej cech logicky nema.
    • Pan_Klobouk
      Vavra = mudrc, ktery vi nejlip jak co delat a jak je vsechno na hovno, jen on vi jak to udelat nejlip... a zaroven se se*e do veci, na ktery nema.

Zda se mi to celkem vyrovnane, Vavra jen sklizi co zasel, vecny kybic a chytrak to ted schytava od dalsich kybicu a chytraku. A to nam KCD zatim jeste ani nevysla, pockej v unoru, to bude teprve mazec. ;)
      • Vavra si muze kibicovat jak se mu zachce, narozdil od ostatnich rozumbradu totiz nezustava u drzkovani a neco dela.
        Pokud se nekdy rozhoupes taky neco vytvorit, projdes si tim samym.
        • Pan_Klobouk
          Co Vavra dela? Za posledni roky jen dzkuje na vsechno. A kdyz ma neco ukazat, pricemz to neco je nejlepsi hra na svete, pac takove on umi, vzdycky vyleze jen nejake vtipne video.

Pred KCD zkousel tu sci-fi akci, kterou zarizli hned v zarodku, nikdo to nechtel a chvili pred tim ho vyhodili od Mafie II, pac mu to neslo a jen si desne vymejslel. Takze co ten Vavra dela a udelal, za posledni roky tak uzasneho?

Nicmene puvodni pointa byla jasna, lidi drzkujou na nekoho, co jen drzkuje. Coz by melo byt v pohode. Cesi tak nejak obecne jen drzkujou, je to nas narodni sport. ;) A jsme v tom dobri. ;D
          • Ste pitomci. A pravdepodobne jste infantilni (zijici z kapesnyho vlastnich rodicu) coz doufam, protoze jeste mate hodne casu nekam se posunout, ale prave ted urazite cloveka, kterej vykonal neco co Vasemu dilu nesaha ani po kotniky (ano jsem si tim jistej)

A ted nemluvim ani tak k tobe klobouku, ale ke vsem ktery jste mu to lajkli.

To co jste tady predvedli je neco na urovni plivani na cloveka, kterej zachranil lidi z plamenu.
            • Pan_Klobouk
              Vavra zachranil lidi z plamenu. To je nejvetsi for. Doufam, ze mu da prezident medaili, nebo tak neco. ;)

Jeste jednou sesumiruji, nic primarne proti Vavrovi, prvni Mafie je dobra hra. Ovsem neni to jen jeho hra, to zaprve a zadruhe je to IMHO poslepovane ze vsech mafianskych filmu a serialu co kdy vznikly. To jen kdyby chtel nekdo vypravet, jak bozi to ma pribeh, vypraveni a kdesi cosi.

K druhe Mafii se mistr radeji nehlasi (kdyz se mu to hodi) a dela, ze s tim nemel nic spolecneho (kdyz se mu to hodi). V lepsim pripade jen rekne, ze napsal scenar a pak odesel. Ve skutecnosti ho vyhodili a pro hru si toho navymyslel tolik (jako gamedesigner?) ze by to dodnes nemeli hotove.

A dal? Dal uz nic, nekolik neuspesnych projektu a ve finale napad na RPG bez draku a magie. V otevrenem svete. Tedy neco, co nikdy nedelal. Presto hned vedel, ze je schopen udelat lepsi hru nez Skyrim a trilogie Zaklinac dohromady. Jak to je a jak to dopadne se dozvime v unoru, ale (spoiler) nedopadne to dobre. ;)

Tudiz Mafie a dal uz nic, neco trochu mozna na Mafii II, ale kdyz se ho zeptas, tak to zapre a zamluvi, no a pak ten Husita, kdyz zrovna nehral paintball, nebo se nekde nechvastal. Na prednaskach, v podcastech, v Levelu. To je hlavni Vavrova napln za poslednich minimalne 10-12 let. Vsude pyskovat a vsechno pomluvit. Zachranovat lidi z plamenu ani nema kdy, sorry jako. ;D
  • :D místo této zajímavé hry se tu řeší šišlavá polština v trapné soap opeře zvané Zaklínač 3....
  • mně je mimika úplně u zadku, já potřebuji kvalitní gameplay, level desing, combat. Tohle všechno vypadá na velice slušné úrovni. Hry hraji kvůli hratelnosti stejně jako Dark Souls, Dragon Dogma apod. Těším se na prozkoumávaní vesniček a pořádnou výzvu.
    • No nevim, tohle prý má mit narozdíl od DS i příběh
  • Od kvetna jsem asi tak 10x dohral mafii (predtim jsem ji dohral jenom jednou hned jak jsem asi 5 let po vydani mel poradnej HW).
    Reknu Vam, co jsem nad novejma hrama zlomil pred 5 lety hul, jeste me zadna neprivedla k myslenkam, ze by mohla zmenit zavedeny poradky, ktery me primely prestat platit za ty manazersky a distributorsky slepence nesmyslu.

Z mafie a spousty rozhovoru s Vavrou, z osudu vyvoje, kterym si KC proslo, musim rict, ze zrovna tohle by mohla bejt hra, kterou si rad koupim a specialne za plnou, ve sleve to neberu.

Zaprve jako zpetny podekovani DV za Mafii, kterou jsem mel kdysi davno kradenou jako kazdej jinej a potom ji koupil v tescu za kilo a zadruhe protoze verim, ze KC bude konecne hra, ktera tem trapnejm distributorskejm kravatam ukaze, ze hraci ve skutecnosti nechteji ty nudny zavedeny klise, ktere se hrama porad dokola opakujou.

KC bude obsahovat veci, ktery by kazdej vydavatelskej dum zatahl hned v uvodu a presne proto to bude nejuspesnejsi pocin herni historie. A kdovi, mozna se ty manazirci chytej za nos a zkusej treba taky zase udelat po 10 letech opravdovou hru. A ne ty braky co dneska vychazej.
    • Precenujes potreby a prani masy. Ta jde po tom klise, po duverne znamych vecech, ktere maji hype. Nemysli si, ze kravataci nevi co a proc delaji.
    • Ty jsi úplně jako ti svědkové Jehovovi, kteří tvrdí, že už nečtou jinou knihu, než Bibli.
    • *7* Tak si hraj dokola Mafii vole, v této době je tolik skvělých her, že se sám omezuješ...
    • Uf, cesky herni historie, ne svetovy *3*
  • Takže Vánoce 2017?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit