Přejít na výpis diskuzí
Chystá DICE omezení: jeden voják na jednu kopii Battlefield 3?
13.8.2011 | Petr Poláček
121 příspěvků
-
je to vlastne logický origin by si pak musel treba od jednoho uctu pmamatovat 10 vojaku 10 let ale stejne je to spatný!
-
-
To ne, po dvou letech by ti to smazali :P
-
-
takze to chapem spravne?? vytvorim si postavicku, napr. snipera.....a potom, ak by som chcel skusit postavu medika, tak nemozem?
-
-
je to jako ve wowku chary, jeden učet = jeden char, ale class si můžeš libovolně měnit
-
-
cože? :D
-
-
Ne, vybavení se vybírá až ve hře. Tady jde o takový sub-account.
-
-
Opět je mi toho úplně jedno :-) nidky sem více vojáků nevytvářel a ani na to nemám čas.....takže pro mě za mě ......neberte to tak osobně :-D
-
EA jde s tímto přístupem sama proti sobě. Za mě, děkuji nechci. Jak tu bylo psáno, dobrých her je na trhu víc než dost a rozhodně hračům nehazí klacky pod nohy.
-
-
Tohle bych nebral jako klacek pod nohy a určitě je to myšleno jako na Steamu, že máš účet a pod tím loginem se zároveň i zobrazuješ s nickem ve hře. V BF2 si můžeš nasekat více loginů a s jedním dělat prasárn ua s druhým hrát slušně. Neviděl bych to tak černě. Čeho se bojím jsou HW nároky *16*
-
-
Stiahnem,zahram,odinstalujem a hotovo!!!!!!!!!!!!
-
-
ak EA zarobiť nechce, tak načo jej pchať peniaze do krka. Sú desiatky iných hier, ktoré sú zábavné a nikoho nič nenúti kúpiť takéto dačo so všetkými obmedzeniami. U mňa je to jasné, túto hru nekupujem ani náhodou. Leda že by sa objavila na Steame a bez nutnosti Originu...
-
-
Máš pravdu, opravdu dost jsem o BF3 přemejšlel, jako o první ze série BF, kterou bych vyzkoušel/koupil, ale tohle mě nutí zůstat u MW1 a Killzone 3...
Eště, že tu sou rozumný lidi, který dělaj dobrou pověst hrám (viz indie a třeba WoT...) -
Souhlas, napriklad ja to preziju bez BF3 v klidu, pockam na slevnenou cenu a behem te doby podle me vetsina techto absurdnich omezeni bude ze strany EA odstranena. A kdyz ne tak jejich chyba, ja mam porad co hrat *5*
-
-
To ze to ludom vadi chapem ale divim sa jak to tu mnoho ludi berie doslova osobne a s velkym nepochopenim akoby sa jednalo o utok na ich osobu samotnu.V kazdom pripade o vas ludia mili opat ide az na poslednom mieste faktom je ze EA len prirodzene nechce aby na ich produkte ryzovalo valve ked na tom mozu ryzovat oni sami a ja sa im vobec nedivim to ze samotny hraci takto silno podobruju monopol valve nieje v konecnom dosledku dobre ani pre nich.
-
-
Steam nemá monopol. Je jen zdaleka nejoblíbenější, za což můžou kvalitní služby a klient. To, co dělá EA není boj proti konkurenci, je to vytváření vlastního monopolu na jejich hry (protože ať si to člověk koupí kdekoliv, Origin tam bude). Lidi nekupují z jejich EA Store, protože je to špatně fungující a nepřehledná kravina, ne proto, že by Steam měl monopol.
-
-
Asi tak... :thumbs up:
-
-
-
skutočne nechápem čo je to za dobu, kde každú jednu hru musia zničiť takýmito debilinami... čakám, že pred vydaním povedia, že táto hra vlastne ani nemá MP, že si iba robili srandu...
-
-
Nebo ze si MP musis dokoupit v DLC :-)))))
-
-
tak jestli je to pravda tak to sou idioti dokonce i v Battlefield play4free kde je placený úplně všechno jen ty základní věci ne máte možnost udělat si dvě postavy a takováhle hry za kterou zaplatíte 1099 budete mít jen jednu ?? podle mě to neni pravda jen kachna aby se o BAttlefieldu ještě víc mluvilo víte co se říká : negativní reklama je taky reklama
-
-
A kolik postav jsi mel v BF2 nebo BFBC2?
-
-
Opravdu nechápu, čím lidé rozhodující nad věcmi jako je toto, nebo ono samotné vynucování Originu přemýšlejí. Zdravý rozum to nebude. A pak že nové hry nejsou čím dál tím tupější...