Přejít na výpis diskuzí
Chystá DICE omezení: jeden voják na jednu kopii Battlefield 3?
13.8.2011 | Petr Poláček
121 příspěvků
-
Vy to nevidite ?? pluvete tu na nejaky cod ale ze vam EA hadze klacky pod nohy vam je uplne jedno ....stejne to budou oby dva tunely ale vy si to nikdy nepripustite
-
-
Jasne, BF3 bude jeden velky tunel i v multiplayeru ze? Snad chapes, ze o single player kampan starym fandum serie vubec nejde.
Z toho EA Origin bazmeku stastny nejsem,ale smarja, abych kvuli tomu vynechal Battlefield 3? To teda ani nahodou.
Jedine z ceho mam obavy je,aby BF3 pri launchi nezkolaboval prave na tom novem Originu.
Ono i Bad Company 2 mel pri startu dost velke problemy s prohlizecem a ja, asi jako kazdy hrac, chci v klidu hrat uz ode dne 1 (tzn od vydani).
p.s. predobjednavku nerusim ani nahodou.
-
-
Jéžiš co bude příště, po úmrtí ve hře, nutnost koupit novou hru? Né že by mi vadilo mít jenom jednu postavu, ale každé omezení mě znervozňuje..
-
To uz zavani cistym diktatorstvim ze strany vydavatele a omezovanim svobody. Chtel sem koupit, ale rad zustanu u CS 1.6 a tohle necham plavat i kdyz to vypada dle videi celkem dobre.
-
Jak jsem psal ráno, objednávku jsem zrušil kvůli nutnosti Originu.. A teď hned další chuťovka. Naivka jsem.. myslel jsem si totiž, že konečně call of duty bude pokořeno, mýlil jsem se.
EA = Activision -
čím více info, tim více šance že zruším objednávku...
-
ja jsem si vdi udelal jednu postavu a ta mi stacila
-
prachy a internet dohnal hry tam kde jsou. Uz to neni zabava, ale nervy trhajici kraviny
-
Uz dlouho jsem nebyl tak rad za betu. Tam se ledasco ukaze v plne krase. *8*
-
ať tak či tak...má kulka vás nemyne *16* ..... *1*
-
-
aby měla vůbec koho trefit *12*
-
AU *5*
-
-
EA si z novým Battlefieldom trúfa presadiť celý Origin. => asi to bude dosť dobrá hra :)
-
-
Ne. Pouze využívá (a zneužívá) miliony hráčů, kteří mají BF rádi k tomu, aby zviditelnila Origin. Je to sprosté. Ono totiž.. bude to jeden velký problém, až dojde k vydání hry, klient nestabilní apod. Trvalo několik dlouhých let, než Steam dosáhl toho, čím disponuje (a jak moc dobře funguje). Teprve teď si Valve může dovolit chrlit jednu hru s podporou Steamworks za druhou a to i z vlastní stáje bez obav (a navíc připravit hráčům náročné akce, jako např ta, která předcházela vydání Portal 2). Rozhodně palec dolů pro EA. Ještě by mohli prohlásit, že hodlají primárně vydávat hry pro konzole. To by byla už ale opravdu poslední kapka. Tiše se modlím, aby Mass Effect 3 taktéž nemusel mít Origin....
-
-
A nezodpovezenou otazkou je jakou pozici v teto taskarici bude mit Battlelog?! Zda se ze aspiruje na vic nez socialni aspekt ktery by mel propojit hrace BF3.
-
-
Activision má Cod Elite (za rok, dva.. celý MP určitě bude placený), co udělá EA? Drží krok... ale proč držet krok špatným směrem... prachy prachy prachy
-
-
-