Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší zpráva letošního roku. TLJ je podle mě nejlepší point and click adventura všech dob. A dreamfall byl sice slabší, ale příběh měl stejně vynikající. Až na ten cliffhanger na konci.
  • Corvus
    Sorry za tenhle výkřik do tmy, ale nemůžu si zkrátka pomoct: HEEEEELL YEAAAAH!!!!!!!!
  • kostejnesmrtelny
    Naprosto boží! Tahle zpráva u mě strčí oznámení celý slavný další SW trilogie s přehledem do kapsy *14* *14*
  • Ani se mi těm řádkům nechce věřit! Skvělá zpráva.
  • Je to sice dobrá zpráva, ale teď ještě zbývá aby tu supr sérii nezkurvili.
  • Doplnění: Ragnar dnes na Twitteru napsal "We’ve also received 1M NOK ($175,000) from the Norwegian Film Institute to help fund the first stages of preproduction. Yay! #Dreamfall #TLJ"
    Najs! *5*
    • P.S. to v Čechách nehrozí... :/ *8*
      • Čechy nejsou Norsko, jeden z nejbohatších států na světě... *7*
        • Ať jsou, tady ale jakákoliv investice do herního průmyslu bohužel nehrozí. *7*
          • kostejnesmrtelny
            To ne. Tady se ze státního kinematografickýho fondu dotujou filmy Trošky a Magnuska *11* *11*
          • Však přispěj, ne, ukazovat prstem umí každej
            • Přispívám tím že kupuju... :)
  • Jak ja sem STASTNEJ!!! TLJ sem hral tolikrat.. Nejhezci herni zazitek pro me, ever.. :) *14* *14* *14*
  • x_ander
    Tak tohle je pro mě nejlepší zpráva za hodně dlouhou dobu! Už ať je to tady! Yay!
  • hitokage
    Už jsem ani nedoufal! Teď budu z návalu radosti minimálně hodinu mimo, kdyby to tak bylo častěji...
  • Tak to je nej zpráva dne. :-)) Tohle byla snad nej hra, kterou jsem kdy hrála..Už se nemohu dočkat. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit