Přejít na výpis diskuzí
Chystá se další díl ze série The Longest Journey
1.11.2012 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Konečně!!!
-
Jak už tu někdo psal, chraň nás pánbů jestli to bude na Kickstarteru...
Jinak pro mně to je bez stínu pochybnosti nejen oznámení roku, ale jedno z nejdůležitějších v mém herním životě. Čekal jsem a věřil jsem. Naprosto upřímně a i jako hráč Half-Life série říkám, že tohle je pro mne ještě na 'trošku' jiné úrovni než až Valve oznámí pokračování Half-Life.
Ano, jsou tu otázky jako 'kdy to vyjde' a 'jak bude koncept hratelnosti a příběhu sedět ve formě episod', ale to jsou jen čerti na zdi pro mne teď... až jednou nainstaluju limitovanou edici TLJ a Dreamfallu s vědomím, že už mám KONEČNĚ po ruce pokračování, to bude fakt splnění hráčského snu. A to nemluvím o levelu nostalgie během hraní TLJ po X letech... to bude na stupnici síly nostalgie mít 11/10 :-) -
huraa asi naj sprava tento rok , milujem dreamfall, no 90% som si isty ze pokracovanie bude jedno velke trapne adventurovanie ako to je dnes zname .. no nehame sa prekvapit ak do toho daju taky smrnc ako v dvojke, co nebola zas adventura lebo sa tam nekombinoval kazdy jeden predmet, co bolo lepsie, predislo sa frustracie :D
-
-
Šmrnc? Ve dvojce přidali tak akorát nudné akční sekvence (mlácení, lození po římsách), krkolomné ovládání a zbytečné chození přes půlku města, což člověka akorát odvádělo od příběhu.
-
-
Já to pořád říkám: Matrix je všude - Arcadia !!!
-
Hneď po Sybériach moja najoblúbenejšia adventúra. Hra podobného štýlu v súčasnom grafickom a technickom kabáte v podstate neexistuje, pokračovanie (vydarené) by bolo zjavením podobne ako vo svojom žánri Dishonored.
-
-
Syberia je dokonala,The Longest Journey temer. Vic neni treba *2*
-
-
Přesně naopak ))
-
-
Presne tak!! NIC neni lepsiho nez TLJ! :) Ale mozna je to o osobnich preferencich, co se svetu kde se to oderhava tyce..
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=DOlhOEmHCcM *1* *1* *1*
-
Hurá, kam mám dát peníze... aha tahle hra naše peníze nechce. Ještě uvidíme jestli se náhodou neobjeví na Kickstarteru.
A nedá mi trochu přidat skepticismu. Přeci jen udělat hru, která je na kapitoly a zachovat si drive po celou dobu bude možná trochu problém. Snad si s tím Ragnar poradí a vypustí souboje spolu s pasážemi, kde se dalo jen chodit. -
Mam z teto zpravy radost ale jeste abysme necekali dalsich pet let az bude hra hotova :)
-
Když jsem to viděl dnes odpoledne na internetu, vykřikl jsem hlasité UAAAAAAAU! a seděl s pusou dokořán několik minut před monitorem, tváříc se asi jako *8* takhle.
I'm so fuc*ing happy! -
Oukej tag este chvili počkám *1*