Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A na to jsi přišel čím, proboha?
    Mimochodem, proč Fable potřebuje HD překopávku? Vždyť vypadá i dnes velmi dobře.
    Zase jde jen o mining goldů, nic jiného
  • Existuje HD textures pack, ten si nainstaluj a s grafikou to nebude zase tak hrozný.
  • Ano, PC je neherní platforma, protože to ty říkáš.
  • platforma čeho ? her ? to nikdy nebyla, od toho jsou několikaleté jednohubky jako playstation apod.
  • deridon
    ano, stejně jako upíři, silná, rychlá, ženoucí se dopředu, mrtvá přesto živá desítky let.. konzole jsou něco jako zombie, furt to zpomaluje, maso odpadává a i když to nema ruce ani nohy, tak ta svina tu chce být pořád co nejdéle

*16* flaaaame *16*
  • zvlastni, na mrtvolu je az prekvapive cila
  • PC je mrtvá platforma.
  • Adam_M
    A PC fanoušek Fable si može asi nasr** že??..
  • Vsadím se, že ten Deus Ex bude jenom nějaká tabletovka, stejně jako nový Halo které bude pro WP8.
  • MickeyMutant
    1) skvělá hudba - done!*4*
  • No vidis a ja som ho dal za par sekund, pretoze staci hodit par min a je vymalovane. V podstate bossovia boli jedine miesto kde sa dali vsetky vybusniny rozumne pouzit, ak si hru isiel tichou nenasilnou cestou.
  • schumicrast
    Nikdy jsem nechápal fame hry Deus Ex. Očividně 3 řešení herního problému. Hra co mě nenutí investovat iplantáty (vylepšení) do zbraní a pak přede mě dá bosse se kterým vyhraju jen náhodou nebo bugem (asi na 60. pokus).
  • deridon
    má to být na Xbox360, ne XboxOne
  • Po stranke mechanizmov je na tom o dost lepsie ako drviva vacsina sucasnych hier. Jedine, kde mozu byt trochu vyhrady, je dost pasivna nebojova AI. S bojovou neviem povedat, kedze som sa jej vzdy dokazal ucinne vyhnut :). Ak by si chcel prirovnanie, AP je zo sucasnych hier asi najblizsie, HR bola uz prilis akcny a svet prilis malo flexibilny, nevraviac o dementnych boss fightoch.
  • Spíš by měli udělat remake Fable , aby byl hratelný i na slabších PC. No a nebo třeba i port dvojky. To by ovšem nesměli být pod dementním Microhajzlem.
  • Fable sice vypalo ze ti dava spoustu moznosti volby a rozhodnuti, ale 99% z tech veci tam bylo bohuzel jen naoko a nemelo na hru zadny vyznam
  • smejki
    roztomilé, zábavné, památkyhodné ale nejlepší ever? *8*
    Opravdu by mě zajímalo, jaká kritéria u tebe musí RPG splňovat.
  • o to taky možná jde
  • na první fable si pamatuju jako na jedno z nejlepsich rpg her ever, skoda toho ze sla dohrat za 5h ...
  • Amylee.Anderson
    Neni ten HD remake trochu zbytečný? Co já pamatuju, tak Fable vypadá hezky i dneska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit