Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mé hráčské srdce plesá radostí ..
  • Už si z nás "srandu" udělali jednou s Human Defiance. Jestli The Fall bude další "sranda" (filmeček, hra na tablety či pitomý DLC), tak už jim na to jebu.
  • Mechanismy zastaralé nejsou, hrál jsem jedničku před vydáním HR a náramně jsem se u ní bavil. S dvojkou už je to hroší, šanci jsem jí dával dvakrát, ale ani jednou jsem u ní nevydržel.
  • x_ander
    Běž do toho. Grafika je to jediné, co na prvním Deusu zastaralo. Herní mechanismy a všechno okolo je tak promakané, že imho to do dnes žádná hra nepřekonala (včetně skvělého HR).

Už jen například systém zdraví - nemáš tam klasicky 100 HP, které ti ubývají, když dostáváš nakládačku. Tělo je rozdělené na 6 zón (hlava, trup, každá ruka a noha) a každá má 100 HP, které ubyvají podle toho, kam dostaneš ránu (nebo např. když spadneš z výšky, poraníš si logicky nohy). Když máš poraněné nohy, nemůžeš běhat, když je máš úplně v tahu, tak se jen plazíš. Když máš poraněné ruce, tak to dost zásadně ovlivní míření (s ustřelenou rukou netrefíš nic) atd. atd. A to je jen jedna drobnost v celém kolosálním systému hry.

Zkrátka, bež do toho. Když překousneš grafiku (která se dá drobně vylepšit HD modama), tak zažiješ jednu z nejlepších her vůbec.
  • Ethy
    Díky moc za tipy :), v létě to zkusím, zatím mrknu po tom HD packu, ale určitě o vyzkouším, díky!
  • Rekl bych ze 1 je o trosku lepsi celkova Atmosfera me pohltila o trosku vic nez v HR kazdopadne moc her z Cyperpunku neni coz je velka skoda na Blade Runnera muzu koukat stale dokola :)
  • Cosi
    Deus ex. Nemohlo by jít o nějaký filmeček nebo hru na tablety? No dozvíme se zítra.
  • Hlavně, první Deus Ex je RPG, zatímco Human revolution je spíše FPS s RPG prvky. Tzn. že pokud v prvím DE neinvestuješ do určitého druhu zbraní, tak s nimy zacházíš velice špatně, zatímco v HR jsi mohl zacházel s každou zbaní velice dobře hned od začátku. V dnešní době se od toho dost upustilo. Poslední hra co tohoto využívla byl myslím Alpha protocol. Je možné, že ze začátku ti růné věci budou vadit, ale dá se na ně zvyknout.
  • a co REAMAKE Gothic 1? no?
  • Bohemund
    Mechanismy jsou na hodně vysoké úrovni, např. stealth systém je na tehdejší dobu nadčasový a myslím si, že je i dnes konkurenceschopný. Rozmanitost, jak řešit úkoly, jak se dostat tam a tam je taky hodně velká + upgradování zbraní a těla.... jestli přežiješ grafiku, tak si to parádně užiješ.

BTW: mám takové slabé tušení, že existuje nějaký fanmade HD textury na jedničku, ale nejsem si jistý
  • palcov
    Jednička určitě nemá zastaralé mechanismy. A mám pocit, že je i komplexnější než HR. 2ku ignoruj :)
  • bohuzel deus ex HR je silne precenena hra s prumernym pribehem a mizernym lvl designem, ktera ziskala body jen diky tomu ze vypada trochu jinak a hraje se trochu jinak...
  • Kozy
    Jojo
  • Zlato-oranžová? To asi mluvíš o Human Revolution ne o prvím Deus Ex.
  • Ethy
    Odpovídám na oba dva, chtěl bych se vás zeptat, a bude mě to i dneska bavit? Resp. jestli ty herní mechanismy nejsou moc zastaralé (grafiku zkousnu)
  • rika se tomu cyberpunk ;)
  • Kozy
    Přesně, zkoušel jsem to asi dvakrát, vcelku se mi líbila ta vize budoucnosti ale hrát mě to fakt nebavilo, škoda no, přitom si to každý tak vychvaluje. Nějak jsem se nedokázal do toho příběhu vžít. Jo a docela mi vadila ta zlato-oranžová všude.
  • Z hlediska příběhu je první Deus Ex trochu o něčem jiném.

http://www.youtube.com/watch?v=1b-bijO3uEw

Nemluvě o tom jak v té době skloubil různé druhy gameplaye, hudbu, variabilitu...
  • Pilgrim66
    Deus Ex: The Fall naprosto yes! Doufam, že to bude plnohodnotné pokračování.

Co se týče Fablu... Upřímně fakt je potřeba remake? Ta hra je stará ani ne deset let a pořád super hratelná, co se týká počítačů.

Co se týká konzolí tak to bude podle mne jenom ždímačka, aby si lidi mohli zahrát tu samou hru na nový konzoli...
  • 2-ka je z nich asi najslabsia ( prekopali cely system a urobili privela ustupkov nie prilis spravnym smerom po hernej stranke ), hoci pribeh a jeho podanie robi svoje, len ten zaciatok je nieco priserne... a 1. diel je medzi naj klasikami nie nahodou, variabilita, pribeh a podanie sveta je nieco uzasne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit