Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim, že na Xbox One by lidi nechtěli starou grafiku Fable a o to podle mě hlavně jde :D
  • První Deus Ex je stále nejlepší. Z hlediska příběhu se rozjíždí trochu pomaleji, ale o to je to lepší. Human Revolution je také celkem kvalitní záležitost a těším se na pokračování.
  • Deus Ex jsem zkoušel několikrát, nejdál jsem se dostal do 4. mise, kdy už jsem ztratil trpělivost to dál hrát, agenti 007 ve futuristicko kybernetickém hávu a prostředí megakorporací rozprašující viry á la Hollywood jdou mimo mě
    a to jsem to málem koupil ve slevě na gogu
  • Ted se jenom modlit ze to nepose*ou :D
  • Proti novému Deus Ex nic nemám ale remake Fable? Fable má podle mého soudu stále dobrou a hezkou grafiku. Spíš by jsem ocenil předělávku druhého dílu na PC než remaku stáe pěkné hry.
  • Malleth
    Jen aby to nebyla nějaká debilita na Ipad.
  • Ethy
    Deus Ex: Human Revolution jsem zpočátku nedával vůbec šanci, věděl jsem díky Pavlovi a Lukášovi, že to bude asi pecka, ale pořád jsem tomu nevěnoval moc pozornosti. Jednou byla akce na Deus Ex kombo celé série za nějakých 17€ na Steamu, tak jsem neodolal a koupil jsem. A můžu vám říci, DX:HR je pro mne jeden z nejsilnějších herních zážitků vůbec. Ať už se jedná o soundtrack (Icarus theme), o voice acting (ozvučení Jensena mi připadá super :), hlavně ten vychlastanej hlas :D), ale hlavně o příběh, kdy jsem na konci měl mrazení po zádech a od začátku jsem netušil, jak hra skončí. DLC si nechávám na léto, až bude čas, ale musím říct, že DX:HR mě opravdu vzal, tudíž se na pokračování neskutečně moc těším. Když jsem si koupil ten Bundle, tak jsem zkoušel i 2ku a ta mě teda moc nebavila, zkusím ještě asi jedničku, třeba jsem zrovna v dobu hraní v ideálním retro rozpoložení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit