Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako je fakt, že vidět Revana jak drtí silou křižník, tak letí monitor z okna *5*
  • MrSanta
    Tož musím se přiznat, že svět Falloutu zas nemám nastudovaný úplně do detailů, ale rád bych věděl, co se vlastně děje v jiných částech světa, no *4*.
  • Hairy_Ass
    MrSanta: Fallout v Evropě? To zní ještě hůř než Fallout na východním pobřeží USA. *9*
  • Máš pravdu, počkáme a uvidíme. Já mám jen trochu strach z toho, že určité MMO prvky se tam chtě, nechtě objeví. Ale třeba se pletu a hra bude vynikající, sám bych si to moc přál. Jen mě trochu děsí dnešní trend, když má RPG určité procento úspěšnosti a oblíbenosti, uděláme MMO. Osobně jsem totiž, co se her týče takový vlk samotář a s kamarády si zajdem radši napříkald na bowling.
  • MrSanta
    Cahir: ten New York jsem zmiňoval, protože o něm psal krysák. Osobně bych se vůbec nezlobil, kdyby se to přeneslo třebas do Evropy, nebo tak...
  • ja len dufam ze na Obsidian nepadne velke oko EA, potom sa asi zacnem ucit strikovat *7*
  • Cahir
    MrSanta: Fuck New York, pravej Fallout je pro mě navždy spojen se západním pobřežím. Ale to, co říkáš, by pravděpodobně bylo to nejlepší možné řešení

Ahá, takže nakonec oni jo? Vidím to tak, že falloutí sérii budu vždy věnovat pozornost ob jeden díl - ten, co podělá Todd Howard vynechat a na ten pravý čekat od Obsidiánů.
  • "Detsky stylizovana grafika typu SWTOR pak nedava logicky prostor pro nejake hlubsi RPG."

Tak tahle věta mě opravdu rozsekala, jestli tobě dělá RPG hraní grafika, tak to jsi vážně asi v životě moc her nehrál, nebo si to slepě odklikával jako to malé dítě jak říkáš. Přirovnáváš to tu k "obludnýmu SWTor" a hrál jsi ho?
  • MrSanta
    Tož kdyby to dělal Obsidian a někdo schopný na ně dohlédne, aby to nebylo zabugované, jak je u Obsidianu zvykem, tak by se mohlo zrodit něco hodně zajímavého.
    Fallout 4 bude dělat Bethesda (říkali to už při oznámení Fallout: New Vegas), takže Obsidian by mohl v klidu dělat na KoTORu 3 a po něm udělat pro Bethesdu další Fallout spin-off. Třeba ten New York, jak píše krysák *3*
  • skaven123
    to vam nestaci milion akcnych hier?automaticky nove rpg musi byt zhovadene akcnostou? si zahraj crysis, alebo tor ked vyjde, neziadaj od rpg aby bolo akcne, nechaj aj nam, co chceme mat nove rpg nejaky zazitok ;)
  • skaven123
    tazka otazka :)) ale mozu na striedacku, rozpracuju kotor a odbehnu na fallout new york :)
  • Cahir
    Wow, tak to vypadá nadějně, jdu trochu více zapátrat. Kdyby do toho vážně šli, byla by to bomba. Na druhou stranu , kdyby se toho ujali Avellone a Sawyer se svým týmem, kdo by dělal novýho Fallouta? *8*
  • Masa-san
    Ja to chápu, je to obdobný rozdíl jako při koupi auta nebo jeho pronájmu na měsíc.
  • Masa-san
    "autoři Force Unleashed začali najímat vývojáře pro práci na novém RPG..." Jestli z kotoru udělají Unleashed tak to potež *11*
  • skaven123
    po poslednych pre mna excesoch Bioware je Obsidian 1. najlepsia volba.. hoci DSIII... *1*
  • skaven123
    http://www.eurogamer.cz/articles/spekulace-o-knights-of-the-old-republic-3
  • Cahir
    Kdyby to skutečně dostal na starost Obsidian, tak by většina fanoušků měla orgasmus. Po BW druhá nejlepší volba. Mohu poprosit o zdroj??
  • skaven123
    ja som niekde inde cital ze ma ist o Obsidian, nie o ludi z force unleashed..ta vyberme si *15*
  • nechapu lidi, kterym prijde normalni zaplatit 1000kc za hru u ktere stravi 50h, ale nejsou ochotni dat 300kc za hru kterou pak budou hrat mesic
  • Zayl
    Nové Kotory, proč ne? Akorát doufám že je budou mít čas dodělat, protože list věcí které nakonec ve dvojce zůstaly jen rozdělané je docela dlouhý.

Akorát teda nevím, ti lidi co dělali Force Unleashed mi moc schopní nepřijdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit