Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    I když teď mi dosšlo, že stále je možné cpát různé příběhy mezi události KOTORu a TORu. Kdyby to dostal do rukou někdo povolaný, tak vlastně proč ne?!
  • Cahir
    Kdyby to dělali oni, asi bych se rozpustil blahem.

BTW, je pěkné, že se stu stále najdou lidé jako ty, kteří vidí pod povrch věcí: AP je totiž jedna z nejvíce nedoceněných her vůbec a když se řekne Fallout:NW, skoro každému se v palici vybaví Bethesda...
  • Cahir
    Nazdar Míšo!
    Čemu se divíš? *1* Já se tady hrdinně TORu zastávám už nějaký ten pátek. Dokonce jsem za to několikerými nenáviděn.
  • Vida, mě se zase kotor 2 nelíbil (a jedničkou jsem byl nadšen). Bylo tam pár nezapomenutelných atmosférických momentů, nadchlo mě hlubší rozpracování tématu účasti jedi ve válce s mandalorieny, ale zbytek děje mi přišel natolik odfláknutý a pohromadě nedržící že mi to tu hru úplně zkazilo (nemluvě o společnících kteří mi byli vesměs neskutečně nesympatičtí).
  • MishKonn
    Wow. Divím se, ale souhlasím!

+1
  • Cahir
    Opravdu tohle http://www.youtube.com/watch?v=pxMbI30KKJ0 vypadá jako Clone Wars? Opravdu je to dětské? Kecáš kraviny a raději si se nechal zmanipulovat hysterickými hatery, kteří z komárů rádi dělají velbloudy, a nebo jsi jeden z nich.

A s těmi 5 skilly jsi tomu nasadil korunu. Proč šíříš lži? Fakt tobě podobné nechápu, kritika je to totiž jedna věc, dezinformace druhá.
  • Cahir
    Škoda že to slovo nedodělanost je pro dvojku klíčové. U mě negativní dojmy bohužel nikdy nedokázali ustoupit těm pozitivním. Mám dvojku rád, ale u mě je to dvojka i po stránce kvality.
  • Cahir
    Tak při čtení článku jsem se několika věcí zhrozil: "akční RPG" + "nové rpg s otevřeným herním světe". Akčním snad nemyslí něco na způsob NWN online, což má být stupidní rubačka, která naprosto spřetrahla vazby s původními nevewintery. Kotor nikdy nebyl openworld, žádnej Skyrim ani F3 z toho nechci, buď ať se drží zavedeného a fanoušky milovaného konceptu, nebo ať se na to vykašlou, přejmenujou to a neotravujou komunitu.

Jediným pravým KOTOREM 3 bude TOR. Dělají na něm původní autoři Kotoru, ostatně oni sami potvrdili, že TOR je v podstatě KOTOR 3,4,5.
  • Škoda jen tý mizerný optimalizace.
  • Jen doufam ze to neudelaji v te obludne SWTor grafice nebo v necem jak je dnes moderni rikat "stylizovanem" tak aby to bylo nakresleny do stylu Clone Wars. Detsky stylizovana grafika typu SWTOR pak nedava logicky prostor pro nejake hlubsi RPG. Aneb kdyz je grafika pro male deti, ikonkove klikani pro male deti, 5 skilu kazdy s 3 perky tak pochybuju nad nejakou sanci na propracovany pribeh a interakce postav.
    Snad navazou na klasicke Kotory a se SWTor to bude mit spolecneho jen nezbytne minimum...
  • Bylo v Swtor 2 řečeno že Revan zautočil na Republiku proto aby jí sjednotil (zabíjel jen vůdce,nemombardoval planety atd.atd.atd.)a najednou se dozvíme že Revan a Malak potkaly na svých cestách Sith Emperora (viz. zde http://starwars.wikia.com/wiki/Sith_Emperor )
  • Prosím prosím, nechte to udělat Obsidian... KOTOR II je u mě jedno z nejpodmanivějších RPG se skvěle vykreslenými charaktery, toho se ostatně Obsidian drží pořád.. Pokud to budou dělat ti marťánci co dělali Force Unleashed, tak to může jenom překvapit.
  • taky nechápu tu narážku na Revana a Sith Emperora..
  • Nevidim to vůbec dobře, pokud se toho ujmou vývojáři Force Unleashed. Jednička pro mě byla naprosto geniální, dvojka trochu pokulhávala (holt už to nedělali BW), ale ušlo to. V tohle mám ale hodně malou důvěru. Je docela škoda, že celá ta značka Old Republic nepatří pod Bioware, protože takhle budou ti nemehlové, co dělali Force Unleashed, ku*vit lore SWTOR. A co si budem povídat, BW na celym Old Republic světě udělalo nejvíc práce, nelíbí se mi, že se teď na tom svezou ostatní. Jakmile se stane SWTOR ještě populárnějšim, než je teď, tak ta nová KOTOR hra nebude vlastně potřebovat skoro žádnou reklamu.
  • Hairy_Ass
    Souhlasím
  • Proč není KOTOR 2 na Steamu?
  • Hairy_Ass
    A co teprve KotOR II, který se snažilo jít i jinou cestou, než klasickým SW příběhem! I přes jistou nedodělanost to je pro mě stále SW hra #1, ostatně stačí zmínit její tvůrce Obsidian a musí to být jasné. *3*
  • KOTOR bolo a je jedno z najlepších RPG vôbec. A nielen RPG. KOTOR patrí medzi skvosty herného priemyslu, je umeleckým dielom medzi hrami.
  • Kreia je prostě vynikající! Díky za odkazy.
  • No že těch star wars rpg je že :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit