Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevidim to vůbec dobře, pokud se toho ujmou vývojáři Force Unleashed. Jednička pro mě byla naprosto geniální, dvojka trochu pokulhávala (holt už to nedělali BW), ale ušlo to. V tohle mám ale hodně malou důvěru. Je docela škoda, že celá ta značka Old Republic nepatří pod Bioware, protože takhle budou ti nemehlové, co dělali Force Unleashed, ku*vit lore SWTOR. A co si budem povídat, BW na celym Old Republic světě udělalo nejvíc práce, nelíbí se mi, že se teď na tom svezou ostatní. Jakmile se stane SWTOR ještě populárnějšim, než je teď, tak ta nová KOTOR hra nebude vlastně potřebovat skoro žádnou reklamu.
  • Hmmm takovej KotOR3 by byl cooool. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    Jo to by šlo. Mrzí mě že takový pokračování kotora je proste TOR...to mě dosti štve...platit měsíčně, ne-e... Jsem ochotnej dát klidně dva litry za dobrou hru, ale mesíčně ne.
    • Tady když dáš dva litry (nebo i míň), tak si stihneš projít příběhy skoro všech class a pak, když tě nebude bavit endgame, tak dál platit nemusíš. Nevim v čem je problém.
      • nechapu lidi, kterym prijde normalni zaplatit 1000kc za hru u ktere stravi 50h, ale nejsou ochotni dat 300kc za hru kterou pak budou hrat mesic
        • Masa-san
          Ja to chápu, je to obdobný rozdíl jako při koupi auta nebo jeho pronájmu na měsíc.
  • Proč není KOTOR 2 na Steamu?
    • SW: KOTOR -> BioWare Corp.
      SW: KOTOR 2 -> Obsidian Entertainment

BioWare na Steamu co, no na Steamu prodávají své hry a Obsidian co,.... bohužel ne :(
      • CO třeba AP, DS3, F: NV... Možná bude asi záležet, kdo je vydavatelem. EA se KOTOR 2 nehodí do krámu.
  • Prosím prosím, nechte to udělat Obsidian... KOTOR II je u mě jedno z nejpodmanivějších RPG se skvěle vykreslenými charaktery, toho se ostatně Obsidian drží pořád.. Pokud to budou dělat ti marťánci co dělali Force Unleashed, tak to může jenom překvapit.
    • Jenom to ne! Obsidiáni si teprve začali napravovat reputaci a dokud nevypustí další nejméně 3 dokončené a málo zabugované hry, nechci je u žádné své oblíbené série vidět. Neříkám, že Kotor2 byla zcela jejich chyba, LucasArts na to měli také lví podíl, ale mohli to zachránit lépe.
      • Cahir
        Mrzí mě to, ale musím souhlasit! *1* Mám Obsidiany skutečně rád, ale vzletné, originální a zajímavé myšlenky/koncepty, které nejsou dotaženy do konce, se tak nějak stávají jejich trademarkem. Nemluvě o pokulhávající technické stránce jejich her.
    • Vida, mě se zase kotor 2 nelíbil (a jedničkou jsem byl nadšen). Bylo tam pár nezapomenutelných atmosférických momentů, nadchlo mě hlubší rozpracování tématu účasti jedi ve válce s mandalorieny, ale zbytek děje mi přišel natolik odfláknutý a pohromadě nedržící že mi to tu hru úplně zkazilo (nemluvě o společnících kteří mi byli vesměs neskutečně nesympatičtí).
  • Jen doufam ze to neudelaji v te obludne SWTor grafice nebo v necem jak je dnes moderni rikat "stylizovanem" tak aby to bylo nakresleny do stylu Clone Wars. Detsky stylizovana grafika typu SWTOR pak nedava logicky prostor pro nejake hlubsi RPG. Aneb kdyz je grafika pro male deti, ikonkove klikani pro male deti, 5 skilu kazdy s 3 perky tak pochybuju nad nejakou sanci na propracovany pribeh a interakce postav.
    Snad navazou na klasicke Kotory a se SWTor to bude mit spolecneho jen nezbytne minimum...
    • "Detsky stylizovana grafika typu SWTOR pak nedava logicky prostor pro nejake hlubsi RPG."

Tak tahle věta mě opravdu rozsekala, jestli tobě dělá RPG hraní grafika, tak to jsi vážně asi v životě moc her nehrál, nebo si to slepě odklikával jako to malé dítě jak říkáš. Přirovnáváš to tu k "obludnýmu SWTor" a hrál jsi ho?
    • Cahir
      Opravdu tohle http://www.youtube.com/watch?v=pxMbI30KKJ0 vypadá jako Clone Wars? Opravdu je to dětské? Kecáš kraviny a raději si se nechal zmanipulovat hysterickými hatery, kteří z komárů rádi dělají velbloudy, a nebo jsi jeden z nich.

A s těmi 5 skilly jsi tomu nasadil korunu. Proč šíříš lži? Fakt tobě podobné nechápu, kritika je to totiž jedna věc, dezinformace druhá.
  • Kane & Lynch v dalším pokračovaní bych si celkem dal... Není to sice tak komplexní dílko jako sem od prvního dílu očekával a ve dvojce se zklamal, ale ve dvou je to docela zábava.Pokud to bude za rozumnej peníz, zase někoho zranařím *4*
  • Freedom Fighters 2 kéž by *13* To byla pecka své doby, nemohl sem se od toho tenkrát odtrhnout :) Pokud by udělali ještě lepší nebo stejně dobrou dvojku, tak by mi uděllai hroznou radost!!
  • uz to vidim..3x press x or 2x a, fuj.
  • MickTheMage
    Ked to budu robit fuseri z LucasArts, tak to radsej dakujem pekne :) Staci sa pozriet na tie ich posledne tragedie menom Force Unleashed.
    • LucasArts budou mit minimalne pravne pod palcem asi kazdou hru z prostredi SW. At uz ji pro ne dela kdokoli nebo ji nechaji udelat kohokoli.
  • Kotor 3 ? kdyby nebyl Lucas Senilní (viz.Fail jménem Clone wars,Revan a Sith Emperor)a LucastArts takový Mantáci tak možná takhle No thanks ...
    • taky nechápu tu narážku na Revana a Sith Emperora..
      • Bylo v Swtor 2 řečeno že Revan zautočil na Republiku proto aby jí sjednotil (zabíjel jen vůdce,nemombardoval planety atd.atd.atd.)a najednou se dozvíme že Revan a Malak potkaly na svých cestách Sith Emperora (viz. zde http://starwars.wikia.com/wiki/Sith_Emperor )
        • Protože KOTOR2 dělalo jiný studio, takže tam ten příběh neber vážně. Ta správná verze je se Sith Emperorem, protože tu vytvořilo Bioware a ti stojí za tim Old Republic univerzem. Jakýkoli verze příběhu, za kterejma stojí někdo jinej než BW nebo BWem podporovanej, jsou zcestný. Prostě nejvíc mi vadí to, že se tahle značka dostává do rukou více studiům, respektive někomu jinýmu než BW. Pak to takhle dopadá, mrzí mě, že na Old Republic nemaj BW nějaký autorský prává, nebo trademark.
          • Hairy_Ass
            1) KotOR 2 samozřejmě pod částečným dohledem BW bylo
            2) V čem si jako zprávy, že Revan chtěl Republiku připravit na zkutečnou invazi Sithů, a s tím, že potkal Imperatora, odporuje? Pořádně si oba dva pročtěte, co se říká ve Wookieepedii nebo v Timeline na stránkách TORu.
            3) Co myslíš tím Old Republic universem? BW samo čerpalo z bohaté historie vymyšlené autory komiksů a knih....
    • Co s revanem a sith emprorem ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit