-
Prosím prosím, nechte to udělat Obsidian... KOTOR II je u mě jedno z nejpodmanivějších RPG se skvěle vykreslenými charaktery, toho se ostatně Obsidian drží pořád.. Pokud to budou dělat ti marťánci co dělali Force Unleashed, tak to může jenom překvapit.
-
-
Jenom to ne! Obsidiáni si teprve začali napravovat reputaci a dokud nevypustí další nejméně 3 dokončené a málo zabugované hry, nechci je u žádné své oblíbené série vidět. Neříkám, že Kotor2 byla zcela jejich chyba, LucasArts na to měli také lví podíl, ale mohli to zachránit lépe.
-
-
Mrzí mě to, ale musím souhlasit! *1* Mám Obsidiany skutečně rád, ale vzletné, originální a zajímavé myšlenky/koncepty, které nejsou dotaženy do konce, se tak nějak stávají jejich trademarkem. Nemluvě o pokulhávající technické stránce jejich her.
-
-
Vida, mě se zase kotor 2 nelíbil (a jedničkou jsem byl nadšen). Bylo tam pár nezapomenutelných atmosférických momentů, nadchlo mě hlubší rozpracování tématu účasti jedi ve válce s mandalorieny, ale zbytek děje mi přišel natolik odfláknutý a pohromadě nedržící že mi to tu hru úplně zkazilo (nemluvě o společnících kteří mi byli vesměs neskutečně nesympatičtí).
-
-
Nevidim to vůbec dobře, pokud se toho ujmou vývojáři Force Unleashed. Jednička pro mě byla naprosto geniální, dvojka trochu pokulhávala (holt už to nedělali BW), ale ušlo to. V tohle mám ale hodně malou důvěru. Je docela škoda, že celá ta značka Old Republic nepatří pod Bioware, protože takhle budou ti nemehlové, co dělali Force Unleashed, ku*vit lore SWTOR. A co si budem povídat, BW na celym Old Republic světě udělalo nejvíc práce, nelíbí se mi, že se teď na tom svezou ostatní. Jakmile se stane SWTOR ještě populárnějšim, než je teď, tak ta nová KOTOR hra nebude vlastně potřebovat skoro žádnou reklamu.
-
Proč není KOTOR 2 na Steamu?
-
-
SW: KOTOR -> BioWare Corp.
SW: KOTOR 2 -> Obsidian Entertainment
BioWare na Steamu co, no na Steamu prodávají své hry a Obsidian co,.... bohužel ne :( -
-
CO třeba AP, DS3, F: NV... Možná bude asi záležet, kdo je vydavatelem. EA se KOTOR 2 nehodí do krámu.
-
-
-
Ti jsou mazani :) a az budete chtit vedet co se stalo na konci KOTOR 3 musite do SWTOR. Kazdopadne to nalaka hodne lidi.
-
Hrál jsem oba díly. KOTOR 2 se mi líbil daleko více. Lepší příběh, lepší postavy... Škoda, že LucasArts nedali Obsidianu více času na dopracování. Obsidian Entertainment vytvořil takové klenoty jako AP a F:NW. Doufám, že dostanou možnost pracovat na KOTOR 3. Taky byl dokončen mod TSLRCM od Zbyl2 a DarthStoney.
http://www.youtube.com/watch?v=nOFzco3Xskc&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=ssK9kZ5WRXI&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=tDVCHKeM1Uk&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=8VvS5MLnG0Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3EtByaOxiwE&feature=related -
-
Kreia je najzaujimavejsia postava s akou som sa stretol v hrach
-
Kdyby to dělali oni, asi bych se rozpustil blahem.
BTW, je pěkné, že se stu stále najdou lidé jako ty, kteří vidí pod povrch věcí: AP je totiž jedna z nejvíce nedoceněných her vůbec a když se řekne Fallout:NW, skoro každému se v palici vybaví Bethesda... -
Souhlasím
-
Kreia je prostě vynikající! Díky za odkazy.
-
-
Hral nekdo zvas vubec predchozi dily kotoru? ty vase komenty jsou uplne dementni.. kotor bylo jedno z klicovych rpg od Bioweru a nejlepsi ze sveta star wars a rad na nej vzpominam do dnes.. jedno znej rpg od bioweru sve doby
pokracovani bych uvital radeji nez mmo to bude podle me p****r -
-
A co teprve KotOR II, který se snažilo jít i jinou cestou, než klasickým SW příběhem! I přes jistou nedodělanost to je pro mě stále SW hra #1, ostatně stačí zmínit její tvůrce Obsidian a musí to být jasné. *3*
-
-
Bohužel, zrovna po stránce příběhu mě KOTOR 2 děsivě zklamal. A nedomnívám se že to bylo jen kvůli příběhovým zkratkám a nedotažení vedlejších příběhových linií (což tomu nakonec zlomilo vaz úplně). A to bych za dospělejší zpracování dilematu světlá/temná strana o který se obsidiani očividně snažili byl nesmírně vděčný.
-
Škoda že to slovo nedodělanost je pro dvojku klíčové. U mě negativní dojmy bohužel nikdy nedokázali ustoupit těm pozitivním. Mám dvojku rád, ale u mě je to dvojka i po stránce kvality.
-
-
KOTOR bolo a je jedno z najlepších RPG vôbec. A nielen RPG. KOTOR patrí medzi skvosty herného priemyslu, je umeleckým dielom medzi hrami.
-
-
Škoda jen tý mizerný optimalizace.
-
-
No že těch star wars rpg je že :D
-
-
Kotor 3 ? kdyby nebyl Lucas Senilní (viz.Fail jménem Clone wars,Revan a Sith Emperor)a LucastArts takový Mantáci tak možná takhle No thanks ...
-
-
taky nechápu tu narážku na Revana a Sith Emperora..
-
-
Bylo v Swtor 2 řečeno že Revan zautočil na Republiku proto aby jí sjednotil (zabíjel jen vůdce,nemombardoval planety atd.atd.atd.)a najednou se dozvíme že Revan a Malak potkaly na svých cestách Sith Emperora (viz. zde http://starwars.wikia.com/wiki/Sith_Emperor )
-
-
Protože KOTOR2 dělalo jiný studio, takže tam ten příběh neber vážně. Ta správná verze je se Sith Emperorem, protože tu vytvořilo Bioware a ti stojí za tim Old Republic univerzem. Jakýkoli verze příběhu, za kterejma stojí někdo jinej než BW nebo BWem podporovanej, jsou zcestný. Prostě nejvíc mi vadí to, že se tahle značka dostává do rukou více studiům, respektive někomu jinýmu než BW. Pak to takhle dopadá, mrzí mě, že na Old Republic nemaj BW nějaký autorský prává, nebo trademark.
-
-
1) KotOR 2 samozřejmě pod částečným dohledem BW bylo
2) V čem si jako zprávy, že Revan chtěl Republiku připravit na zkutečnou invazi Sithů, a s tím, že potkal Imperatora, odporuje? Pořádně si oba dva pročtěte, co se říká ve Wookieepedii nebo v Timeline na stránkách TORu.
3) Co myslíš tím Old Republic universem? BW samo čerpalo z bohaté historie vymyšlené autory komiksů a knih....
-
-
-
-
Co s revanem a sith emprorem ?
-
-
KotOR 3 by nebyl vůbec špatný. Ovšem za předpokladu, že by se jednalo o kvalitní RPG. Bude-li to ve stejném duchu jako Force Unleashed tak děkuji, ale nemám zájem.
-
Ked to budu robit fuseri z LucasArts, tak to radsej dakujem pekne :) Staci sa pozriet na tie ich posledne tragedie menom Force Unleashed.
-
-
LucasArts budou mit minimalne pravne pod palcem asi kazdou hru z prostredi SW. At uz ji pro ne dela kdokoli nebo ji nechaji udelat kohokoli.
-
-
KOTOR3 bych uvítal, klidně i v akčnějším duchu, ale musí to být pořád tak kvalitní RPG, jako KOTORři původní
-
-
to vam nestaci milion akcnych hier?automaticky nove rpg musi byt zhovadene akcnostou? si zahraj crysis, alebo tor ked vyjde, neziadaj od rpg aby bolo akcne, nechaj aj nam, co chceme mat nove rpg nejaky zazitok ;)
-